Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar - Építőmérnök szakcsoport képviselőjelöltek

Kép Bemutatkozás
 

Éles Marcell (I. évfolyam)

Sziasztok! Éles Marcell vagyok a hallgatói önkormányzat tagja másfél éve, 1997 március 1 éjen születtem Székesfehérváron. Általános iskolába és gimnáziumba is Szfváron jártam, gimnáziumi éveim alatt már Pákozdon laktam hogy lehessen kutyám 7 évig voltam egy csodálatos golden retriver gazdája. 15 évet fociztam 4 évig röplabdáztam, szeretek csapatban dolgozni és egy jó csapat tagja lenni. Szüleim építő mérnökök és nekem is nagyon meg tetszett a munka ezért én is szeretnék az lenni.

 

Mentusz Petra (I. évfolyam)

Mentusz Petra vagyok, első éves Építőmérnök hallgató. Egyetemi tanulmányaimat a 2017/18-as tanév I. félévében kezdtem meg, előtte a Győri Műszaki SZC Hild József Építőipari Szakgimnáziumában érettségiztem le, majd ugyanitt szereztem meg két OKJ-s papírom is. Már itt is, mind a három képzésen osztályom megbízottja voltam. Ha problémánk adódott, én voltam az, aki tolmácsolta ezt a tanárok felé, s megoldottuk, ha lehetséges volt. Barátaim, ismerőseim megbízhatónak, figyelmesnek tartanak. Jó hallgatóság vagyok, ha probléma adódik, nem nyugszom addig, míg nem találunk rá megoldást. Próbálom mindig kreatívan, pozitívan látni a világot, az embereket arra buzdítani, hogy ők is így tegyenek.

Bizakodó vagyok a választásokkal kapcsolatban, örülök a lehetőségnek, hogy idén én is jelentkezhettem.

 

Schram Erik (I. évfolyam)

Schram Erik, I. éves építőmérnök hallgató vagyok, és ezen, levelemmel valamint a csatolt önéletrajzommal Megválasztott Hallgatói Képviselőnek szeretnék jelentkezni.

Tavaly végeztem Győrben a Hild József Építőipari Szakközépiskolában.  Érettségi után ugyancsak a Hildben egy éves technikus képzésen vettem részt, így mélyépítő technikusként kezdhettem meg tanulmányaimat az egyetemen.

A gólyahét alatt tapasztalhattam, hogy milyen segítőkészek és összetartóak a szervezők, ami megtetszett.

Mikor hallottam, hogy a Hallgatói Önkormányzat tagfelvételt hirdet a képzésünkön nagyon megörültem, ugyanis mindig érdekelt a közösség érdekében végzett munka, és alkalmasnak éreztem magam, hogy egy ilyen csapat munkájában vegyek részt. Úgy gondolom az elmúlt években próbáltam a legjobb tudásommal elvégezni a rám bízott feladatokat, kivenni részemet a közösségi tevékenységekből, és segíteni társaimat tanulmányaikban, közösségi életükben, így az esetleges bekerülésem nagy örömmel töltene el. Véleményem szerint alkalmas lennék ennek az ebből adódó feladatok elvégzésére.

 

Horváth Tamás (III. évfolyam)

III. évfolyamos építőmérnök hallgató vagyok. Örömmel, lelkesedéssel, izgalommal vágok bele a munkába. Szeretnék minél többet megtudni az egyetemről, működéséről, a hallgatók kötelezettségeiről, és persze a lehetőségeinkről is. Szeretnék belelátni abba a munkába, amely a színfalak mögött zajlik, s amennyiben képességeim szerint ebben segítséget is tudnék nyújtani, hasznomat tudnák venni, nagyon nagy öröm lenne számomra.

Eddig nem voltam tagja diákönkormányzatnak, ám most szívesen kipróbálnám magam. Úgy gondolom, könnyen létesítek kapcsolatokat, mint saját korosztályommal, mint idősebbekkel gondolok itt a tanárokra, vagy akár fiatalabbakkal.

Örömmel vállalok szervezéssel, koordinálással összefüggő feladatot, korábban diáktársaim a vicces előadók sorába emeltek, így a közvetítés is könnyen megy számomra.

Köszönöm, hogy időt szántak a levelem elolvasására és bízom abban, hogy személyesen is bizonyíthatom alkalmasságomat a feladatra. 

 

Tóth Tamás (IV. évfolyam)

IV. évfolyamos építőmérnök hallgató vagyok. Örömmel, izgalommal vágok bele a munkába. Szeretnék minél többet megtudni az egyetemről, működéséről, a hallgatók kötelezettségeiről, és persze a lehetőségeinkről is.

Szeretnék belelátni a színfalak mögött zajló munkába, és ebben reményeim szerint segítséget is tudnék nyújtani. Örömmel vállalok szervezéssel, koordinálással összefüggő feladatot.

Eddig nem voltam tagja diákönkormányzatnak, de szívesen kipróbálnám magam. Véleményem szerint könnyen létesítek kapcsolatokat, mind a korosztályommal, mind nálam idősebbekkel.

Köszönöm, hogy időt szántak a levelem elolvasására és bízom abban, hogy személyesen is bizonyíthatom alkalmasságomat a feladatra.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 09:00 - 14:00*
*ebédszünetben zárva: 12:00-12:30

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)

 az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

 

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. szeptember 17. és szeptember 30. között

Kedd 9.00-11.00
Szerda

 

9.00-11.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. szeptember 14. péntek

2018. szeptember 21. péntek

2018. szeptember  28. péntek

13:00 - 15:00
telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

Diákigazolvány érvényesítése:


2018. október 08-tól fogadási időben

HÖK Események

Szakirányválasztás 2018. szeptember 17. 00:00 - 2018. szeptember 22. 23:00
MÉK Parasztolimpia 2018. szeptember 19.
Hallgatói klubkoncert 2018. szeptember 19. 19:00 - 23:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. szeptember 21. 00:00 - 2018. szeptember 22. 23:00
Alkotóhét 2018. szeptember 24. 00:00 - 2018. szeptember 30. 23:00
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 24.
Akadémiai Nap 2018. szeptember 26.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. szeptember 28. 00:00 - 2018. szeptember 29. 23:00

Térkép