Szakfelelős jelentkezések\AHJK\Műszaki menedzser Bsc

Máté Eszter vagyok, első éves Műszaki menedzser szakos hallgató. 2015 szeptember óta segítem a Hallgatói Önkormányzat munkáját, 2016. márciusától megbízott Szakfelelősként tevékenykedem a szakbizottságban.

Azért jelentkeztem szakfelelősnek, mert úgy gondolom, hogy többet tudnék tenni az egyetemért, de legfőképpen a hallgatókért. Elég motiváltnak érzem magam, hogy hallgatótársaimat segítsem és részt vegyek különböző programok kitalálásában, előkészítésében, megszervezésében illetve lebonyolításában.

Úgy érzem, össze tudnám fogni a hallgatókat, mert ez idő alatt is sok esetben kérték a segítségemet. Sok új információval tudtam nekik szolgálni és ezután is szeretném hallgató társaimat tájékoztatni az őket érintő dolgokról. Igyekszem mindig naprakész, hasznos információkkal szolgálni. Az iskolai dolgok mellett fontosnak tartom a közösségépítő programok szervezését (szakbogrács, tanulmányi kirándulás, szakestély). Szeretném, hogy a hallgatók az egyetemi éveikre szép emlékként tekintsenek vissza, így a tanulás mellett a ,,csapatépítő tréningeket” is előtérbe helyezném.

A szakfelelős pozíció megadná nekem azt a lehetőséget, hogy a Műszaki menedzser szakbizottsággal összefogva segíthessek más embereken, ami nekem a legfontosabb szempont. Szeretek csapatban dolgozni, vezető és alkalmazkodó is tudok lenni egyben, tehát kompromisszumképesnek tartom magamat. Nyitott vagyok az emberek felé és megítélésem szerint jó kommunikációs képességgel rendelkezem.

Számomra azért fontos, hogy szakfelelős lehessek, mert a későbbiekben is szeretnék ezzel foglalkozni, s motivál továbbá az is, hogy sokat tanulhatok/fejlődhetek és, hogy lehetőségem nyíljon többet adni egyetemünknek, azon belül is a hallgatóknak. Távlati céljaim között szerepel, hogy megszerzett tudásom és tapasztalataim felhasználásával minél több időt eltölthessek itt és több feladatot láthassak el az egyetemünk életének a felpezsdítésében. Tisztában vagyok azzal, hogy nagy felelősséggel jár szakfelelősnek lenni, de örömmel várom a kihívást.AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00