Egészségügyi szervező (BSc) (Alapképzés (BA/BSc))

Kép Bemutatkozás
 

Bakó Katalin Judit (II. évfolyam)

Sziasztok! Bakó Katalin vagyok, az Egészség- és Sporttudományi Kar, Egészségügyi szervező másodéves hallgatója.

Az első félévem, első hetétől kezdve HÖK-ös vagyok és ez volt életem legjobb döntése. Bekerültem egy szuper csapatba, csupa jó és vidám ember közé. Azóta is minden erőmmel azon vagyok, hogy a legjobbat nyújtsam. Remélem megkapom a lehetőséget, hogy megválasztott tagként dolgozhassak tovább. 

 

Smidéliusz Szandra (II. évfolyam)

Sziasztok! Smidéliusz Szandra vagyok másodéves egészségügyi szakos hallgató. Magamat rendszerető, kitartó embernek gondolom, szeretek sportolni és közös programokban részt venni a barátaimmal. Az általános, valamint a középiskolámban is tagja voltam a diák-önkormányzatnak, ennek köszönhetően nem áll távol tőlem a szervezés, egy csapatban történő együttműködés. Végzős gimnazistaként, mikor a Széchenyi István Egyetemet választottam, már akkor tudtam, hogy szerves tagja szeretnék lenni a hallgatói önkormányzatnak. Célom, hogy képviseljem szaktársaim érdekeit és segítsem őket tanulmányaik alatt. 

 

Cserháti Helga (II. évfolyam)

Sziasztok!

Cserháti Helga vagyok, 21 éves, másodéves egészségügyi szervező szakos hallgató. Kiskorom óta Győr környékén élek, ide is jártam a Szabadhegyi Gimnáziumban. Már a középiskolás éveimben nagyon szimpatikus volt a Széchenyi István Egyetem felépítése és légköre. Mikor úgy döntöttem, hogy ide jövök továbbtanulni tudtam, hogy szeretnék részese lenni egy összetartó csapatnak, és erre remek lehetőségem volt, amikor tavaly bekerültem az ESK HÖK csapatában. Hallgató képviselőnek azért jelentkezem, hogy még jobban tudjam segíteni, megkönnyíteni szaktársaim egyetemi életét és szebbé tenni az itt töltött éveiket.

 

Varga Sarolta (IV. évfolyam)

Varga Sarolta vagyok, 4 évfolyamos egészségügyi szervező szakos hallgató. Azért jelentkeztem a HÖK-be még 4 évvel ezelőtt, mert szeretek szervezni, emberekkel foglalkozni, és segíteni őket. Középiskolában is aktívan részt vettem az iskolai programokban és a szervezésükben. Megbízható, nyitott, aktív embernek tartom magam. 
 

Hódosi Eszter

Hódosi Eszternek hívnak és a Széchenyi István Egyetem Egészség-és Sporttudományi Kar Egészségügyi szervező szakát hallgatom. Szeretek bulizni, beszélgetni és nagyon szeretek emberekkel lenni. Könnyen nyitok az emberek felé és nagyon szívesen veszek részt különböző programokon.Ezért is szeretnék a Hallgatói Önkormányzat csapatához tartozni. 

Operettszínház kedvezmények

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

hétfő - csütörtök: 8:00 - 16:00*

péntek: 8:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • stb.

További információk

HÖK Események

XIV. Regionális Állásbörze 2019. november 19.
Területi Innovációs Platform 2019. november 19. 09:30 - 15:00
Levelező tagozat óráinak időpontja 2019. november 22. - 2019. november 23.
Záróvizsga jelentkezési időszak 2019. november 28. - 2019. december 12.
Levelező tagozat óráinak időpontja 2019. november 29. - 2019. november 30.
Elektronikus ZH nap (könyvtár zárva) 2019. december 4. 08:00 - 19:00
Elektronikus ZH nap (könyvtár zárva 14:00-ig) 2019. december 5. 08:00 - 14:00

Térkép