Gépészmérnök szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Gépészmérnöki (BSc)  (Alapképzés (BA/BSc))
Gépészmérnöki (Mesterképzés (MA/MSc))
Kép Bemutatkozás
 

Iváncsics Arash Dániel (I. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Arash vagyok, pécsi fiatalember, gépészmérnök hallgató. Szenvedélyem valamennyi sport űzése (sajnos egyszerre legfeljebb néhány fér bele az időmbe). Sokat utazok, család-, barátkoncentrikus életet élek, ha valakinek segítség kell, mindig szánok rá időt. Szorgalmi időszakomat főként Győrben, egyéb időmet főleg máshol töltöm. Nem szeretném tovább húzni az időt bemutatkozással.

 

Kecskés Kata (I. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok, Kata vagyok első éves gépész hallgató.

Az életemben nagyon fontos szerepet tölt be a sport, a zene és a közösségi élet. Szeretek csapatban dolgozni, és segíteni másoknak amiben csak tudok. 

 

Kakula Róbert (I. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Kakula Róbert vagyok első éves gépészmérnök hallgató és szeretném megpályázni a hallgatói képviselő pozíciót. A célom, hogy a legjobb tudásom szerint elvégezzem az egyetemet, viszont tanulmányaim alatt szeretném segíteni a hallgatói társaim érdekében zajló ügyek szervezését.

 

Kovács Kristóf Mátyás (I. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Kovács Kristóf Mátyás vagyok, első éves hallgató gépészmérnök szakon.Célom hogy legjobb tudásom szerint elvégezzem az egyetemet de mellette szeretnék segíteni hallgató társaimon.

 

Rónaky Roland (I. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. októberében történő Hallgatói Képviselő választásra.

Egy pár szó magamról: Rónaky Rolandnak hívnak és most kezdem az ötödik évemet az egyetemen, gépészmérnöki képzésen. Hévízről, Zala megyéből jöttem ide. A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, karielnök választás során, valamint rendezvények szervezése esetemben pár fontos rendezvény: a Gépész Szakestély valamint a Gépész konferencia. Szavazati joggal azért szeretnék rendelkezni, hogy a Hallgatói Önkormányzaton belül szavazataim segítségével legyek képes a legmegfelelőbb embert az adott pozícióra meg választani, ezzel is segítve az EHÖK munkáját és az egyetem tanulói közösségét. Valamint ezáltal képes leszek véleményemet érvényesíteni minden fontosabb döntésben. Szaktársad: Rónaky Roland 

 

Nagy Balázs (II. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. októberébe történő Hallgatói Képviselő választásra. Egy pár szó magamról: Nagy Balázsnak hívnak és most kezdem a második évemet az egyetemen, azaz másodéves Gépészmérnök hallgató vagyok. Fejér megye egy kicsiny falujából, Sárszentágotáról származom. Egy nagy család tagja vagyok, három lánytesóm is van. A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, karielnök választás során, valamint rendezvények szervezése esetemben pár fontos rendezvény: a Gépész Szakestély valamint a Gépész konferencia. Szavazati joggal azért szeretnék rendelkezni, hogy jobban gyakoroljam a feladataimat a Hallgatói Önkormányzaton belül, és ezzel szeretném segíteni az EHÖK feladatát és kedvezőbb pozícióba hozni döntéseimmel a saját szakomat. Hozzátartozik az is, hogy véleményemet fejezhetem ki különböző témákkal kapcsolatban. Bízom pozitív döntésedben!

 

Gyuricza Máté (II. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. októberében történő Hallgatói Képviselő választásra. Egy pár szó magamról: Gyuricza Máténak hívnak és most kezdem a második évemet az egyetemen, azaz másodéves Gépészmérnök hallgató vagyok. A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, kari elnök választás során, valamint rendezvények szervezése esetemben pár fontos rendezvény: a Gépész Szakestély valamint a Gépész konferencia. Szavazati joggal azért szeretnék rendelkezni, hogy jobban gyakoroljam a feladataimat a Hallgatói Önkormányzaton belül, és ezzel szeretném segíteni az EHÖK feladatát és kedvezőbb pozícióba hozni döntéseimmel a saját szakomat. Hozzátartozik az is, hogy véleményemet fejezhetem ki különböző témákkal kapcsolatban.

 

Jobb Gábor (II. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Másodéves gépészmérnök szakos hallgató vagyok. Számomra fontos a hallgató társaimnak az érdek képviselete szeretném ha, minden döntés amit hozni fogok a jövőben a saját véleményem mellet a szaktársaim illetve a hallgatók érdeket képviselné mivel fontos ez számomra. Kari elnök illetve szakfelelős választáson a legmegfelelőbb személyt megválasztani az adott pozícióra, hogy a lehető legjobb legyen a szaknak, a karnak és a hallgatóknak is. Fontos továbbá hogy minél több információt nyújtsak a különféle támogatásokról/ösztöndíjakról. Kapcsolat a hallgatók felé szintén fontos, meghallgatom őket, hogy mi az esetleges probléma min kéne változtatni és azt a felsőbb vezetőségnek továbbítani, hogy a hallgatóságnak mire lenne igénye a tanuláshoz és más területeken. Az embereken való segítség motivál engem. Egy hallgatói képviselőnek megbízhatónak kell lennie, úgy gondolom, hogy én az vagyok. Képességeimet számba véve hiszem, hogy tudásom szerint a legjobbat fogom nyújtani hallgatói képviselőként is.

 

Godó Zénó (II. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. októberében történő Hallgatói Képviselő választásra. Egy pár szó magamról: Godó Zénónak hívnak és most kezdem a második évemet az egyetemen, azaz másodéves Gépészmérnök hallgató vagyok. Salgótarjánból, Nógrád megyéből jöttem ide. A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, kari elnök választás során, valamint rendezvények szervezése esetemben pár fontos rendezvény: a Gépész Szakestély valamint a Gépész konferencia. Szavazati joggal azért szeretnék rendelkezni, hogy a Hallgatói Önkormányzaton belül szavazataim segítségével legyek képes a legmegfelelőbb embert az adott pozícióra meg választani, ezzel is segítve az EHÖK munkáját és az egyetem tanulói közösségét. Valamint ezáltal képes leszek véleményemet érvényesíteni minden fontosabb döntésben. Szaktársad: Godó Zénó 

 

Neuperger Balázs (III. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Neuperger Balázs vagyok harmadéves gépészmérnök hallgató. Első megkezdett tanulmányi félévem óta tagja vagyok a hallgatói önkormányzatnak.

 

Schwarcz János (III. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok!

Schwarcz János vagyok harmadéves gépészmérnök hallgató. Harmadik éve tevékenykedem a hallgatói önkormányzatban. Ez idő alatt számtalan rendezvényen, illetve egyéb feladatokban segédkeztem. Ha bármi kérdésetek van kereessetek meg. 

 

Lincz Tibor (III. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Lincz Tibornak hívnak Móron lakom, jelenleg a SZE gépészmérnöki szakán vagyok harmadéves hallgató és első évemtől kezdve a gépész HÖK tagja. Szeretek horgászni és a szabadban tölteni a időmet. Lustának tartom magam mert mindig mindent halogatok, de van bennem annyi kötelesség tudat, hogy mindig megcsinálom a feladataim, legfeljebb később , de még határidőn belül.

 

Horváth róbert (III. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Horváth Róbert vagyok, harmadéves gépész és ugyanennyi ideje hökös. A multikoliban lakom ebben az évben szóval egész héten elérhető vagyok. Mivel az egyetem elvégzésével nekem nincs különösebb problémám ezért szívesen segítek bárkinek akinek kérdése akad.

 

Börcs Dávid (IV. évfolyam) - Gépészmérnöki (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. szeptemberében történő Hallgatói Képviselő választásra. Immár 7. féléve erősítem a Gépész Hök-öt. Az elmúlt félévekben lehetőségem volt több rendezvény lebonyolításában segíteni, például: Gépészfoci, Szakesély, Gépész, Mechatronikai- és Jármű Mérnök Hallgatók Országos Konferenciája. A továbbiakban is szeretnék tenni a hallgatók érdekeiért. Bízom pozitív döntésedben!

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép