Műszaki menedzser Bsc 2.évfolyam

Görbe Polina vagyok, másodéves Műszaki menedzser szak hallgató. A sikeres egyetemi felvétel után látva és tapasztalva a felsőbb éves HÖK-ös hallgatók segítőkészségét és lelkesedését késztetést éreztem arra, hogy én is tagja lehessek ennek a szervezetnek. Immáron 2014 szeptembere óta megbízott hallgatói képviselő vagyok, 2015 áprilisától megválasztott képviselő. A lelkesedésem nem hagyott alább ezért a továbbiakban is szeretném a hallgatók érdekeit képviselni, a segítségükre lenni és a szervezet munkásságát támogatni.

 

 

 

Győr, 2016. 03. 24.

Tisztelt Egyetemi Hallgatói Önkormányzat!

2014. szeptembere óta megbízott hallgatói képviselő vagyok, azonban most szeretnék jelentkezni megválasztott képviselőnek. Remélem szaktársaim is megfelelően segítőkésznek találnak ahhoz, hogy rám is szavazzanak a választások során. 

 

 

Rövid bemutatkozóm:

 

Pfahnl Cintia vagyok, másodéves műszaki menedzser szakos hallgató. Egyetemi tanulmányaim kezdetén jelentkeztem a Hallgatói Önkormányzatba, mivel már középiskolában is szívesen segítettem osztálytársaimnak és évfolyamtársaimnak, valamint részt vettem különböző kisebb rendezvények megszervezésében. Úgy gondolom, megválasztott hallgatói képviselőként még jobban belelátok az egyetemi életbe, és így még könnyebben segíthetek hallgatótársaimnak bármilyen probléma vagy kérés esetén.

Tisztelettel: Pfahnl Cintia

 

Szabó Veronika Anna vagyok másod éves Műszaki Menedzser szakos hallgató.


Már 14 éves korom óta aktívan foglalkozok diákképviselettel. Elsőként középiskolai majd városi szinten tevékenykedtem. Saját sikeremként könyvelhetem el, hogy 3 évig vezethettem Győr Város Diákönkormányzatát.

Szeptember óta vagyok a Műszaki Menedzser szakbizottság tagja. Ez idő alatt legjobb tudásom szerint segítem a csapat munkáját. Részt vettem a szakunk diákjai számára szervezett programok lebonyolításában. A szociális támogatás szedését és a diákigazolvány érvényesítést is aktívan segítettem. Számomra nagyon fontos szerepet játszik az ifjúsági képviselet ezért, örömmel segítem társaimat, ha kérdésük, problémájuk van. Fontosnak tartom, hogy a hallgatóság és az oktatók között valódi kommunikációs helyzetek alakuljanak ki, ezért gyakran keresem fel levélben vagy személyesen az évfolyamom oktatóit, ha bármilyen negatív végkimenetelű intézkedés érinti hallgatótársaimat. Gondolok itt a zárthelyi dolgozatok esetleges ütközésére vagy a katalógusos órákról igazolt távolmaradásra. Jó kapcsolatot ápolok hallgató társaimmal, amely úgy gondolom, a jövőben még inkább megerősödhet.

Szeretném a későbbiekben szavazataimon keresztül képviselni hallgatótársaimat.
 Az aláírás gyűjtésekor ők bizalmat szavaztak és szeretném ezt nekik viszonozni!

Bízok benne, hogy a hallgatói képviselő választásom sikeres lesz.

 

 

Győr, 2016. március 23.

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.
Tantárgyválasztás 2018. január 29. 06:00 - 2018. február 3. 23:55