Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási szakcsoport

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási (Alapképzés (BA/BSc))
Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási (Mesterképzés (MA/MSc))
Kép Bemutatkozás
 

Orosz Szonja Réka (II. évfolyam)

Orosz Szonja Réka vagyok, 21 éves és a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi karának Munkaügyi- és Társadalombiztosítási igazgatási szakán másodéves hallgató.

Az önök szervezetéhez a tavalyi év szeptemberében jelentkeztem. Motivációm alapja új kapcsolatok kiépítése, egy csapathoz tartozás és a tevékeny, önkéntes munka az egyetem és hallgatótársaim segítésére. Úgy érzem, hogy ezt önöknél megtaláltam és az itt töltött hónapjaim során ez tette élvezetesebbé, eseménydúsabbá, izgalmasabbá és kihívásokkal telibbé az egyetemi tanulmányimat. Ezen felül megtanította azt is, hogy segíteni jó, önbizalmat és háttért adott, magabiztossá és megbízhatóbbá nevelt és a felelősség növekedésével találékonyabbá és hatékonyabbá gyúrt. Felkészített az egyetem utáni életre úgy, hogy kapcsolatokat is adott. Mikor Győrbe kerültem minden szokásomat 150 kmre hagytam, aminek köszönhetően újjak alakultak ki, mint például közös programok szervezése a barátaimmal, napi egy-kettő, néha három kávé az elixirben (ami mára már a napi rutin kimaradhatatlan része) vagy csak egy szerda este „felejthetetlen” eseményei. Az egyetem és az itt töltött idő előhozta belőlem azt, aki lenni szerettem volna. A visszahúzódó lányból egy extrovertált, barátkozó, kedves, segítőkész fiatal felnőttet képezett. Elég bátorrá tett ahhoz, hogy egy csapatnak ne csak egy csendes tagja legyek, hanem akár a vezetője is. Reménykedek egy további eredményes tanévben. Üdvözlettel: Orosz Szonja 

 

Kocsis Evelin (III. évfolyam)

Kocsis Evelin vagyok, harmadéves aktív, nappali tagozatos hallgató a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi kar Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatás szakán.

Rendelkezem egy könyvelői végzettséggel, ezt Keszthelyen, a középiskola elvégzése után szereztem. Majd ez után döntöttem úgy, hogy jelentkezem a győri Széchényi István Egyetemre. Ez volt az egyetlen, ahova beadtam a jelentkezésem, hiszen ragaszkodtam ehhez az egyetemhez, és nagy örömömre sikeresen fel is vettek. Gólyatáborban ismerkedtem meg a Hallgatói Önkormányzat munkásságával, így már ott eldöntöttem, hogy amint tudok, jelentkezni fogok a szervezetbe. Így is történt, 2016 szeptemberében elmentem a jogi épületben tartott meghallgatásra, és beválasztottak hallgatói képviselőnek. Azóta rengeteg mindent átéltem már ebben a csapatban és sokat köszönhetek nekik. 2017 májusában lettem megválasztva szakfelelősnek, és nagyon szeretném, ha az elkövetkező egy évre is megtarthatnám pozícióm, hogy továbbra is tudjam támogatni, segíteni és képviselni szaktársaimat, hallgatói társaimat. Jelenleg, a szakfelelősi feladatok ellátása mellett a Vodafone győri márkaképviseletében dolgozom. Itt 2016 decembere óta tevékenykedem, mint diák. Kedvelem ezt a helyet, és sok dologra megtanított. Szeretek emberekkel foglalkozni, ez máshogy nem is menne úgy gondolom, ahogy a Hallgatói Önkormányzatban való munkássághoz is elengedhetetlen. Közvetlennek tartom magam és gyorsan megtalálom a közös hangot bárkivel. Az elmúlt, körülbelül két év alatt rendszeresen részt vettem a kari gyűléseken, kisebb megbeszéléseken, több tréningen és eseményen is. A hallgatói megkeresésekre rendszeresen válaszoltam, tájékoztatást adtam. Lebonyolítottam már több szociális támogatásos időszakot, mint szakfelelős, és természetes az ezt megelőző időszakban is segédkeztem a szedés és javítás részében. Részt vállaltam különböző rendezvények szervezésében, ilyen volt például a Kari napok, a Nyílt nap, bográcsok, stb. Szabadidőmben imádok utazni, kirándulni, és a barátaimmal lenni. Amint tehetem, kimozdulok a szabadba, hiszen ennél jobb kikapcsolódást nem tudok elképzelni.

Tükör - SZEN

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

HÖK Események

Fiatalok IstenTisztelete 2019. április 21. 20:00 - 21:00
Beszélgess Velem! - A családi egyensúly 2019. április 23. 17:00 - 19:00
Relaxáció a mindennapokban 2019. április 24. 18:00 - 19:30
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontjai 2019. április 26. 13:30 - 2019. április 27. 19:30
Fiatalok IstenTisztelete 2019. április 28. 20:00 - 21:00
Nyugdíjas Egyetem 3. előadás 2019. április 29. 10:00 - 11:00
Szenátusi Ülés 2019. április 29. 14:00 - 15:00
Jézus élete - Beszélgetős estek 2019. április 29. 19:00 - 21:00

Térkép