Mérnök informatikus szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))
Mérnök Informatikus (MSc) (Mesterképzés (MA/MSc))
Kép Bemutatkozás
 

Vincze Petra (I. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Vincze Petra vagyok, első éves mérnökinformatikus hallgató.

Azért szeretnék én is hallgatói képviselő lenni, mert így részese lehetnék annak a csapatnak, mely az egyetemi élet szerves részét képezi, segíteni tudnék társaimnak és új tapasztalatokkal gazdagodnék. Fontosnak tartom, hogy az egyetemen ne csak szakmai ismeretekkel foglalkozzunk, hanem egyéb képességeket is elsajátítsunk, mint például, hogy hogyan kell másokkal közösen megoldani bizonyos problémákat. Korábban főként versenyeken való részvételkor dolgoztam kisebb – nagyobb csoportokban. Ezen alkalmakkor megtanultam, hogyan kommunikáljak, valamint működjek együtt más emberekkel, hiszen ezek nélkül nem tudtunk volna közösen dolgozni. A felkészülés során gyakran adódtak nem várt helyzetek, amiket a lehető leggyorsabban meg kellett oldanunk, így a problémamegoldó képességemet is fejleszteni tudtam. Sokszor kerültem olyan helyzetbe, ahol a saját, illetve diáktársaim érdekeit kellett képviselnem, ezeket a helyzeteket igyekeztem mindig úgy megoldani, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen. Célom, hogy az egyetemen is képviselhessem a hallgatókat és ők bizalommal forduljanak hozzám. Az erő legyen Veletek! 

 

Darázs Lilla (II. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Mielőtt az egyetemre kerültem volna a győri Kazinczy Ferenc gimnáziumban tanultam informatikát, ezért is választottam a mérnökinformatika szakot.

Második éve vagyok tagja a hallgatói önkormányzatnak, és azóta is igyekszem aktívan részt venni a különböző feladatok megoldásában, például a bográcson finomat főzni, szociális támogatást összeszedni, vagy éppen jó hangulatot csinálni. Ezért is szeretnék újra megválasztott képviselő lenni, hogy továbbra is segíthessek hallgató társaimnak.

  Hertelendy Bálint (II. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Hertelendy Bálint vagyok, másodéves Mérnökinformatikus hallgatói képviselő.

Egy éve vagyok tagja a HÖK-nek. Azért szeretnék indulni a választáson, hogy továbbra is segítséget tudjak nyújtani hallgatótársaimnak, illetve aktívan részt tudjak venni a Hallhatói Önkormányzat ügyeiben.

  Zajovics Eszter (II. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Zajovics Eszternek hívnak, másodéves mérnökinformatikus hallgató vagyok. Győrben lakom, itt érettségiztem a Jedlikben.

Már ott is sokat tettem diákönkormányzatosként a diákokért. Aktívan részt veszek az egyetem életében, mióta ide járok. A Hallgatói Önkormányzatba 2017 őszén léptem be. Már az első napokban elhatároztam, jelentkezek a HÖK-be, amit azóta sem bántam meg. Rengeteg új embert ismerhettem meg ezáltal. Amióta az önkormányzat tagja vagyok, segítettem a rendezvények lebonyolításában (pl.: Infós est, bográcsozás, Bortúra) és a hallgatói ügyekkel kapcsolatok dolgokban (pl.: szociális támogatás, diákigazolvány matricázás). Célom, hogy a hallgatók bizalommal forduljanak hozzám és segíthessek nekik.

 

Banai Alex Róbert (II. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Banai Alex Róbert vagyok, másodéves mérnökinformatikus hallgató.

Szeretek új embereket, dolgokat megismerni, vonz az a környezet, ahol fel tudom használni a kreativitásomat. Jelentős tapasztalattal rendelkezem csapatmunka terén, igyekszem mindig a lehető legjobbat kihozni magamból. Érdeklődési köröm: informatika, gasztronómiai, extrém sportok, fotózás, videózás, kreatív tevékenységek.

 

Győző Bálint (III. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Üdv, Győző Bálint vagyok első éves mérnökinformatikus hallgató. Azért pályázom meg a megválasztott hallgatói pozíciót, mert mindenképpen szeretnék a lehető legjobban részt venni a hallgatók életében és segíteni őket.

 

Gerencsér Kristóf (IV. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Gerencsér Kristófnak hívnak, negyedéves mérnökinformatikus hallgató vagyok. Mielőtt az egyetemre kerültem volna a zalaegerszegi Csány László Közgazdasági középiskolában tanultam informatikát, ezért is választottam a mérnökinformatika szakot. Lassan 4 éve vagyok tagja a hallgatói önkormányzatnak, és azóta igyekszem aktívan részt venni a különböző feladatok megoldásában. Ezért is szeretnék újra megválasztott képviselő lenni, hogy továbbra is segíthessek hallgató társaimon. 

 

Péter Dániel (IV. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Péter Dániel vagyok, negyedéves mérnökinformatika szakos hallgató.

A HÖK mellett HÖOK mentorkodom, ESN mentorkodom és ESN koordinátor is vagyok. Szabadidőmben (ha van) a belső és multikoli lakóinak informatikai jellegű problémáit igyekszem elhárítani. Alapvetően jókedélyű ember vagyok, szeretek viccelődni, hangosan nevetni, de ha kell, akkor nagyon komoly is tudok lenni. Erős hangomat gyakran demonstrálom a megfelelő rendezvényeken. Munkásságomban bináris vagyok, vagy nem csinálom, vagy a tőlem telhető legjobb munkát igyekszem végezni, ami akár azzal is járhat, hogy akár egész nap nem eszek és nem iszok.

 

Boda András (IV. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Kedves Hallgatók!

Azért adtam be a pályázatomat, mint megválasztott hallgatói képviselő, hogy munkámmal továbbra is segíteni tudjalak titeket.

2015 október óta tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak, azóta rengeteg dologban részt vettem már szervezés szinten, a teljesség igénye nélkül írnék is pár példát: Szakbográcsok, szakestek, szakestélyek szervezése, gólyatáborban való segítés, szociális támogatással kapcsolatban a pályázatok menedzselése, illetve tanácsadás stb. 2017 május óta töltöm be a szakfelelősi pozíciót, emellett a Kollégiumi Bizottság kapcsán is találkozhattatok velem. Szeretem végezni ezt a feladatot, szabadidőmet is rengetegszer áldoztam arra, hogy segíthessem tanulmányaitokat, segíthessek, ha gondotok van. Szeretnélek titeket kérni, támogassatok továbbra is, hogy tehessek értetek. Ezután is szívesen segítek bármilyen egyetemmel kapcsolatos kérdésben, ha felkerestek, illetve a háttérben továbbra is tartom a kapcsolatot a tanszékkel, oldom a felmerülő problémákat. 

 

Molnár Tamás (IV. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Molnár Tamás vagyok, 4. évfolyamos hallgató.

Egyetemi tanulmányaim során folyamatosan a HÖK tagjaként tevékenykedtem, ezt szeretném az elkövetkezendő időszakban is folytatni. Hiszem azt, hogy tapasztalatommal csak segíthetek hallgatótársaim problémáin. Igyekszem a helyzeteket gyorsan, korrekten megoldani. Egyszóval azért szeretnék HÖKös lenni, mert hiszem, hogy a nagyobb jóhoz ez is hozzátesz.

 

György Bálint (V. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

György Bálintnak hívnak, 5. évfolyamos mérnökinformatikus hallgató vagyok.

Elsőéves korom óta tevékeny tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak, bízom benne, hogy ez a továbbiakban sem fog változni. Tagságommal továbbra is célom a hallgatók segítése, valamint a döntésekben való aktív részvétel.

 

Somogyi Bence (V. évfolyam) - Mérnök Informatikus (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

A nevem Somogyi Bence, alapképzéses mérnökinformatikus hallgató vagyok. Ez az 5. évem az egyetemen, és kezdésem óta tagja vagyok szakom szakbizottságnak.

Célom az, hogy ebben az évben is megválasztott tagja legyek a hallgatói önkormányzatnak, és tovább láthassam el a hallgatói képviselői teendőimet, amik többek között a szak rendezvényeinek előkészítése, szervezése és lebonyolítása, a szociális kérelmek összegyűjtése, javítása, elbírálása, diákigazolványok újramatricásázában való segítségnyújtás stb. A felsoroltakon kívül célom, hogy tarthassam a kapcsolatot a hallgatókkal, segítsek nekik. A személyes tapasztalatok, és a fent leírtak alapján bízom a támogatásotokban. Üdvözlettel, Somogyi Bence 

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép