Szociálpedagógiai szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Szociális és ifjúsági munka - Szociális munka szakirány (Felsőfokú szakképzés)
Emberi erőforrás tanácsadó (Mesterképzés (MA/MSc))
Kulturális mediáció (Msc)
Szociális munka (BA) (Alapképzés (BA/BSc))
Szociálpedagógia (Alapképzés (BA/BSc))
Közösségi és Civil tanulmányok (Msc)
Szociológia (Alapképzés (BA/BSc))
Kép Bemutatkozás
 

Pintér Patrik (I. évfolyam) - Szociológia (Alapképzés (BA/BSc))

Pintér Patriknak hívnak, Győrben születtem és születésem óta Győrasszonyfán élek. Ez egy kis község nem sokkal Pannonhalma után.

Idén szeptemberben kezdtem a tanulmányaimat szociológia szakon a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János karán. Részt vettem az augusztusban megrendezése került gólyahéten, ahol a sok új embert megismertem, barátságokat kötöttem, de emellett arra is felfigyeltem, hogy az egész hét mögött nagy részben a Hallgatói Önkormányzat áll. Már akkor tudtam, hogy én is szeretnék ennek a csapatnak a tagja lenni. Késöbb ismertették is a HÖK-be lépés szabályait, megírtam az önéletrajzom és a motivációs levelem, és jelentkeztem is. Tudtam mivel jár egy ilyen közösséghez tartozni, mivel a középiskolába, ahova jártam, 3 évig a diákönkormányzat elnöke voltam. Sok tapasztalatom van etéren, tudtam milyen felelősséggel és munkával jár ez. Tulajdonképpen én egy nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új embereket megismerni és könnyen kötök barátságokat is. Társaság kedvelő vagyok és ebből kifolyólag szeretek csapatban dolgozni. Kiskorom óta jellemző rám, hogy szeretek szervezkedni, szerepelni, másoknak segíteni és a közösségért tenni. Tulajdonképpen ezért is jelentkeztem a HÖK-be, hiszen úgy érzem ezáltal tudnék én magam is kiteljesedni, fejlődni. Minden tudásommal igyekszek hozzátenni a csapat munkájához, és az aktív hozzáállásommal segíteni őket. Ha megválasztanának Hallgatói Képviselőnek méginkább tudnék tenni a közösségrt és hozzá tudnék tenni az egyetemi élethez.

 

Tijssen Tünde Dóra (I. évfolyam) - Szociológia (Alapképzés (BA/BSc))

Tijssen Tünde vagyok, az Apáczai Csere János kar, szociológia szak hallgatója. Elsőéves hallgató vagyok és Veszprémből érkeztem. A Hallgatói Önkormányzatba azért jelentkeztem, mert már középiskolában is részese voltam a diákönkormányzatnak, és az ott szerzet tapasztalatokat és rengeteg élményt nem szerettem volna kihagyni az egyetemi éveimből. Ezenkívül volt szerencsém egy éve csoportos beszélgetést vezetni, a Dornachi Nemzetközi Waldorf Diák konferencián, ami megmutatta számomra, hogy mennyire jó fiatalos légkörben, egy cél érdekében együtt dolgozni. Mindig törekszem arra, hogy legjobb képességeim szerint végezzem el a rám bízott feladatokat. Azt szeretném elérni, hogy ti, hallgatótársaim, minél több jó hangulatú rendezvényen tudjatok részt venni, és az ügyintézés is gördülékeny legyen számotokra. Továbbá arra fogok törekedni, hogy mindig a ti véleményeteket képviseljem.

 

Nagy Hajnalka (II. évfolyam) - Szociálpedagógia (Alapképzés (BA/BSc))

Ezúton szeretnék a Hallgatói képviselő választásra jelentkezni. 2017 szeptemberében már felvételt nyertem a SZE-AK HÖK-be, azóta már megválasztott hallgatói képviselő lettem, de újra eljött a választások ideje és szeretném ezen a pozíción folytatni a munkámat. Szeretnék továbbra is aktív tagja lenni a HÖK-nek, ennek érdekében pedig megválasztatni magam. Nem is húzom tovább az időt, íme, amit tudni kell rólam: Nagy Hajnalkának hívnak, 20 éves és másod éves szociálpedagógus hallgató vagyok. Első félévben jelentkeztem a HÖK-be, és szerencsémre bekerültem. Azért szeretnék továbbra is aktív tagja lenni az AK HÖK kis csapatának, mivel a szakomból is adódóan, szeretem megoldani az emberek problémáit különböző helyzetekben, illetve a rendezvények szervezésében is szívesen részt veszek. Mivel előző tanulmányaim során is emberekkel foglalkoztam, nem okoz problémát a kommunikáció a szaktársaimmal, vagy más hallgatókkal. Kreativitásomnak hála a legtöbb helyzetben helyt tudok állni és nem rémülök meg.

 

Schvikker Alexandra (III. évfolyam) - Szociálpedagógia (Alapképzés (BA/BSc))

Schvikker Alexandra vagyok, az Apáczai Csere János kar harmad éves, szociálpedagógus hallgatója. Szlovákiából érkeztem Dunaszerdahelyről, ahol, aktív szerepet töltöttem be az iskola, kultúrális és közösségi életében. 17 éve cserkészkedem, ezen évekből pedig 7 éve gyerekekkel foglalkozom, egy éve pedig vezető pozícióban tevékenykedem a cserkészcsapat élén. Tagja és táborszervezője vagyok a Rákóczi Szövetségnek is. Két éve aktívan tevékenykedem a hallgatói önkormányzatban, ahol sok új dolgot tanultam, és sok új élményben volt részem. Korábban is tevékenykedtem diákönkormányzatban, voltam továbbá diákelnök is, ezért is jelentkeztem két éve hallgatói képviselőnek, amit azóta sem bántam meg. Meghatározó részt tölt be az életemben, ezért szeretnék ismét megválasztott lenni. Szeretek szervezkedni, és másokért tenni, ezért is tartottam fontosnak, hogy végre induljak a választáson. Fontosnak tartom, a munkát amit a hallgatókért teszünk, és itt töltött évim során ezt tovább szeretném csinálni.

 

Détári Dorina (III. évfolyam) - Szociálpedagógia (Alapképzés (BA/BSc))

Détári Dorina vagyok, jelenleg harmadéves szociálpedagógia hallgató az Apáczai Csere János Karon, ahol második éve megbízott hallgatói képviselő is. Ebben az évben elértem az életem egy olyan részére, amikor nyugodt szívvel mondhatom, hogy vannak jövőbeni terveim a Hallgatói Önkormányzaton belül. Szeretném jobban kivenni a részem a feladatok elvégzéséből, illetve azt a plusz felelősségvállalást, amit a megválasztás jelent. Mivel már két éve tevékenykedem a Hallgatói Önkormányzatban, ezért sok tapasztalattal rendelkezem. Amit még fontosnak tartok, az a hallgatókkal való kapcsolattartás. Megválasztott Hallgatói Képviselőként jobban feladatomnak érzem, hogy sokkal többet, jobban és rendszeresebben meglegyen a kapcsolat a képviselők és a hallgatók között, hiszen mi vagyunk értük, nem ők mi értünk. Nagyon jó problémamegoldó képességgel rendelkezem, amely mellett türelmes és megértő vagyok. Úgy gondolom, hogy ezek a tulajdonságok nagyban segítik a Hallgatói Önkormányzatban való aktív tevékenységemet. 

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

Diákigazolvány érvényesítése:

2018. október 08-tól fogadási időben


ÜGYFÉLFOGADÁS


2018. október 1 - október 31. között

2018. október 1-31.

kedd

09.00 – 11.00 óra

szerda

09.00 – 11.00 óra

13.00 – 14.00 óra

csütörtök

13.00 – 14.00 óra

 

Kizárólag LEVELEZŐ és TÁVOKTATÁSOS

hallgatók számára

2018. október 5., 12., 19., 26.

13.00-15.00 óra

MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00 óra

telefonos ügyfélfogadás

kedd 13.00-15.00 óra
csütörtök 8.00-10.00 óra

HÖK Események

Munkaszüneti nap 2018. október 22.
Munkaszüneti nap 2018. október 23.
Elektronikus ZH nap 2018. október 24.
MÉK Ünnepi Szenátusi Ülés 2018. október 25. 10:00 - 11:00
Elektronikus ZH nap 2018. október 26.
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. október 26. 00:00 - 2018. október 27. 23:00
Szenátusi ülés 2018. október 29. 14:00 - 16:00
Beszélgess Velem! - Média, tudás és műveltség 2018. október 29. 17:00 - 18:00
Munkaszüneti nap 2018. november 1.

Térkép