Járműmérnöki szakcsoport jelöltjei

A szakcsoporthoz tartozó szakok:

Járműmérnöki (Alapképzés (BA/BSc))
Járműmérnöki (MSc) (Mesterképzés (MA/MSc))


Kép Bemutatkozás
 

Sárközi Kristóf (II. évfolyam) - Járműmérnöki (Alapképzés (BA/BSc))

Sárközi Kristóf vagyok, másodéves járműmérnök szakos hallgató. 2017 szeptembere óta megbízott, 2018 április óta megválasztott Járműmérnök szakbizottsági tag vagyok. Eddig ittlétem alatt minden, a szakot érintő esemény szervezésében próbáltam maximálisan kivenni a részem és minél jobbá tenni a hallgatói életet. Megválasztott hallgatói képviselőként szeretném segíteni a Szakbizottságot, hogy az Egyetem legnagyobb szakjához méltó módon képviseljük a Hallgatók érdekeit, és igényeiknek megfelelő színvonalú rendezvényekkel tegyük a lehető legemlékezetesebbé az itt eltöltött éveiket. 

 

Horváth András (II. évfolyam) - Járműmérnöki (Alapképzés (BA/BSc))

Horváth András vagyok, másodéves Járműmérnök szakos hallgató. 2017 szeptembere óta vagyok megbízott tagja a Járműmérnök Szakbizottságnak, emellett szervezői feladatokat látok el a Formula Student East hallgatói autóversenyen is. Igyekszem minden HÖK-ös feladatban és programon aktívan részt venni, egyrészt azért mert élvezek ennek a közösségnek a tagja lenni, másrészt azt vallom, hogy ha elvállalok egy feladatot, akkor azt teljes odaadással végezzem. Célom, hogy a Járműmérnök Szakbizottsággal összefogva teremtsük meg a Járműmérnök szak saját hangulatát, és próbáljunk meg olyan tradíciókat elindítani, amik még sok év múlva is élni fognak, és csak a Járműmérnök szakhoz kötődnek. Ezért is szeretnék megválasztott hallgatói képviselő lenni, hogy ennek a folyamatnak még aktívabb résztvevője lehessek.

 

Mónus Bálint (II. évfolyam) - Járműmérnöki (Alapképzés (BA/BSc))

A nevem Mónus Bálint másodéves Járműmérnök hallgató. Az első félévtől kezdve tagja vagyok az AHJK Hallgatói Önkormányzatának de eddig nem voltam megválasztott hallgatói képviselő! Tudom mivel jár, de ennek tudatában is szeretnék erre a titulusra szert tenni, hiszen eddig is a hallgatók segítségére voltam szaktól függetlenül és úgy gondolom, hogy ezen joggal még több segítséget nyújthatok hallgató társaimnak és jobban beleláthatnék a Hallgató Önkormányzat életébe! Másrészről szeretnék segítséget nyújtani újdonsült szakfelelősünknek és ezért is ragadnám meg az alkalmat a megválasztásra! Remélem a leírtak alapján alkalmasnak találtok a pozícióra és a való életben is érdemessé válok rá! 

 

Szanyi-Nagy Dávid (III. évfolyam) - Járműmérnöki (Alapképzés (BA/BSc))

Harmadéves Járműmérnök hallgató vagyok az Audi Hungaria Járműmérnöki Karon. A tanulmányaim megkezdése után azonnal jelenttkeztem a Hallgatói Önkormányzatba. Fontos volt számomra, hogy az egyetemi éveimet egy jó közösségben töltsem, ahol tudom magamat fejleszteni. A HÖK lehetőségett adott arra, hogy segítsek hallgatói társaimon, illetve programok rendezésében, lebonyolításában vegyek részt. Remélem, bizalommal fordultok hozzám, ha segítségre van szükségetek, és alkalmasnak találtok a hallgatók érdekének képviselésére!

 

Szanyi Kristóf (III. évfolyam) - Járműmérnöki (Alapképzés (BA/BSc))

Szanyi Kristóf vagyok, harmadéves járműmérnök hallgató, belsőégésű motorok szakirányon. 2018 szeptembere óta vagyok tagja a járműmérnök szakbizottságnak. Fontosnak tartom a hallgatói érdekképviseletet, illetve a hallgatókkal való folyamatos kapcsolattartást, ezért is jelentkeztem a hallgatói önkormányzathoz. A továbbiakban is szeretnék, mint megválasztott képviselő a szervezet munkásságában részt venni és még jobbá tenni számotokra az egyetemi éveket.

 

Tóth Attila Péter (IV. évfolyam) - Járműmérnöki (Alapképzés (BA/BSc))

Sziasztok! Tóth Attila Péter vagyok, Járműmérnök szakos hallgató. Azért szeretnék megválasztott hallgatói képviselő lenni, hogy a hallgatók - a mi - érdekeinket nem csak tanácsokkal, hozzászólásokkal, hanem tényleges szavazattal is képviseljem. Szeretek részt venni a programok és rendezvények megszervezésében. Ahol tudok, segítek szakfelelősömnek és hallgató társaimnak.

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 16:00*

Péntek: 9:00 - 14:00*

*ebédszünetben zárva: 12:20-12:50

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

 A Központi Tanulmányi Osztályon és a
kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)
az alábbi fogadási idő érvényes

Ügyintézés csak a kiírt időpontokban!

ÜGYFÉLFOGADÁS

2018. december 3-21. között

Nappali tagozat

Kedd 9.00-10.00
Szerda

9.00-10.00

13.00-14.00

Csütörtök

13.00 – 14.00

 
Kizárólag Levelező és Távoktatásos hallgatók számára

2018. december 7.

2018. december 14.

2018. december 21.

(pénteki napokon)

13:00 - 15:00
MÉK-es levelező hallgatóknak
a pénteki nyitva tartás

9.00-11.00

telefonos ügyfélfogadás

13:00 - 15:00 kedd

08:00 - 10:00 csütörtök

HÖK Események

Vizsgaidőszak kezdete 2018. december 10. 00:00 - 01:00
MÉK Nyílt Nap - Auditorium 2018. december 14. 10:00 - 14:00
Szenátusi ülés 2018. december 17. 14:00 - 16:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2018. december 22. 00:00 - 2019. december 1. 23:55
Munkaszüneti nap 2018. december 24.

Térkép