Szakfelelős jelentkezések\AHJK\Környezetmérnök BSc

Tisztelt Hallgatói Önkormányzat!

Tuboly Barbarának hívnak, 2013 szeptember óta vagyok a környezetmérnöki szak hallgatója, valamint 2015 április óta vagyok tagja a Hallgatói Önkormányzatnak.

Az eddigi tanulmányaim során sok embert volt szerencsém megismerni, valamint a Hallgatói Önkormányzatba történő belépésem után megismerkedhettem a többi szak képviselőivel is.  
Az elmúlt egy évben igyekeztem a legtöbb rendezvényen részt venni. Segítettem a szakgrill szervezésében, részt vettem a Környezetmérnöki Tanszék által meghirdetett konferencia lebonyolításában, csapatsegítőként részt vettem a tavaly nyáron rendezett gólyatáborban is, részt vettem a Kutatók éjszakájának az előkészületeiben, valamint az állomáspontos vetélkedőn csapatokat kísértem az állomáspontokra. Ezenkívül rendszeresen részt vettem a szakbizottsági gyűléseken, igyekeztem eleget tenni a hallgatók kéréseinek, valamint a HÖK tagsággal járó feladatokat is rendszeresen elláttam.

Az elmúlt félévben próbáltam jobban megfigyelni azt, hogy mi is a feladata egy szakfelelősnek. Ebben nagy segítségemre volt a jelenlegi szakfelelős, természetesen a mai napig és a közeljövőben is számíthatok a támogatására. Úgy érzem elég tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy én is megálljam a helyemet, mint szakfelelős. Számomra nagyon fontosak a szaktársaim, illetve az ő bizalmuk felém. Az eddig itt töltött idő alatt is sokat segítettem nekik és úgy érzem, hogy ha szakfelelős válna belőlem még nagyobb hasznukra lehetnék.

A jövőben én is hasonlóan szeretném ellátni a szakfelelősséggel járó feladatokat az elődeim mintájára. Teljes mértékben szeretném támogatni a Környezetmérnöki Tanszéket, valamint a Hallgatói Önkormányzatot.

 

Üdvözlettel: Tuboly BarbaraAKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Mikulásnap 2017. december 12.
Nyugdíjas Egyetem Mosonmagyaróvár (4. előadás) 2017. december 14. 16:00 - 18:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2017. december 23. - 2018. január 1.