Kari elnök MÉK

Kedves Hallgatótársaim!
Ezúton szeretném benyújtani pályázatomat a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság – és Élelmiszertudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának (továbbiakban: HÖK) Kari Elnök pozíciójára.
Tarró Juditnak hívnak, a mosonmagyaróvári kar harmadéves hallgatója vagyok, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szakon. Jelenleg alapképzésemet végzem, de rövidtávú terveim között szerepel a mesterfokozat megszerzése is.
Tanulmányaim megkezdésekor a Juttatási és Térítési Bizottság tagja lettem, mint az évfolyamom képviselője. Az integrálás előtti rendszerben ez a testület látta el a juttatásokkal kapcsolatos ügyeket, amelyből szerzett tapasztalataim a HÖK feladatainak ellátásában segítségemre vannak.
Az első pillanatoktól kezdve tudtam, hogy szerves része akarok lenni a hallgatói képviseletnek. A balektábor első napján sikerült beszélgetnem az akkori vezetőség egyik tagjával, akinek nem féltem feltenni az Önkormányzattal kapcsolatos kérdéseimet.
Mikor másodéves lettem, az Önkormányzat több tagja is jelezte visszavonulását, így elérkezettnek láttam az időt, hogy én is csapat tag legyek. 2015 májusában hallgatóink megválasztottak, mint kari Gazdasági Alelnök, az egykori Nyugat – magyarországi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának felépítése szerint. Ekkor még hárman láttuk el a teendőket, ahol fő feladatom szervezetünk pénzügyeinek rendezése volt. Természetesen ebben nem merült ki a munkám, hiszen Kari Elnökünkkel, és Alelnökünkkel közösen szerveztük meg és bonyolítottuk le rendezvényeinket.
Idén, január 1-jén azonban sok minden megváltozott, hiszen a Széchenyi István Egyetemhez csatlakozott karunk. Nehéz munka állt, és áll jelenleg is előttünk, hiszen egy teljesen új rendszerben kell megállni a helyünket. Igyekeztünk minél több információt elsajátítani, hogy hallgatóinknak könnyebb legyen a változások befogadása. Több alkalommal utaztunk Győrbe, hogy kiképezzenek minket minden területen, amely számunkra is új volt. Mi pedig minden erőnkkel azon voltunk, hogy ezeket az információkat a hallgatóság tudtára adjuk, annak érdekében, hogy Ők semmiben ne szenvedjenek hátrányt. Úgy érzem megszereztem azt az elméleti tudást, amelynek köszönthetően méltón tölthetném be a megpályázott tisztséget. Tanulmányaim és munkáim során sok mindent elsajátítottam, és tapasztaltam a vezetői beosztás betöltéséhez, amelyeket most hasznosítani is kívánok.
Amennyiben a HÖK teljes jogú kari elnöke lehetnék, az integráció kapcsán felmerült problémák kiküszöbölésére, valamint a mosonmagyaróvári hagyományok fenntartására törekednék. Mindemellett fontosnak tartom, hogy az elmúlt évben gyűjtött tapasztalataim során észlelt problémákon változtassak.
Terveim között szerepel:
az Önkormányzat eddigi munkáját fenntartani, tovább vinni, a programokat még gördülékenyebbé, változatosabbá tenni.
Továbbá szeretném, ha az óvári hallgatók számára is elérhetőek lennének a Győrben tárulkozó lehetőségek, így az információáramlást kívánom feljavítani a győri campus és a kar hallgatói között.
Kiemelt figyelmet fordítanék a beiskolázás kérdésére.
Szívesen foglalkozom emberekkel, szeretem a kihívásokat, megoldani a felmerülő problémákat. Rugalmas tudok lenni, és nehézségek nélkül alkalmazkodom. Könnyen kötök és köttetek kompromisszumot. Kifejezetten szeretek csapatban dolgozni, és jó csapatjátékosnak is tartom magam. A kar hallgatóit képviselni, az érdekükben mindent megtenni számomra a legfontosabb. Egy ilyen pozíció betöltésénél abszolút hasznosítható tulajdonsággal rendelkezem: önzetlenség. Mások érdekeit mindig előtérbe helyezem, és el tudok határolódni a hallgatói ügyek döntésénél, a hozzám közelebb álló dolgoktól.
Bízom benne, hogy a levelemben leírtak alapján alkalmasnak találtok az elnöki pozícióra.

Mosonmagyaróvár, 2016.04.19.

Üdvözlettel:
Tarró Judit

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00