Logisztikai mérnök szakfelelős

Bodnár Diána vagyok, harmadik évfolyamos logisztikai mérnök hallgató, és szeretnék pályázni a Logisztikai mérnök Bsc és a Logisztikai mérnök Msc szakok szakfelelős pozíciójára.

2015 szeptember óta aktívan részt veszek a hallgatói önkormányzat munkájába megbízott hallgatói képviselőként, 2015 március óta megbízott szakfelelősként és 2015 április óta megválasztott szakfelelősként. Úgy gondolom eddig jól teljesítettem a rám bízott feladatokat, mindkét pozícióban, és ezt szeretném továbbra is folytatni!

Szeretnék segíteni a szakomon lévő hallgatótársaimnak a tanulmányaikban, illetve a problémáik megoldásában, könnyítésében. A megbízott hallgatói képviselőket is szeretném támogatni, valamint egy jól működő és vidám hangulatú szakbizottságot vezetni. Ami szerintem egy szakfelelősnek elengedhetetlen, az a konfliktusok megfelelő kezelése, és úgy gondolom, ez nekem jól megy. Az eddigiek során sikerült egy remek csapatot összehozni és összetartani, akikkel szívesen dolgozok együtt, és akikre számíthatok. Ezt a továbbiakban is így fogom tenni, és vannak céljaim, amiket meg szeretnék valósítani, mint például egy önálló logisztikai mérnök szakbogrács, valamint egy tanulmányi kirándulás, amely érdekli a hallgatókat, és szívesen eljönnek rá.

Eddigi rendezvényeim jól sikerültek, többek között bográcsok, grillek, farsangi bulik, tanulmányi kirándulás, szakestélyek. Ezeket szeretném továbbra is szervezni, valamint minél jobb hangulatúra, és nagyobb létszámúra fejleszteni. A csapatunk is egyre bővül, folyamatosan tartunk tréningeket, és csapatépítő foglalkozásokat, hogy minél jobban tudjuk közösen végezni a munkánkat, és segíteni a hallgatókat.

Úgy érzem ez alatt a két és fél év alatt kellő tapasztalatot szereztem, hogy megfelelően tudjam elvégezni a munkám. Szeretem a kihívásokat, és szeretném bebizonyítani hogy jó vezető vagyok, aki a csapatával együtt dolgozik, és kiáll értük.

Előre is köszönöm a támogatást, és a szavazatokat!

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00