Járműmérnők hallgatói képviselők 2.évfolyam

A SZE által meghirdetett hallgatói önkormányzati választásokon szeretnék indulni, hogy megválasztott képviselőként segíthessen diáktársaim útját.

Azért jelentkeztem, mert már előző félévekben is tagja voltam a HÖK-nek és a közösség, amely össze kovácsolódott, nagyon megtetszett nekem, új emberekkel találkoztam megismertem olyan srácokat és lányokat, akiket úgy gondolom, hogy sose ismerhettem volna meg.
Azért gondolom, hogy alkalmas vagyok, mert ha eddig tudtam segíteni nekik, akkor ezek után is menni fog, főleg hogy elfogadták személyemet a „klubban”, ezek után szeretnék jobban a közösség részévé válni azáltal hogy a hallgatóság megszavaz magának mint megszavazott hallgatói képviselő.

 

Üdv.:
Csordás Péter
 

A nevem Kőmüves István, másodéves járműmérnök hallgató vagyok. Két éve tevékenykedem hallgatói önkormányzati tagként, és második éve vagyok megválasztott képviselő is. Sokan kerestek meg kisebb-nagyobb dolgokkal, amikben a tőlem telhető legtöbbet segítettem. Aktívan részt szoktam venni a különböző események lebonyolításában is (bogrács, estély, konferencia).

Személyes adatok:
 Név: Pálfi Milán
 Szül: Zalaegerszeg 1992.09.07
 Lakhely: Zalaegerszeg Építők u. 11
 Tel: 0630 329 0109

 

Tanulmányok:
  2014-… Széchenyi István Egyetem, Győr, Járműmérnöki szak.
  2012-2014 Széchenyi István Egyetem, Győr, Gépipari Mérnök Asszisztens.
  2007-2011 Csány László KSZKI, Zalaegerszeg, Informatika szak.
  1999-2007 Eötvös József Általános Iskola, Zalaegerszeg.

 

Egyéb:
  ECDL vizsga
  „B” kategóriás jogosítvány 

TAPASZTALAT             DIÁKCSOPORTVEZETŐ

KITŰZÖTT CÉL

TÓTH ATTILA PÉTER

Teljes értékű megválasztott hallgatói önkormányzat tagjaként a tanulók egyes problémáit nemcsak továbbítani a megfelelő helyre vagy személyeknek, hanem az egyes kérdésekben szavazati joggal ténylegesen képviselni a diákok érdekeit. Az egyetem életében több szerepet vállalni, mely így több felelősséggel jár, ezzel megbirkózva többet tehetek a diákok érdekében.  

OKTATÁS

SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM – AUDI HUNGARIA JÁRMŰMÉRNÖKI KAR –

JÁRMŰMÉRNÖK SZAK – 2014 / 15 ÉVFOLYAM 

Az elmúlt másfél évben úgy érzem valamilyen szinten megismertem az egyetemem életét. Remek kulturális rendezvényeken vettem részt. De itt-ott még lehetne javítani a programokon. A megválasztott hallgatói önkormányzat tagjaként erre több lehetőség nyílik, mint megbízottként.  

Tisztelt HÖK!

 

Weiler Gina vagyok, másodéves járműmérnök Bsc-s hallgató. Idén is szeretnék indulni a hallgatói képviselő választáson. Tavaly nagy örömömre szolgált hogy megválasztott lehettem, így már elsőévesként is sok tapasztalatot szerezhettem és beleláthattam a HÖK tevékenységeibe és segíthettem őket. Úgy gondolom idén már komolyabb feladatokat is el tudok végezni, ezt bizonyítja a szociális támogatások szedése és javítása például vagy az elkövetkezendő gépészkonferencia szervezése és segítése. Az idei tanévben a gólyatáborban is részt vettem beépített gólyaként és előtte a szervezői megbeszéléseken. Nagy szerepet vállaltam a szakbogrács lebonyolításában és a szakestélyünk szervezésében is segédkezem. A HÖK-ös tréningek és közös programok által egy kiváló csapattá alakultunk és én továbbra is szeretnék ennek a csapatnak a tagja lenni.

 

Üdvözlettel:

Weiler Gina (FYYKSZ)

Járműmérnök Bsc

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00