Pályázati Felhívás - "Battleground Europe" Workshop

Kedves Hallgató!
 

Az Antall József Tudásközpont a Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködésben jött létre 2009-ben. Fő tevékenységünk olyan programok megvalósítása, amelyek az egyetemi elméleti oktatáson túl széleskörű ismereteket biztosítanak a fiatal értelmiség számára konferenciák, előadássorozatok, képzések és kerekasztal-beszélgetések formájában.


Az Antall József Tudásközpont társszervezője az idei Budapest Futófesztivál - NATO Futásnak. Minden évben egy szakmai rendezvény kíséri a futóversenyt a Tudásközpont szervezésében, amelynek célja a külpolitika egy aktuális kérdésére felhívni a figyelmet. Idén a kísérőprogram a “Battleground Europe” elnevezésű workshop, amely 2015. szeptember 28-án kerül megrendezésre. A workshop átfogó témája az ukrán válság, amelynek a vizsgálata két aspektusból történik: a hibrid háború valamint a nemzetközi jog oldaláról.


A félnapos zártkörű eseményen való részvételre pályázni lehet. A rendezvény nyitott alap- és mesterképzésen, illetve doktori képzésen résztvevő, angolul jól beszélő, a biztonság- és védelempolitika, a nemzetközi kapcsolatok, illetve a nemzetközi jog iránt érdeklődő hallgatók számára. 

A pályázattal kapcsolatos további információk elérhetőek ITT.

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Mikulásnap 2017. december 12.
Nyugdíjas Egyetem Mosonmagyaróvár (4. előadás) 2017. december 14. 16:00 - 18:00
Téli ünnepi nyitvatartási rend 2017. december 23. - 2018. január 1.