Tanító (Alapképzés (BA/BSc))

Kép Bemutatkozás
 

Vincze Nikolett (I. évfolyam)

Sziasztok! Vincze Nikolett vagyok, elsőéves tanító szakos hallgató. A gólyahét ideje alatt nagyon megtetszett a Hallgatói Önkormányzat által folytatott tevékenység, a gólyahét pontos, precíz megszervezettsége. Éppen ezért szeretnék én is ennek a jó csapatnak a részese lenni, mint hallgatói képviselő. Rugalmas, kreatív és terhelhető embernek tartom magam, aki szeret rendezkedni, szervezkedni és a munkáját a legjobb tudásával igyekszik elvégezni. Hallgatói képviselőként szeretnék még több tapasztalatot szerezni és megismerni önmagamat.

 

Soos Bettina (I. évfolyam)

Sziasztok! Soós Bettina vagyok, az Apáczai Csere János Kar első éves tanító hallgatója. 4 héttel ezelőtt részt vettem a gólyaheten, ahol betekintést nyerhettem a HÖK munkájába, tevékenységeibe és szerettem volna egy ilyen energikus csapat tagjává válni, ezért jelentkeztem a meghallgatásra, ahol szerencsére a csapat tagja lettem. Az általános iskolai, illetve gimnáziumi éveim alatt állandó tagja voltam a Diakönkormányzatnak, így részt vettem az előadások, programok szervezéseben. Életrevaló, közvetlen, barátságos embernek tartom magam, nagyon könnyen barátkozom és szeretek új embereket megismerni. Szeretek csapatban dolgozni, szervezkedni, ezért eddig több művészeti csapat tagja is voltam. Úgy gondolom, hogy hallgatói képviselőként tovább fejleszthetnem képességeimet. 

 

Fenesi Aliz Barbara (II. évfolyam)

Fenesi Aliz Barbara vagyok, Győrben születtem és azóta, pontosabban 21 éve, itt lakom. Most kezdtem a második évemet az Apáczai Csere János Kar tanító alapképzés szakán angol műveltségterülettel. Azért szeretnék tanító lenni, mert nagyon szeretem a gyerekeket és éltet a tanítás. Úgy érzem, hogy ez az a pálya, amire születtem és amit szívesen csinálnék. Remélem ezt a későbbiekben is így fogom gondolni. A sport világa sem áll messze tőlem, 8 évig versenyszerűen kosárlabdáztam. Sajnos ezt a sportágat abba kellett hagynom térdproblémák miatt. Azóta hobbi szinten (strand)röplabdázok, squasholok, teniszezek és zumbázok. Nagyon szeretek utazni, rengeteg helyen jártam már. Terveim között van, hogy elmenjek majd Erasmusra is, illetve, hogy jövő nyáron majd Amerikába is kijussak. Fontosabb kompetenciáim közé tartozik, hogy jól tudok csapatban dolgozni, hála a csapatsportoknak, és hogy türelmes és megértő embernek tartom magam. Mindezek mellett nagyon ambiciózus és maximalista típus is vagyok. Egy éve munkálkodok az AK HÖK-ben, nagyon élvezem és remélem sokáig erősíthetem a csapatunkat, főleg majd mint megválasztott hallgatói képviselő. 

 

Szegedi Barbara (III. évfolyam)

Szegedi Barbara vagyok, harmadéves tanító szakos hallgató.

Az elmúlt években lehetőségem nyílt szaktársaimat képviselni, segíteni. Szervezhettem szakestet a Hallgatói Önkormányzat tagjaként, részt vehettem a programokon, és kiállhattam a hallgatók érdekeiért különböző fórumokon. Az életem a pörgés, mások segítése, és szívügyem a tanító szak sorsa. Boldogan folytatnám a Hallgatói Önkormányzattal a közös munkát ebben az évben is. Üdvözlettel: Szegedi Barbara

 

Nagy Estilla (III. évfolyam)

Sziasztok! Nagy Estilla vagyok, 22 éves és a tanító szak ötödik félévére járok.

Már harmadik éve vagyok a Hallgatói Önkormányzat tagja, ami számomra nagyon sokat jelent, hiszen színesebbé teszi a néha unalmasnak tűnő hétköznapokat. Szeretnék idén is tag lenni, hiszen idén is újabb lehetőségek tárulnak fel, emellett pedig még több új hallgatónak tudjuk segíteni a mindennapjait. Szabadidőmben szeretek futni, sétálni, utazni, és a barátaimmal lenni. Segítőkésznek, kompromisszumképesnek tartom magam.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép