Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar - Építész szakcsoport képviselőjelöltek

Kép Bemutatkozás
 

Csepei Ferenc (I. évfolyam)

Csepei Ferencnek hívnak, elsőéves hallgató vagyok, osztatlan építészmérnöki szakon. Kiskorom óta érdekeltek az építkezések, majd konkrétan az építészet iránt kezdtem el érdeklődni, így Középiskolámnak is a Hild József Építőipari Szakközépiskolát választottam. Magasépítő technikusként végeztem 2017-ben. Szabadidőmben szeretek sportolni, egyesületi szinten focizok, illetve szeretek kirándulni családommal vagy barátaimmal. Pár szó arról, miért is lettem HÖK-ös. Gólya héten remek csapatvezetőim voltak, akik megmutatták milyen vidám csapat tagjává lehet válni, és érdekes programokon lehet részt venni, mellette pedig mindig is szívesen segítettem társaimnak mindenben.

 

Kalmár Zsolt (I. évfolyam)

A HÖK-ben engem leginkább a segítségnyújtás és a jó társaság motivál.

Szeretek biciklitúrákra járni és karatézni.

 

Lendvai Dorina (I. évfolyam)

Lendvai Dorina vagyok 20 éves a Széchényi Istvàn egyetem első éves építész hallgatója . Szabadidőmbe szerettek olvasni kirandulni  sportolni. már a gólyahéten eldöntöttem hogy hökbe fogok jelentkezni mert fontosnak tartom a kapcsolatépítéseket és mások segítèsèt. Év eleje óta tevékenykedem a Hallgatói önkormányzatban és szeretnek megválasztott képviselőként társaim érdekeiben eljarni.

 

Orbán Vanessza (I. évfolyam)

Orbán Vanessza vagyok a Széchenyi István Egyetem első éves építész hallgatója. Szabadidőmben a zene, a fényképezés és a sport mellett szívesen foglalkozom a Hallgatói Önkormányzattal kapcsolatos tennivalókkal. Év eleje óta vagyok tagja a HÖK-nek, és idén szeretnék megválasztott képviselőként indulni, hogy hallgató társaim jogait képviselhessem. 

 

Győri Sára Rózsa (II. évfolyam)

Azért szeretnék jelentkezni, mert érdekel a HÖK munkássága, a rendezvények szervezése, segítése. Így szeretnék most már egy kicsivel több szerepet vállalni a bizottságból és ismét megválasztott lenni. Ezáltal szavazati jogo mat megtartani.

Kocsis Dávid (II. évfolyam)

Kocsis Dávid vagyok, 20 éves, már több, mint egy éve HÖK-ös. 

Szeretek új embereket megismerni és közösségi életet élni. 

A HÖK számomra egy nagyszerű lehetőséget teremt erre, ezért a jövőben is folytatni szeretném ezt a tevékenységet.

 

Mihalcsik András (II. évfolyam)

Mihalcsik András vagyok, másodéves éptészmérnök, osztatlanos hallgató.
Jelenleg negyedik szemeszterem töltöm a HÖK-nél .Már az első szemesztertől kezdve a tagja vagyok. Emelett több nyelven beszélek és a tanulmányaim megkezdése előtt dolgoztam már itthon és külföldön egyaránt, jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Aktívan részt veszek az egyetemi szabadidős programok szervezésében és lebonyoltásában, ami nem mindig egyszerű a szak időigényei mellett.
Jelenleg nem igen van időm a hobbijaimra, bár igyekszem időt szakítani mind a természet fotók készítésére mind az edzésre. Több sportot is kiprobáltam már és űztem versenyszerűen, mint például a floorball, tollaslabda, kenuzás vagy épp a sárkányhajózás.

 

Pécsi András (II. évfolyam)

2. Éves Építész BSC-s hallgató vagyok , és mindig örömmel segítek évfolyamtársaimnak , ha tudok, ezért jelentkeztem a HÖK-be , és ezért szeretnék indulni, immár második éve a hallgatói képviselői választáson a szakomon.


 

Csorba Odett (III. évfolyam)

Sziasztok! Csorba Odett vagyok harmad éves építészmérnök hallgató. Már elsős korom óta a HÖK tagja vagyok, hogy segíthessem  hallgató társaim mindennapjait és szeretem a palacsintát.


 

Kapuvári Attila (III. évfolyam)

Kapuvári Attila vagyok. tavaly csatlakoztam a Hallgatói Önkormányzathoz, hogy segítsem a tanulásban való munkátokat. Értetek vagyok, hogy jobbá tegyem a hétköznapjaitokat. Egy csapat tagja vagyok, a HÖK tagja, ami rendezvényeket, szociális támogatást és egyéb fontos dolgokat bonyolít le csak nektek, értetek. Ezért kérlek, szavazz rám, hogy továbbra is végezhessük az áldozatos munkát, amit értetek teszünk.

 

Roznan Alexandra (III. évfolyam)

Rozman Alexandra vagyok, harmadéves építészmérnök hallgató. Magamat közvetlen, jókedvű, segítőkész és korrekt csapatjátékosnak tartom. A gólyatábori élményeim után gondolkozás nélkül jelentkeztem a HÖK-be. Szerettem volna csatlakozni egy remek csapathoz és segíteni hallgatótársaimon. Immár harmadik éve tevékenykedem a HÖK-ben. Ilyen például a gólyatábor szervezés, szakestélyek szervezése, szoctám papírok rendezése, szakbográcsok lebonyolítása. Szeretem ezt csinálni és lelkiismeretesen végzem a dolgomat. A továbbiakban is szeretném képviselni a szaktársaimat.

 

Takács Gábor (III. évfolyam)

Takács Gábor vagyok, 22 éves építész hallgató. Szentesen születtem, középiskolás éveimet pedig Békéscsabán töltöttem. 2015-ben magasépítő technikusi bizonyítványt szereztem, ezt követően jelentkeztem osztatlan építészmérnöki szakra. Szabadidőmben sportolok és alkalmanként zongorázom is. Emellett szívesen segítek másoknak, elsősorban ezért is jelentkeztem a Hallgatói Önkormányzatba 2017 októberében.  


 

Kocsis Dóra Ilona (IV. évfolyam)

Kocsis Dóra Ilona vagyok, negyedéves Építészmérnök, osztatlanos hallgató. 2017. szeptembere óta vagyok tagja a Hallgatói Önkormányzatnak.

Abból a meggyőződésből szeretnék indulni a Hallgatói Képviselő választáson, hogy segíteni tudjam a hallgatói társaimat az egyetemi élet megkönnyítésében és a problémáik megoldásában.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)

 az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

 

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. szeptember 17. és szeptember 30. között

Kedd 9.00-11.00
Szerda

 

9.00-11.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. szeptember 14. péntek

2018. szeptember 21. péntek

2018. szeptember  28. péntek

13:00 - 15:00
telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

Diákigazolvány érvényesítése:


2018. október 08-tól fogadási időben

HÖK Események

Alkotóhét 2018. szeptember 24. 00:00 - 2018. szeptember 30. 23:00
Szenátusi Ülés 2018. szeptember 24.
Akadémiai Nap 2018. szeptember 26.
Elektronikus ZH nap 2018. szeptember 28.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. szeptember 28. 00:00 - 2018. szeptember 29. 23:00
Kutatók Éjszakája 2018. szeptember 28. 13:30 - 23:55
Egyetemi Kari Napok 2018. október 1. 00:00 - 2018. október 3. 23:55

Térkép