Villamosmérnök szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))
Villamosmérnöki (Mesterképzés (MA/MSc))
Kép Bemutatkozás
 

Fábián Anna Gertrúd (I. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Fábián Anna Gertrúd vagyok, elsőéves villamosmérnök szakos hallgató.

A Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában érettségiztem Pécsen. A közösségi élet mindig fontos szerepet játszott az iskolában töltött hat évem során. Énekeltem a kórusban, cikkeket írtam az iskolaújságba és az évkönyvbe, tagja voltam az iskolai párbajtőrcsoportnak. Mindig is sokat tettem a környezetemért. Azért jelentkeztem a HÖK-be, mert szeretnék itt is segíteni a hallgató társaimon és hasznos tagja lenni a közzösségnek. 

 

Kovács Tamás (I. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Jelentkezésem egyik célja annak tudható be, hogy szeretnék nagyobb rálátást az egyetem és az egyetemi rendezvények egészére. Úgy vélem ezzel rengeteg lehetőség adódna a számomra, hogy egy új és változatos területen is kipróbálhassam magam és, hogy új kapcsolatokat építsek. Esetlegesen ha szükségem lenne valamilyen segítségre az egyetem mindennapi teendőivel kapcsolatban a tapasztaltabb tagok segítségével könnyen tudnék megoldást találni a problémámra. Elsőévesként tudom milyen nehéz és fura bekerülni a nagy egyetemi világba és, hogy olykor mennyire is elveszett tud lenni egy-egy hallgató az információ rengetegében. Ezért is tartom a másik és egyben fő célomnak azt, hogy segítsem a hallgatótársaimat és főként az elsőéveseket és az ő beilleszkedésüket az egyetemi életbe. 

 

Juhász Jácint (I. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Juhász Jácint vagyok, a Széchenyi István Egyetem, villamosmérnök szakos hallgatója.

Azért jelentkeztem a HÖK-be, mert szeretnék segíteni a hallgató társaimon. Jól tudok csapatban dolgozni, eseményeket szervezni és lebonyolítani. 

 

Cimer Patrik (II. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Cimer Patrik vagyok másodéves Villamosmérnök hallgató.

Lassan egy éve tevékenykedem a HÖK-ön belül. Szeretek csapatban dolgozni ezért csatlakoztam ehhez a közösséghez. Komáromban jártam középiskolába és ott is tagja voltam több hasonló diák szövetségnek. Az egytemen rám varó éveim során nem csak benne akarok élni ebben a közösségben, hanem tenni is szeretnék érte valamit. Köszönöm a lehetőséget. 

 

Nagy Ákos (II. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Ákosnak hívnak, 20 éves vagyok.

A 2. évemet kezdtem el az egyetemen villamosmérnöki szakon. Hobbim a foci az mellett szeretek síelni és evezni. Szeretek programokat szervezni ,lebonyolítani ezzel is felpezsdíteni az egyetem diákjainak napjait. 

 

Németh Tamás (II. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Németh Tamás vagyok, 2. éves villamosmérnök hallgató.

A Hallgatói Önkormányzat munkájában eddig is aktívan részt vettem, mint megbízott tag. Szeretnék megválasztott Hallgatói Képviselő lenni, hogy még aktívabban kivehessem a részem a Hallgatói Önkormányzat munkájából. Szeretném, hogy szavazati jogom lehessen, hogy képviselni tudjam szavazatommal a hallgatók érdekét. Számomra fontos, hogy egy összetartó csapat tagjaként képviseljem a hallgatók ügyeit. Készségeim közt van a kitartás, a tisztelet és a segítőkészség. Fontosnak tartom a csapatmunkában való részvételt is. Képességeimhez mérten és időmet nem sajnálva szeretném a Hallgatói Önkormányzat munkáját segíteni.

 

Sztruhár Szilvia Kíra (III. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Megválasztott tagnak lenni a Hallgatói Önkormányzatnál fontos dolog. Ezeknek tagoknak lehetőségük van szavazásra, mely fontos szerepet játszik a közösségben. Rendezvényszervezéseken, a szociális támogatás szedésén kívül és persze egyéb fontos teendőket is számba véve, igen csak fontos, hogy ki az, aki ezeket összeállítja, megszervezi. Azonban nem mindegy, hogy ez kiben testesül meg. Ha megválasztotok lehetőségem nyílik a számotokra legmegfelelőbb embert választani erre a szakfelelősi pozícióra, mellyel remélem, gördülékenyebbé teszem a programok menetét. Most ezzel a félévvel leszek a Hallgatói Önkormányzatban egy éve. Amióta bekerültem, tudunk a bográcsokon gluténmentes étellel is szolgálni. Bátran lehet hozzám kérdésekkel fordulni és akármi probléma van azt mindig a lehető legjobban segítek megoldani. Remélem lehetőségem nyílik továbbra is ilyen módon segíteni a munkátokat.

 

Kovács Árpád (III. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Kovács Árpád vagyok, harmadéves villamosmérnök hallgató. Immáron 3. tevékenykedem a hallgatói önkormányzatban megbízott, majd megválasztott képviselőként. Ezalatt szakrendezvények lebonyolításában segítettem, gólyahéten kétszer is csapatvezető voltam, és még sok más programban vettem részt. Akik közelebbről ismernek, tudják, hogy mindig segítőkész vagyok, ha valakinek problémája adódik. Lehető leginkább igyekszek hozzájárulni, hogy a hallgatók a megfelelő érdekképviseletben részesüljenek, ne csak magukra legyenek utalva. Ha például hiányzik valakinek valamiből tananyag, általában azzal is tudok szolgálni. Kérdésekkel nyugodtan fordulhatnak hozzám.

 

Szilvás Richárd (IV. évfolyam) - Villamosmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Tisztelt Uram/Hölgyem!

Szilvás Richárd vagyok, első éves villamosmérnök hallgató itt a Széchenyi István Egyetemen.

2017 szeptembere óta vagyok tagja a Hallgatói Önkormányzatnak, és az elmúlt egy évben, mióta HÖK-ös vagyok kellő motivációt érzek magamban hogy jelen bemutatkozó levelemmel megpályázzam a meghirdetett Hallgatói Önkormányzat megválasztott képviselői tagságát és az ezzel járó munkakört. Mielőtt a Széchenyi István Egyetem hallgatója lettem is szerettem a csapatmunkát, az együttműködést, a pörgést, az embereket, a programokat és rendezvényeket, valamint a hasonló tevékenységeket és feladatokat. Nagyon jó kommunikációs és vezetői képességű, rugalmas és dinamikus, terhelhető, kitartó és elkötelezett embernek tartom magam, aki magával tudja ragadni kollégáit. Az elmúlt egy évben részt vettem bográcsokon, szakbizottsági üléseken, nyílt napon, szociális támogatások szedésén és javításán mind az őszi mind a tavaszi félévben, diákigazolványok szedésén és osztásán, szakkiránduláson, gólyahéten mint csapatvezető és a többi HÖK-ös rendezvényen. Remélem, lehetőséget kapok a megválasztott hallgatói képviselő pozícióra! Tisztelettel, Szilvás Richárd Győr, 2018. 09. 24.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép