Jogász (osztatlan) szak jelöltjei

Kép Bemutatkozás
 

Lengyel Márk (I. évfolyam)

Kedves Olvasó!

Lengyel Márk vagyok első éves jogász szakos hallgató. Ha felsőbb éves jogi karos hallgató vagy nevem talán nem ismeretlen. Ez nem véletlen, hiszen előző szakomon (jogi FOSZK) is megválasztott hallgatói képviselő voltam. Az alatt az idő alatt aktívan segítettem a HÖK munkáját. Voltam kvízmester, jegyzőkönyv vezető, de az évek alatt a DFK főszakács címet is elnyertem a bajnok chilis bab receptemmel. Szerveztünk együtt elutazós tréninget, bográcsozást és sok más programot. Remélem az eddigi aktív munkám meggyőző volt ahhoz, hogy újra elnyerjem a bizalmatokat, és új szakon de a régi lendülettel legyek megválasztott hallgatói képviselő.

 

Fábián Balázs (II. évfolyam)

A győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának vagyok 19 éves jogász hallgatója. Sopronban születtem, itt végeztem el alapfokú tanulmányaimat. Gimnazista éveim alatt már tudtam, hogy tovább fogok tanulni valahol a világban, és elkezdtem gondolkodni, hogy melyik ország és melyik város lenne a legjobb számomra. Az első évek során világossá vált, hogy nem szeretném elhagyni Magyarországot, és az is rövidesen tisztázódott bennem, hogy Soprontól sem szeretnék nagyon messze lenni. Ekkor esett a választás a rohamosan fejlődő, elképesztően szuper egyetemmel rendelkező Győrre. Sokat gondolkoztam, hogy miért lennék alkalmas arra, hogy belépjek a Hallgatói Önkormányzatba, de legfőképp talán azért, mert szeretek közösségben tevékenykedni, szórakozni, munkálkodni, egyszóval közösségben élni, mindemellett pedig szeretném képviselni a szakon, évfolyamon tanuló hallgatókat. Középiskola második és harmadik évében tagja voltam a diákönkormányzatnak (DÖK), ami természetesen egy kisebb szervezet volt, mint a Hallgatói Önkormányzat. Itt nagyon szerettem lenni, hiszen meg volt a kellő elszántságom, tenni akarásom és elvégre egy remek csapatban dolgozhattam. Egy olyan csapatban, mely összetartó volt, mindent meg tudtunk beszélni egymással, egymás között. Hobbijaim élén az úszás és a röplabda foglal helyet, de imádok olvasni és a szabadban lenni. A győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának vagyok 19 éves jogász hallgatója. Sopronban születtem, itt végeztem el alapfokú tanulmányaimat. Gimnazista éveim alatt már tudtam, hogy tovább fogok tanulni valahol a világban, és elkezdtem gondolkodni, hogy melyik ország és melyik város lenne a legjobb számomra. Az első évek során világossá vált, hogy nem szeretném elhagyni Magyarországot, és az is rövidesen tisztázódott bennem, hogy Soprontól sem szeretnék nagyon messze lenni. Ekkor esett a választás a rohamosan fejlődő, elképesztően szuper egyetemmel rendelkező Győrre. Sokat gondolkoztam, hogy miért lennék alkalmas arra, hogy belépjek a Hallgatói Önkormányzatba, de legfőképp talán azért, mert szeretek közösségben tevékenykedni, szórakozni, munkálkodni, egyszóval közösségben élni, mindemellett pedig szeretném képviselni a szakon, évfolyamon tanuló hallgatókat. Középiskola második és harmadik évében tagja voltam a diákönkormányzatnak, ami természetesen egy kisebb szervezet volt, mint a Hallgatói Önkormányzat. Itt nagyon szerettem lenni, hiszen meg volt a kellő elszántságom, tenni akarásom és elvégre egy remek csapatban dolgozhattam. Egy olyan csapatban, mely összetartó volt, mindent meg tudtunk beszélni egymással, egymás között. Hobbijaim élén az úszás és a röplabda foglal helyet, de imádok olvasni és a szabadban lenni. 

 

Szabó Tamás (II. évfolyam)

Szabó Tamás vagyok, másodéves jogász hallgató.

Lakhelyem Kaposvár, így a K0-ás kollégiumban élek Győrben. Már a Gólyahét után csatlakoztam a DFK HÖK-be mivel megtetszett a közösség, a munkálkodás az egyetemért, a hallgatókért. Az első évemben igyekeztem minél többet tenni a hallgatóságért így minden EHÖK-rendezvényen szervező voltam. Szeretem a társaságot, a közösséget az embereket, csapatban érzem jól magam. Több évet magas szinten röplabdáztam, azonban az élet úgy hozta, hogy Győrben már nem tudok. Mindazonáltal imádom a sportokat, szabadidőmben az első dolgom pattogtatni a labdát. Minden eseményen igyekszem ott lenni, legyen az bármilyen jellegű. Bár ez néha a reggeli előadás rovására megy. Azonban mégsem hanyagolom el a tanulmányaimat sem. A megválasztásom után pedig még több embert ismerhetek meg és építhetem a kapcsolatokat számos körben tovább és segíthetem az egyetemet és az EHÖK-öt nagyobb mértékben. 

 

Vegera Máté (II. évfolyam)

Sziasztok!

Vegera Máté vagyok,a DFK 2. évfolyamos jogász szakos hallgatója, esztergomi vagyok. Azonban az időm jelentős részét Győrben töltöm. Szeretek sportolni évekig rögbiztem,többféle küzdősportban is kipróbáltam magam,szívesen olvasok,nézek filmeket és sorozatokat műfajtól,témától függetlenül szinte minden jöhet,valamint előszeretettel veszek részt különböző egyetemi rendezvényeken.

 

Gábriel Zoltán János (III. évfolyam)

Bár az anyakönyvi kivonatomban a Gábriel Zoltán János név szerepel, a legtöbben mégis Csucsuként ismerhettek. Másodéves joghallgató vagyok, fél éve léptem be a Hallgatói Önkormányzat kötelékébe. Azért erre a szervezetre esett a választásom, mert sem egy sárkányhajó kormányzásához, sem pedig betonból kenuépítéshez nincs meg a megfelelő fizikumom. A Német- római Birodalom többszöri, virtuális egyesítése során megtanultam, hogy milyen fontos a csapatmunka és a megbízhatóság, igyekszem én is ezek szerint az értékek szerint működni a HÖK-ben. Az eddigi önkormányzati tevékenységem során a Kreditátviteli Bizottság munkájában vettem részt, ezért ebben a kérdéskörben szívesen segítek bárkinek eligazodni, de bármilyen egyéb témakörben is igyekszem mindenkinek a rendelkezésére állni. Keressetek bizalommal!

 

Nemes Alexandra (III. évfolyam)

Nemes Alexandra vagyok, harmadéves jogász hallgató. 2017 óta vagyok a Hallgatói Önkormányzat tagja, és egyben szakom szakfelelőse. Ezen időszak alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem, amit a jövőben szeretnék kamatoztatni. 

 

Takó Dalma (V. évfolyam)

Takó Dalma vagyok, a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának ötödéves, jogász szakos hallgatója.

Szeretnék indulni a Hallgatói Képviselő Választáson, és szeretnék megválasztott hallgatói képviselő lenni. Barátságos, szorgalmas, nyitott és társaságkedvelő lánynak tartom magam. Az előző három évben már tevékenykedtem megválasztott hallgatói képviselőként és rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb ennek köszönhetően. Hallgatói képviselőként az elmúlt években kapcsolatot tartottam a hallgatókkal, segítettem őket és közreműködtem közösségi programok szervezésében. Részt vettem többek között a Karestélyen, a Nyitott Kapuk Napján, valamint a Kutatók Éjszakáján. Ezen programok révén új embereket ismertem meg és egy remek közösség tagja lettem. A jövőben is szeretném kivenni a részem az Egyetem közösségi életének szervezéséből. Nagyon élvezem ugyanis, hogy segíthetek a többi hallgatónak, és hogy része lehetek egy összetartó közösségnek, ezért örülnék, ha továbbra is folytathatnám ezt a tevékenységet. Bízom benne, hogy jelentkezésemet érdemesnek találják arra, hogy induljak a Hallgatói Képviselő Választáson.

 

Szépvölcsi Enikő (V. évfolyam)

Szépvölgyi Enikő vagyok a Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Karának ötödéves jogász szakos hallgatója. Tanulmányaim során célom egyrészt minél jobb tanulmányi eredmény elérése, másrészt egyéb, egyetemi órákon kívüli tevékenységekbe való bekapcsolódás. Motivált vagyok, szívesen veszek részt olyan programokon, amelyek szélesítik a látókörömet, illetve amelyek jobban kapcsolódnak az egyetem közösségi életéhez. Mindezt bizonyítja, hogy immáron ötödik éve aktív tagja vagyok a Batthyány Lajos Szakkollégiumnak, demonstrátorként segítem a Jogtörténeti Tanszék munkáját valamint az ELSA Hungary szervezetében is tagsággal rendelkezem.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép