Jogi asszisztens

Novák Péter vagyok, első éves jogi asszisztens hallgató. 2017 telén csatlakoztam a Hallgatói Önkormányzathoz és az óta aktív tagja vagyok csapatunknak. Magamat megbízhatónak tartom, szeretek és bármikor, amikor lehet, szeretnék segíteni a hallgatóknak, hallgatói önkormányzat tagjainak bármilyen téren. Kreatívnak és precíznek ismerhettek meg társaim, tréningek folyamán szerettem aktívan részt venni az ötletelésekben. Feladatomnak tartom a HÖK és a hallgatók közötti jó kapcsolat fenntartását. Az elmúlt időben, amióta tagja vagyok a hallgatói önkormányzatnak, több rendezvényt lebonyolítottuk sikeresen. Pozitívumnak tartom, hogy gyakran megrendezésre kerülhettek tréningek, ahol széleskörűen tájékoztattak minket az esetleges kérdésekről, problémák felmerüléséről, és azok megoldásáról. Továbbá célomnak tartom, hogy ezeket az információkat pontosan vissza tudjam adni a hallgatóknak, problémáikat gördülékenyen meg tudják oldani segítségemmel. Úgy érzem, ha én lennék a szakfelelős, jelenlegi és jövendőbeli csapatunkkal további sikereket érhetnénk el, népszerűsíthetnénk a hallgatói önkormányzatot, ezáltal még több taggal bővülhetne táborunk. Jelenlegi szakfelelősünk munkáját hibátlannak és precíznek érzem, rengeteg támogatásával és segítségével sok akadályt voltunk képesek legyőzni, ezáltal sok tapasztalatot szereztem, ami késztetett arra, hogy jelentkezzek jövendőbeli szakfelelősnek. A szakfelelős pozíciót azért pályázom meg, mert szeretnék egy olyan feladatot vállalni, ami iránt felelősséggel tartozom és szeretnék csapatunk szerves tagja lenni. Az elmúlt év során sok feladatban segédkeztem, mint például a nemrég lebonyolított kari bogrács, szociális támogatási kérvények javítása, minden egyes szakbizottságon részt vettem. Szaktársaim bizalommal fordulhatnak hozzám, megpróbálok minden kérésüknek eleget tenni.

Bízom benne, hogy pályázatomat érdemesnek fogják találni és ez által elnyerhetem a jogi asszisztens szakfelelősi tisztséget!

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00