Munkaügyi- és társadalombiztosítási igazgatás szak

   Kocsis Evelin vagyok, első éves aktív, nappali tagozatos hallgató a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi kar Munkaügyi- és társadalombiztosítási igazgatás szakán.

   Rendelkezem egy könyvelői végzettséggel, ezt a középiskola elvégzése után szereztem. Majd ez után döntöttem úgy, hogy jelentkezem a győri Széchényi István Egyetemre. Ez volt az egyetlen, ahova beadtam a jelentkezésem, hiszen ragaszkodtam ehhez az egyetemhez, és szerencsére sikeresen fel is vettek.

   Gólyatáborban ismerkedtem meg a Hallgatói Önkormányzat munkásságával, így már ott eldöntöttem, hogy amint tudok, jelentkezni fogok. Így is történt, szeptemberben elmentem a jogi épületben tartott meghallgatásra, és beválasztottak. Azóta rengeteg mindent átéltem már ebben a csapatban és sokat köszönhetek nekik, főként a szakfelelősömnek, aki ebben az évben befejezi egyetemi tanulmányait. Jelenlegi fő célom, hogy a helyébe léphessek, és én is tudjam támogatni szaktársaimat, hallgatói társaimat.

   Jelenleg a Vodafone győri márkaképviseletében dolgozom. Itt december óta tevékenykedem, mint diák. Kedvelem ezt a helyet, és sok dologra megtanított. Ahogy a motivációs levelemben is leírtam, szeretek emberekkel foglalkozni, ez máshogy nem is menne úgy gondolom, ahogy a Hallgatói Önkormányzatban való munkássághoz is elengedhetetlen. Közvetlennek tartom magam, könnyen ismerkedem, és gyorsan megtalálom a közös hangot bárkivel.

Az elmúlt félévben rendszeresen részt vettem a kari gyűléseken, valamint a szakbizottsági üléseken, ahol többször jegyzőkönyvet is vezettem. A hallgatói megkeresésekre rendszeresen válaszoltam, tájékoztatást adtam. Volt részem a szociális támogatásokra, valamint a költségtérítés csökkentésére való jogosultságot igazoló dokumentumok szedésében, a Hallgatói Önkormányzat által szervezett tréningekben, és különböző rendezvények szervezésében, lebonyolításában, ilyen volt például a Kari napok, a Nyílt nap.

   Szabadidőmben imádok utazni, kirándulni, és a barátaimmal lenni. Amint tehetem kimozdulok a szabadba, hiszen ennél jobb kikapcsolódást nem tudok elképzelni.

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00