Közlekedésmérnök szakfelelős

Szalatnai

Sziasztok!

Szalatnai Balázs vagyok, másodéves közlekedésmérnök alapszakos hallgató. 2015 szeptembere óta vagyok tagja a Hallgatói Önkormányzatnak, ahol szívesen veszek részt a különböző hallgatókért végezett tevékenységekben és igyekszem mindig a hallgatótársaim rendelkezésére állni. Munkám elismeréseként 2016 októbere óta megbízott szakfelelősként tevékenykedem a közlekedésmérnöki szakbizottságban. A mostani választásokon a megválasztott szakfelelősi pozíció elérése a célom, ebben kérem a támogatásotokat!
A közlekedés mindig is a szívem csücske volt, legfőképpen a kötöttpályás szakirány. Amióta az eszemet tudom, vasutas szeretnék lenni. Ebből az okból kifolyólag nagy örömmel töltött el, amikor sikeres érettségi után felvételt nyertem a Széchenyi István Egyetem Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar közlekedésmérnök szakára. A sikeres felvételi után, annak megünneplésére részt vettem az egyetem által szervezett gólyatáborban, ahol megismerkedtem többek között a Hallgatói Önkormányzat munkásságával is. Ekkor döntöttem el, hogy én is szeretnék hallgatói képviselő lenni és segíteni hallgatótársaimat. A nyári szünet végén, tanulmányaim megkezdésekor be is léptem a Hallgatói Önkormányzatba, melynek azóta is aktív tagja vagyok. 2016 októberében éltem a lehetőséggel és elvállaltam a megbízott szakfelelősi pozíciót, melyben azóta is tevékenykedem. Az elmúlt pár félév során sok információt megtudtam a HÖK-ről, működéséről, felépítéséről, melyeknek köszönhetően még eredményesebben foglalkozhatok a hallgatókat érintő problémákkal.
Szabadidőmben szívesen utazgatok, kirándulok. Szeretek kerékpározni, de leendő közlekedésmérnökként a közösségi közlekedés használatát sem vetem meg. Fontos szempont számomra a környezetvédelem, a környezetbarát mobilitás, erre későbbi szakmai karrierem során is szeretnék hangsúlyt fektetni.

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

A Magyar Regionális Tudományi Társaság XV. vándorgyűlése 2017. október 19. - 2017. október 20.
A Magyar Regionális Tudományi Társaság XV. vándorgyűlése 2017. október 19. 00:00 - 2017. október 20. 23:00
Munkaszüneti nap 2017. október 23.
Elektronikus ZH nap 2017. október 25.