Kari elnök VTI

Martonosi Sándor

Szeretnék részt venni továbbra is a hallgatói élet alakításában a Varga Tibor Zeneművészeti Intézetben és segíteni a szervezet munkáját.
Először is nagy előny szerintem, hogy rendelkezek tapasztalattal, mivel a középiskolában DÖK (Diák Önkormányzat) tag voltam valamint már egyszer sikerült korábban a szakfelelős, illetve intézeti vezetői pozíciót betöltenem az Hallgatói Önkormányzatban. Részt vettem különböző kompetenciák fejlesztésére szakosodott fejtágításokon és tréningeken.
Fontos számomra az egyetemi élet élvezhetővé tétele a többi zenész egyetemi hallgató számára is. Úgy gondolom, hogy az intézetnek továbbra is szüksége van egy felelősségteljes Hallgatói Önkormányzatra. Helytállásomat mi sem bizonyíthatja jobban, mint az oktatók, hallgatók és a Varga Tibor Zeneművészeti Intézet Hallgatói Önkormányzat tagjainak a támogatása és biztatása, hogy újra beadjam a pályázatomat.
Azért is jelentkezem, mert úgy gondolom, hogy továbbra is hasznos tagja tudnék lenni az Egyetemi Hallgatói Önkormányzatnak, hiszen fontosnak tartom, hogy segítsük egymást, legyen szó intézeten belül illetve karok és intézetek közötti ügyekről.
Úgy gondolom, hogy a zenész hallgatók több egyetemi rendezvényen megfordulnak mint eddig bármikor.
Azért tartom magam alkalmasnak, hogy tagja legyek a HÖK-nek, mert nyitott vagyok az emberek felé és könnyen létesítek kapcsolatokat is. Kreatív vagyok, pontos és megbízható. Remélem felkeltettem az érdeklődést és én is tagja lehetek ennek a csapatnak.

Martonosi Sándor

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00