Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar - Gazdálkodás és menedzsment képviselőjelöltek

Kép Bemutatkozás
 

Bakonyi Borbála (I. évfolyam)

Bakonyi Borbálának hívnak, 19 éves vagyok. Második félévemet töltöm az egyetemen gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatóként. Megelőző tanulmányaimat Székesfehérváron végeztem kereskedelem és marketing szakirányon. Mindig is fontosnak tartottam a közösségi élet minőségivé formálását , valamint programok szervezését. Szeretek nyelveket tanulni és társaságban lenni. Fő célom a diáktársaim segítése valamint a hallgatói élet színessé tétele.

 

Cser Brigitta (I. évfolyam)

Cser Brigitta vagyok, 1998.03.26-án születtem Komáromban. Kisbéren élek édesanyámmal, édesapámmal és öcsémmel. A kisbéri Táncsics Mihály Gimnáziumban végeztem 2017-ben. Négy évfolyamos osztályba jártam, viszont az igazgatónő gazdasági tanár végzettséggel rendelkezik, ezért volt lehetőségünk 11. és 12. évfolyamban gazdasági ismereteket tanulni. Ennek hatására gondoltam úgy, hogy megpróbálkozom a gazdálkodási és menedzsment szakkal.

Már a gólyahéten találkozhattunk a Hallgatói Önkormányzat munkájával, hiszen szinte minden szervező, csapatvezető és segítő a HÖK tagja. Már ekkor érdekelt a dolog és mikor jelezték, hogy lehetőség van jelentkezni, azonnal tudtam, hogy nekem is helyem van köztük.

Már a gimnáziumban végeztem szervezői munkákat osztály és iskola szinten is. Nagy szerepet vállaltam minden évben az osztálykirándulás, valamint az iskolai diáknap szervezésében. DÖK tagságom fontos volt számomra, hiszen bele tudtam szólni az iskolai programokba és tudtam képviselni az osztályom és a dákok érdekeit.

Egyetemi tanulmányaim alatt is fontos lenne, hogy hallgatótársaimat segítsem és érdekeiket képviseljem. Remélem, ezt a jövőben megválasztott hallgatói képviselőként tehetem meg.

 

Gellér Ákos (I. évfolyam)

Gellér Ákos vagyok a Kautz Gyula Gazdaságtudományi kar Gazdálkodási és menedzsment szak 1. éves hallgatójaként szeretnék hallgatói képviselőnek jelölni magamat.

Ezzel a lehetőséggel egy új területen szeretném kipróbálni magamat és a meglévő tudásomat gyarapítani az eddigiekhez képest. Ahol komoly tapasztalattal lettem gazdagabb szervezéssel kapcsolatban. Eme tapasztalat megszerzésében a lakóhelyen tartott rendezvények segítettek, ahol az előkészületekben és a lebonyolításában segédkeztem.

 

Guyás Erika (I. évfolyam)

Ezúton szeretnék hallgatói képviselőnek jelentkezni. Célom a már jól ismert csapat tagja lenni, valamint munkámmal szaktársaim hallgatói életét megkönnyíteni.

Gulyás Erika vagyok, első éves gazdálkodás és menedzsment alapszakos hallgató. Tanulmányaim mellett pénzügyi gyakornokként dolgozom a kunszigeti Federal Mogul Kft-nél. Szabadidőmet a barátommal, barátaimmal töltöm a legszívesebben, akikkel szeretek bulizni és nyáron fesztiválokra járni. Fontos számomra a nyelvtanulás, valamint más országok kultúrájának megismerése, ezért szeretnék jövőre egy fél évet külföldi egyetemen tanulni.

 

Horváth Attila (I. évfolyam)

Horváth Attila vagyok Szanybol 1. éves gazdálkodási es menedzsment hallgató . Azert szeretnek megválasztott lenni , hogy érdemben tudjam képviselni hallgató társaimat. Illetve hogy részese lehessek az egyetem életének érdemben is . Előre is köszönöm a lehetőséget .

 

Kovács Kíra (I. évfolyam)

Kovács Kíra vagyok a Széchenyi István Egyetem első éves hallgatója. A második aktív félévemet töltöm a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, gazdálkodási és menedzsment szakán. Már az első évben sikerült bekerülnöm a Hallgatói Önkormányzatba. Ám a tagsággal nem járt együtt a választási jog. De a következő évtől, mint megválasztott hallgatói képviselő szeretnék tag lenni. Ezáltal választási jogot szerezni. Célom, hogy aktív tagja legyek a közösségnek és, hogy szaktársaimat első kézből tudjam tájékoztatni minden rájuk vonatkozó változásról és eseménytől.

 

Vámos Áron (I. évfolyam)

Vámos Áron vagyok, a gazdálkodási és menedzsment elsőéves alapszakos hallgatója. Tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak. Terveim között szerepel, hogy a következő évben belépjek a HÖOK Mentorprogramba. A szabadidőmet legszívesebben barátaimmal töltöm el, ezen kívül a város, illetve az egyetem rendezvényeire járok, segítek azok szervezésében.

Azért szeretnék megválasztott hallgatói képviselő lenni, mert ha szavazati jogot szereznék, jobban tudnám képviselni hallgató társaimat önkormányzatban való munkám során.

 

Balázs Nóra (II. évfolyam)

 

 

Németh Nikolett (II. évfolyam)

Németh Nikolett vagyok, Gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató. Jelenleg a 4. félévemet töltöm a Széchenyi István Egyetemen. Első félévem óta aktív tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak, lehetőségem szerint minden rendezvényen és tréningen részt veszek. Szavazati jogú tagként tapasztalatommal segíteném a szakfelelősöm és kari elnököm munkáját. Döntéseimmel szeretnék a csapat fejlődéséhez hozzájárulni.

 

Serdült Patrik (II. évfolyam)

Serdült Patrik vagyok, Gazdálkodás és menedzsment szakos hallgató. A 4. félévemet töltöm a Széchenyi István Egyetemen, fél éve vagyok aktív tagja a hallgatói önkormányzatnak. Ezalatt a rövid idő alatt részt vettem a hallgatói ügyek intézésében és a programok szervezésében is segítettem. Szavazati jogú tagként is pozitívan képviselném az egyetemet a rendezvényeken, segítenem a szakfelelősömet a munkájában.

 

Németh Szilvia (III. évfolyam)

Németh Szilvia vagyok harmadéves gazdálkodás- és menedzsmentes hallgató. Most már 3 éve Győrben töltöm a legtöbb időmet. A tanulmányaim kezdete óta segítem a hallgatói önkormányzat munkáját és segítek a hallgatók problémájában. Remélem idén is megkapom azt a lehetőséget, hogy folytathassam ezt a szép és hasznos tevékenységet.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 09:00 - 14:00*
*ebédszünetben zárva: 12:00-12:30

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)

 az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

 

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. szeptember 17. és szeptember 30. között

Kedd 9.00-11.00
Szerda

 

9.00-11.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. szeptember 14. péntek

2018. szeptember 21. péntek

2018. szeptember  28. péntek

13:00 - 15:00
telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

Diákigazolvány érvényesítése:


2018. október 08-tól fogadási időben

HÖK Események

Szakirányválasztás 2018. szeptember 17. 00:00 - 2018. szeptember 22. 23:00
MÉK Parasztolimpia 2018. szeptember 19.
Hallgatói klubkoncert 2018. szeptember 19. 19:00 - 23:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. szeptember 21. 00:00 - 2018. szeptember 22. 23:00
Alkotóhét 2018. szeptember 24. 00:00 - 2018. szeptember 30. 23:00
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 24.
Akadémiai Nap 2018. szeptember 26.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. szeptember 28. 00:00 - 2018. szeptember 29. 23:00

Térkép