Turizmus-vendéglátás szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Turizmus-vendéglátás - Turizmus szakirány (Felsőoktatási szakképzés)
Turizmus-vendéglátás - Vendéglátás szakirány (Felsőoktatási szakképzés)
Turizmus-vendéglátás (Alapképzés (BA/BSc))
Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (Msc)
Turizmus-vendéglátás (Felsőoktatási szakképzés)
Kép Bemutatkozás
 

Schöll Ákos (I. évfolyam) - Turizmus-vendéglátás - Vendéglátás szakirány (Felsőoktatási szakképzés)

Schöll Ákos vagyok, a Széchenyi István Egyetem Turizmus – Vendéglátás szakos hallgatója.

Középiskolai tanulmányaimat a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakgimnáziumban végeztem jeles eredménnyel. Nagy aktivitással tevékenykedtem gimnáziumi éveim alatt saját osztályom és az egész iskolám programjainak szervezésében illetve lebonyolításában, gondolva most a Szalagavatóra, a Végzős bálra valamint a különféle osztályprogramokra.

6 éves korom óta rendszeresen, versenyszerűen kosárlabdázom, de nagyon szeretek kipróbálni különféle csapatsportokat legyen az kézilabda vagy esetleg futball. 2013-ban második, majd 2015-ben első helyezést értem el korosztályom Országos bajnokságában. A sokévnyi sportolás megtanított csapatban dolgozni, valamint arra, hogy a sikerért küzdeni és harcolni kell.

Célom elsősorban a szakom hallgatóinak képviselete, segítése, valamit olyan programok szervezése amelyek hallgatótársaim igényeit teljes mértékben kielégítik. Saját valamint közeli ismerőseim véleménye alapján úgy gondolom, nyugodt szívvel nevezhetem magam kitartónak, barátságosnak, segítőkésznek, valamint lelkiismeretesnek. Véleményem alapján ezek azok az erényeim, amelyek a tanulmányaimban, valamint a munkámban előre visznek, és nem mellesleg ezek azok a tulajdonságaim, amelyek a céljaimhoz vezető utat színessé, és jókedvűvé varázsolják. 

 

Ács Nóra (I. évfolyam) - Turizmus-vendéglátás (Alapképzés (BA/BSc))

Ács Nóra vagyok, Turizmus-Vendéglátás alapszakos hallgató.

2016-ban kezdtem a tanulmányaimat a Széchenyi István Egyetemen először Felsőoktatási Szakképzésen, Turizmus szakirányon, amit el is végeztem, majd idén szeptembertől alapképzésen. 2016 szeptemberétől tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak is. Ez kiegészíti az egyetemi éveimet számos tapasztalattal és élménnyel. Sok rendezvényen részt tudok venni a HÖK által, amikben hasznosnak érezhetem magam. A szakbizottságban mindig igyekszem kivenni a részemet a feladatokból, akár hivatalos dolgokról, akár csapatépítő jellegű programokról van szó. Az idei évtől tagja vagyok a HÖOK mentorprogramnak is mentorként. Úgy gondolom, hogy az elmúlt két évben sok olyan tapasztalatot szereztem a HÖK-ben, amit most ebben a szervezetben is kamatoztatni tudok. Tagja voltam az ESN mentorprogramnak is mentorként, mellyel a nyelvtudásom és a külföldi kapcsolataim száma növekedni tudott.

Örömömet lelem abban, hogy részt vehetek a hallgatók érdekképviseletében, segítésében és hozzájárulhatok a Hallgatói Önkormányzat munkájához. Tapasztalataim szerint nem jelent problémát számomra, ha csapatban kell dolgoznom. Kommunikatívnak és segítőkésznek tartom magam, amit az is igazol, hogy a hallgatótársaim gyakran fordulnak hozzám kérdésekkel. Úgy gondolom, hogy ezeket a készségeket kamatoztatni tudom a szakbizottsági feladatok nagy részében is. 

 

Osváth Dominika (II. évfolyam) - Turizmus-vendéglátás (Alapképzés (BA/BSc))

Osváth Dominika vagyok, a Széchenyi István Egyetem Turizmus – vendéglátás alapszakos hallgatója.

Már az általános iskolai és gimnáziumi évek alatt is szerettem részta venni különféle rendezvényeken és ezek lebonyolításában, ezért úgy gondoltam, hogy 2017 szeptemberében csatlakozom a Hallgatói Önkormányzathoz. Az egyik legjobb döntésemnek gondolom ezt, hiszen már ez alatt a rövid idő alatt is sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam azáltal, hogy a HÖK tagja lehetek. Nagyon sok új barátot és tudást szerezhettem itt, melyeket kamatoztatni is tudok, a HÖOK Mentorprogram Mentoraként is. Nagyon jó érzés egy ilyen összetartó és barátságos csapathoz tartozni. Nagy örömmel töltött el, hogy februárban a hónap HÖK-öse lettem, mely egy visszajelzés volt a számomra.

Célom elsősorban a szakom hallgatóinak képviselete, segítése, valamint igényeiknek megfelelő programok szervezése. Véleményem szerint könnyen barátkozom, barátaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg, ezeknek a képességeimnek nagy hasznát veszem a csapatotokban is.

 

Szarka Fruzsina (II. évfolyam) - Turizmus-vendéglátás (Alapképzés (BA/BSc))

Szarka Fruzsina Turizmus-Vendéglátás alapszakos másodéves hallgató.

A HÖK-be 2017-be csatlakoztam és 1 éve megbízott hallgatói képviselőként tevékenykedem.

Ez idő alatt igyekeztem a hallgatók segítségére lenni, rendezvények lebonyolításában segédkezni, ezért a továbbiakban szeretnék, mint megválasztott képviselő a szervezet munkásságában részt venni és színesebbé tenni számotokra az egyetemi életet.

 

Fekete Kincső (III. évfolyam) - Turizmus-vendéglátás (Alapképzés (BA/BSc))

Fekete Kincső vagyok, a Széchenyi István Egyetem Turizmus-vendéglátás szakos hallgatója.

Már a Gólyatáborban kedvet kaptam a Hallgatói Önkormányzathoz, ezért 2016 szeptemberében csatlakoztam is. Ez volt egyetemi éveim egyik legjobb döntése, hiszen egy fantasztikus csapat tagja lehetek. Az első évemben hallgatói képviselőként, majd szakfelelősként tevékenykedtem. Ez alatt az idő alatt rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettem gazdagabb.

Szakfelelősként megpróbáltam mindig a hallgatók érdekeit előtérbe helyezni. Ha valakinek segítségre volt szüksége, bizalommal fordulhatott hozzám. A szakbizottságnak számos alkalommal szerveztem csapatépítő foglalkozásokat. A Tanszékkel együttműködve megszerveztük a szakestet és egy tanulmányi kirándulást. Célom továbbra is a szakom hallgatóink érdekképviselete,segítése, a tanszékkel való szorosabb együttműködés és egyéb programok szervezése a hallgatók számára. A barátaim közvetlen, segítőkész, lelkiismeretes és határozott embernek ismernek. Ezeket a képességeimet kamatoztatni tudom a Hallgatói Önkormányzatban.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép