Kari elnök AK

Motivációs levél
Lepsényi Krisztinának hívnak, elsőéves szociálpedagógus hallgató vagyok a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. Szaktársaim, hallgatótársaim bíztatására jelentkeztem kari elnöknek, mert ismernek és tudják, hogy bennem megbízhatnak, illetve az előző félévben is aktívan részt vettem az Apáczai Karon működő szervezetek életében (HKT, AJTÓ, JTB, KollBiz segítőként), amelyek által sikerült nagyjából belelátnom a kar működésébe. Azért szeretné, ezt a feladatkört ellátni, mert fontosnak tartom, hogy az oktatók-hallgatók, HÖK-hallgatók között az információcsere megfelelőképpen teljesüljön. Szeretném elérni, hogy az Apáczai Karos hallgatók nyugodt szívvel számíthassanak rám, vagy ha szükségük van bármilyen segítségre, információra, amelyben kompetens vagyok, tudják, hogy engem lehet keresni. Azt megígérhetem, hogy lelkiismeretesen minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy az Apáczai Karos hallgatók érdekeit képviseljem, őket megfelelő információkkal ellássam, az igényeik szerinti programokat meg tudjam szervezni, amelyek akár tanulmányi-, akár közösségi életükre nézve hasznosak, pozitívak. Szerintem azért vagyok alkalmas a feladatra, mert kommunikatív, segítőkész, megbízható, társaságkedvelő vagyok, emellett jó szervezőkészséggel rendelkezem.
Elsődleges tervem, célom az, ha megválasztanak, hogy az integráció során az információhiány, az új rendszer számunkra való ismeretlensége miatt létrejövő nehézségeket elűzzem, megfelelő segítséget nyújtsak a hallgatóknak a szoctámokkal kapcsolatban, illetve bármiben szükségük van egy segítő kézre, meg tudjuk nekik adni. Azért írtam, hogy TUDJUK, mert az is nagyon fontos, hogy nem csak egy emberre (rám) számíthatnak, hiszen a szakfelelősökkel, hallgatói képviselőkkel karonöltve dolgozunk majd reményeim szerint a hallgatók életének megkönnyítésén, segítésén.
Másodlagos tervem pedig az, hogy az egyetem más karairól is informálódjak megfelelőképpen, hogy így is tudjam segíteni a hallgatókat, ha esetleg nem AK-s hallgatók kérnek segítséget tőlem. Tapasztaltam már, hogy azok az emberek, akik ismernek, és tudják, hogy „közel vagyok a tűzhöz” is segítséget kértek tőlem többször, akkor is, ha az egyetem más karára/intézetébe járnak. Szeretnék az egész egyetem életével tisztában lenni, amennyire lehet, ezzel kapcsolatban a többi kari elnökkel, intézetvezetővel szeretnék beszélni, hogy segítséget kérjek tőlük, hiszen ők már régebb óta ismerik ezt a rendszert, tudják, hogy működik. Én pedig szeretném megfelelően ellátni a rám bízott feladatokat.

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00