Szakfelelős jelentkezések\KGYK\Gazdálkodás és menedzsment Bsc

Miért szeretnék szakfelelős lenni?
Elsődleges motivációm, hogy jó szervezői képességeim és aktivitásom a hallgatók javára kamatoztassam. Mindeközben persze én is úgy érezhetem, hogy miközben olyan munkát végzek, amit szeretek, ezzel másoknak is jót teszek.
2014 szeptemberében érkeztem az egyetemre, és azóta vagyok hallgatói képviselő. Az ezzel kapcsolatos feladatokat mindig szívesen és lelkesen végeztem, és most szeretném ezt szakfelelősként folytatni. Úgy gondolom, hogy problémamegoldó képességem és ötletességem alkalmassá tesz erre a feladatra, valamint remek lehetőségnek tartom vezetői és kommunikációs képességeim fejlesztésére. Célom, hogy az általam végzett munkával a hallgatói képviselőket egy még jobb és összetartóbb csapattá kovácsoljam, hogy a feladatainkat szívesebben és még jobban végezzük. Természetesen szeretném, ha a bográcsok és karestélyek hagyománya tovább élne, és ha van rá igény, további programokat is szervezhetnénk.
Amennyiben a szakbizottság megszavazza nekem a bizalmat, lelkiismeretesen és felelősségteljesen fogom végezni a munkám, arra törekedve, hogy mindenki elégedett legyen, és jól érezze magát.AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Mikulásnap 2017. december 12.
Nyugdíjas Egyetem Mosonmagyaróvár (4. előadás) 2017. december 14. 16:00 - 18:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2017. december 23. - 2018. január 1.