Kereskedelem és marketing szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Marketing (Msc)
Kereskedelem és marketing  - Marketingkommunikáció szakirány (Felsőfokú szakképzés)
Kereskedelem és marketing - Kereskedelmi logisztika szakirány (Felsőfokú szakképzés)
Kereskedelem és marketing - Logisztika szakirány (Felsőoktatási szakképzés)
Kereskedelem és marketing (BA) (Alapképzés (BA/BSc))
Kereskedelem és marketing - Kereskedelmi  szakirány (Felsőfokú szakképzés)
Ellátásilánc-menedzsment (Mesterképzés (MA/MSc))
Logisztikai menedzsment (Mesterképzés (MA/MSc))
Kép Bemutatkozás
 

Chroméj Gergő (I. évfolyam) - Kereskedelem és marketing (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Chroméj Gergő vagyok, elsőéves kereskedelem és marketing szakos hallgató.

A Hallgatói Önkormányzatba 2018-ban csatlakoztam. Mindig is szerettem különböző rendezvények szervezéseben és lebonyolításában rész vállalni. Azért jelentkeztem erre a pozícióra, mert szeretném a hallgatótársaim mindennapjait színesebbé tenni és segíteni a problémáik megoldásában.

 

Csikvár Dániel (I. évfolyam) - Kereskedelem és marketing - Kereskedelmi logisztika szakirány (Felsőfokú szakképzés)

Csikvár Dániel vagyok, első éves kereskedelem és marketing szakos hallgató.

2018 szeptemberében csatlakoztam a Hallgatói Önkormányzathoz. Középiskolai éveim során is igyekeztem segíteni a Diákönkormányzat munkáját, mind a rendezvényszervezésben, mind a diákokat érintő problémák, nehézségek megoldásában. Ezen dolgokat az egyetemen is szeretném folytatni, mint megválasztott képviselő, és ezzel is segíteni a szervezet munkáját.

 

Villmann Richárd (II. évfolyam) - Kereskedelem és marketing - Logisztika szakirány (Felsőoktatási szakképzés)

Sziasztok!

Villmann Richárd vagyok, másodéves kereskedelem és marketing szakos hallgató.

2016-tól tevékenykedem a hallgatói önkormányzatban, munkámat legjobb tudásom szerint végzem. Azért volt számomra fontos, hogy a HÖK tagja lehessek, mert azon kívül, hogy sok embert ismerhettem meg, rengeteg új lehetőséget kaptam, és különböző helyzetekben próbálhattam ki magam. Ezek lehetőségek kivétel nélkül pozitív emlékként maradtak meg bennem. Fő célom a diáktársaim segítése valamint a hallgatói élet színessé tétele. Remélem, bizalommal fordultok hozzám, ha segítségre van szükségetek, és alkalmasnak találtok a hallgatók érdekének képviselésére!

 

Kiss Máté (III. évfolyam) - Kereskedelem és marketing (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Kiss Máté vagyok. 28 éves Szentendrei lakos. Nagykanizsán születtem 1990.08.27.-én. Nincsen testvérem. Nyolc éves koromban költöztünk a családommal Szentendrére. Édesapám nyugalmazott katonatiszt. Tanulmányaimat a helyi általános iskolában kezdtem, majd középiskolát a Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskolában folytattam ahol érettségit szereztem és marketingből és közgazdaságból is levizsgáztam. Felvételt nyertem a Budapesti Gazdasági Főiskolába ahol két éves felsőfokú szakképzettséget végeztem és gazdálkodási menedzserasszisztens végzettséget szereztem.

Jelenleg a Széchenyi István Egyetem kereskedelem és marketing szak hallgatója vagyok és ez most az ötödik félévem az egyetemen. Tanulmányaim után a vendéglátásban helyezkedtem el, mint felszolgáló. Elvégeztem egy három hónapos képzést és végül munkát kaptam a Queen Mary2 óceánjáró hajón. Itt két fél éves szerződésemet töltöttem és ez alatt sokat utaztam a világban és sok emberrel ismerkedtem meg. Olyan helyeken volt szerencsém járni, mint Portugália, Spanyolország, Egyesült Arab Emirátus, Kína, Új Zéland, Ausztrália, Dél Afrika. Tovább folytatva a vendéglátást elvégeztem egy bártender, barista és bármanager képzést. 2014 nyarán Siófokon dolgoztam bártenderként és sok tapasztalatot nyertem. Később egy négy csillagos szállodában voltam bártender és felszolgáló. 2015-ben kiköltöztem Londonba és közel egy évet töltöttem el ott. Szintén a vendéglátásban dolgoztam, de beláttam, hogy ez nem az én világom és úgy döntöttem, hogy hazatérek és újból az iskolai tanulmányokra fordítom figyelmem. A mai napig is az egyetem hallgatója vagyok. Idén nyáron Amerikában voltam ahol dolgoztam és beutaztam az ország főbb látványosságait. Egy szorgalmas és lelkiismeretes embernek tartom magam, akire lehet számítani. Sok tapasztalatot gyűjtöttem utazásaim során és ezt igyekszem a lehető legjobban felhasználni. Hobbijaim között szerepel a természet járása, olvasás, horgászat, kerékpározás, utazás. Fontos számomra a családommal és a barátaimmal együtt tölteni a szabadidőm. Szeretem a motorsportokat közölük is a legjobban a Formula 1-et. A Ferrari csapatnak szurkolok közel már húsz éve. Imádom az autókat, volt szerencsém vezetni egy Ferrarit és Maseratit tesztvezetés alkalmával. Szeretek koncertekre és rendezvényekre járni. 

 

Nagy Zsófia Beatrix (III. évfolyam) - Kereskedelem és marketing - Marketingkommunikáció szakirány (Felsőfokú szakképzés)

Kedves Hallgatók!

Nagy Zsófia Beatrix vagyok, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar harmadéves kereskedelem és marketing szakos hallgatója.

Immár 5. félévemet töltöm ezen a szakon az egyetemen, és az 5. félévemet a Hallgatói Önkormányzatban is. Évről évre tevékenykedek aktívan ebben a szervezetben, melyet már a második családomnak nevezek, s ha nem lehetnék tagja a HÖK-nek, az egyetem sem lenne számomra annyira érdekes. Minden félévben ezer örömmel veszek részt a bográcsainkon, élvezettel segítek kaját osztani egész este, ugyanakkor a legkomolyabb feladatoknál is ugyanúgy helytállok, mint például a szociális támogatások elbírálása, vagy az év eleji tematikavizsgálat. Úgy gondolom, hozzám is bátran fordulhatott bárki, bármilyen problémával, igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy segíthessek, és ez a jövőben sem lesz másképp! Pont úgy, mint az elmúlt 2 évben, idén is szeretnék ugyanolyan aktív tagja lenni a Hallgatói Önkormányzatnak, mint eddig, reményeim szerint mostantól megválasztott képviselőként. Köszönöm!

 

Pajor Eszter (III. évfolyam) - Kereskedelem és marketing (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Pajor Eszter vagyok, harmadéves kereskedelem és marketing szakos hallgató.

2017-ben csatlakoztam a HÖK-be és 2 éve megválasztott hallgatói képviselőként tevékenykedem. Ez idő alatt igyekeztem a hallgatók segítségére lenni, rendezvények lebonyolításában segédkezni, ezért a továbbiakban is szeretnék, mint megválasztott képviselő a szervezet munkásságában részt venni és színesebbé tenni számotokra az egyetemi életet.

 

Sólyom Kármen Mercédesz (III. évfolyam) - Kereskedelem és marketing (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Sólyom Kármen Mercédesz vagyok, harmadéves kereskedelem és marketing alapszakos hallgató.

A HÖK-be 2018-ban csatlakoztam. Szeretek rendezvények szervezésében és lebonyolításában segédkezni. Tagja vagyok a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiumnak is, de hallgatói képviselőként úgy érzem, hogy jobban segíthetnék hallgatótársaimnak. 

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép