Gazdálkodás és menedzsment szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Gazdálkodási és menedzsment - Kis- és középvállalkozási szakirány (Felsőfokú szakképzés)
Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))
Gazdálkodási és menedzsment - Projektmenedzsment (Felsőfokú szakképzés)
Gazdálkodási és menedzsment (Felsőoktatási szakképzés)
Vezetés és szervezés (Mesterképzés (MA/MSc))
Közszolgálati (Bsc)
Kép Bemutatkozás
 

Bakonyi Borbála (II. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Bakonyi Borbálának hívnak. A Széchenyi István Egyetem Gazdálkodási és menedzsment  alapszakos hallgatója vagyok.

Hallgatói képviselőként második éve tevékenykedem aktívan. Azért jelentkeztem megválasztott hallgatói képviselőnek, mert számomra fontos ,hogy a közösség aktív tagja lehessek illetve segíthessek diáktársaimon. Általános iskolás korom óta tevékenykedtem közösségi munkákban. Szeretek programokat szervezni és fontos számomra a hallgató társaim érdekének képviselete.Szabadidőmben szeretek a barátommal és a barátaimmal lenni,bulizni,valamint programokat szervezni a családommal együtt is. Hobbim a síelés, de szívesen veszek részt bármilyen más sportágban is. Azért találom alkalmasnak magamat , mert határozott, megbízható valamint segítőkész, barátságos személyiség vagyok. Igyekszem hallgatói képviselői tevékenységemet a tőlem telhető legjobban végezni. Személy szerint az egyik legfontosabb szempontnak tartom azt ,hogy az egyetem hallgató orientált legyen, és minőségi  közösségi programokat hozhassunk létre hallgatói képviselő társaimmal együtt, ahogyan ezt eddig is tettük. Remélem bizalmat szavaztok nekem. Üdvözlettel: Bori

 

Cser Brigitta (II. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (Felsőoktatási szakképzés)

Cser Brigitta vagyok, 1998.03.26-án születtem Komáromban. Kisbéren élek édesanyámmal, édesapámmal és öcsémmel.

A kisbéri Táncsics Mihály Gimnáziumban végeztem 2017-ben. Négy évfolyamos osztályba jártam, viszont az igazgatónő gazdasági tanár végzettséggel rendelkezik, ezért volt lehetőségünk 11. és 12. évfolyamban gazdasági ismereteket tanulni. Ennek hatására gondoltam úgy, hogy megpróbálkozom a gazdálkodási és menedzsment szakkal.

Már a gólyahéten találkozhattunk a Hallgatói Önkormányzat munkájával, hiszen szinte minden szervező, csapatvezető és segítő a HÖK tagja. Már ekkor érdekelt a dolog és mikor jelezték, hogy lehetőség van jelentkezni, azonnal tudtam, hogy nekem is helyem van köztük. A gimnáziumban is végeztem szervezői munkákat osztály és iskola szinten. Nagy szerepet vállaltam minden évben az osztálykirándulás, valamint az iskolai diáknap szervezésében. DÖK tagságom fontos volt számomra, hiszen bele tudtam szólni az iskolai programokba és tudtam képviselni az osztályom és a dákok érdekeit. Az előző évben is a Hallgatói Önkormányzat tagjaként vettem részt a rendezvényeken, programokon. Mindig legjobb tudásom szerint segítettem az egyes alkalmakkor és képviseltem hallgatói társaimat. Remélem idén már megválasztott hallgatói képviselőként tehetem meg mindezt. 

 

Kovács Kíra (II. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (Felsőoktatási szakképzés)

Kovács Kíra vagyok a Széchenyi István Egyetem másodéves hallgatója. A harmadik aktív félévemet töltöm a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, gazdálkodási és menedzsment szakán.

Már tanulmányaim kezdetén sikerült bekerülnöm a Hallgatói Önkormányzatba. Ám a tagsággal nem járt együtt a választási jog. De a jövőben, mint megválasztott hallgatói képviselő szeretnék tag lenni. Ezáltal választási jogot szerezni és képviselni hallgató társaimat. Célom, hogy aktív tagja legyek a közösségnek és, hogy szaktársaimat első kézből tudjam tájékoztatni minden rájuk vonatkozó változásról és eseményről.

 

Guyás Erika (II. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Gulyás Erika vagyok, másodéves gazdálkodás és menedzsment alapszakos hallgató.

Tanulmányaim mellett pénzügyi gyakornokként dolgozom a kunszigeti Federal Mogul Hungary Kft-nél. Szabadidőmet a barátommal, barátaimmal töltöm a legszívesebben, akikkel szeretek bulizni és nyáron fesztiválokra járni. Fontos számomra a nyelvtanulás, valamint más országok kultúrájának megismerése, ezért szeretnék a későbbiekben egy fél évet külföldi egyetemen tanulni. 

 

Horváth Attila (II. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

2. éves Gazdálkodás és menedzsment szakos hallgató vagyok.

Az elmúlt egy évben is HÖK-ösként segítettem a hallgatói életet. Ezt idén is szeretném folytatni. Tapasztalatokkal felvértezve, készen állok az ideje tanévre.

 

Vámos Áron (II. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Vámos Áron vagyok, a gazdálkodási és menedzsment másodéves alapszakos hallgatója.

Második éve vagyok tagja a Hallgatói Önkormányzatnak. Terveim között szerepel, hogy a következő évben belépjek a HÖOK Mentorprogramba. A szabadidőmet legszívesebben barátaimmal töltöm el, ezen kívül a város, illetve az egyetem rendezvényeire járok, segítek azok kivitelezésében. Számomra az egyik legfontosabb a közösséghez való tartozást, így érdekem, hogy az általunk szervezett programokban mindenki örömét lelje. Azért szeretnék megválasztott hallgatói képviselő lenni, mert ha szavazati jogot szereznék, jobban tudnám képviselni a hallgatói érdekeket önkormányzatban való munkám során. Üdvözlettel Áron

 

Balázs Nóra (III. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Balázs Nóra vagyok, gazdálkodási és menedzsment harmadéves alapszakos hallgató.

Első évesként lettem a Hallgatói Önkormányzat tagja és azóta is aktívan tevékenykedem a szervezetben. Azért szeretnék megválasztott hallgatói képviselő lenni, hogy a fontos döntésekben ne csak a véleményemet tudjam elmondani, hanem egy szavazattal meg is erősíthessem azt. Ezáltal hatékonyabban tudnám képviselni hallgató társaim érdekeit. Üdvözlettel, Balázs Nóra

 

Németh Nikolett (III. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Németh Nikolett vagyok harmadéves Gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató.

Egyetemi tanulmányaim kezdete óta vagyok tagja a Hallgatói Önkormányzatnak. Eddig megbízott hallgatói képviselőként segítettem rendezvények lebonyolításában. Ezentúl szeretnék nagyobb felelősséggel hozzájárulni a szervezet munkájához, és megválasztott hallgatói képviselőként támogatni és segíteni a hallgatókat.

 

Serdült Patrik (III. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Serdült Patrik vagyok, Gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató.

Az 5. félévemet töltöm a Széchenyi István Egyetemen, 1 éve vagyok aktív tagja a hallgatói önkormányzatnak. Ezalatt az idő alatt részt vettem a hallgatói ügyek intézésében és a programok szervezésében is segítettem. Szavazati jogú tagként is pozitívan képviselném az egyetemet a rendezvényeken, segíteném a szakfelelősömet a munkájában. 

 

Pál Rebeka (III. évfolyam) - Gazdálkodási és menedzsment (BA) (Alapképzés (BA/BSc))

Pál Rebeka vagyok, harmadéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató.

Középiskolás éveim alatt a diákönkormányzatban tevékenykedtem, az első egyetemi hetem óta pedig a hallgatói önkormányzat tagja vagyok. Korábban megbízott hallgatói képviselőként, jelenleg pedig megválasztott szakfelelősként látom el a feladataimat. Az egyetemi rendezvények szervezése és lebonyolítása mellett szívesen foglalkozom a hallgatók ügyes-bajos dolgaival, minden adódó probléma megoldásával. A munka mellett szívesen áldozom a szabadidőmet a hallgatói önkormányzatra, hiszen már-már egy család részese vagyok ezáltal. 

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép