Bemutatkozás - Tanító szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

Chirila Ramóna Andrea vagyok, a Széchényi István Egyetem Apáczai Csere János Karán, tíanító szakon. 2016 szeptemberébe kezdtem el tanulmányaimat. Gólyatáborban hallottam előszőr a HÖK-ről és megjött a kedvem hozzá, hogy egy vidám és családias csapatban dolgozhassak. Ambiciózusnak tartom magam. Szivesen vállalok el bármilyen feladatot és veszem ki a részem a munkából. Remélem hogy továbbra is folytathatom a munkámat a HÖK-ban.

 
Nagy Estilla vagyok, első évfolyamos tanító hallgató. Az elmúlt félév során megbízott hallgatói képviselőként segítettem a hallgatói életeteket, örömmel töltött el a rengeteg feladat kitalálása és azok megvalósítása. A Hallgatói Önkormányzat által részt vehettem például a Kari Bogrács, a Szakest, vagy akár a Városi Körséta szervezésében. Nem jelentett problémát a nehezebb feladatok megoldása sem, úgy gondolom elegendő motivációm van ahhoz, hogy tovább folytassam a HÖK-ben folytatott munkámat. Úgy gondolom, hogy a lelkesedésem nem csökkent év eleje óta, és ezek után sem fog. Rengeteg ötletem van a jövőre nézve, szeretném tovább segíteni társaim egyetemi életét. Most szeretnék indulni a választáson, és ezek után megválasztott képviselőként folytatni eddigi tevékenységemet. Bízom a támogatásotokban. Szavazzatok rám! Köszönöm!  

2.évfolyam

3.évfolyam

Juraszkó Tamás vagyok, harmadéves tanító szakos hallgató a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán.
Egy évig már képviseltem a hallgató társaimat és rengeteg kérdést kaptam, amikre maradéktalanul választ kaptak tőlem. Hallgatói részről és tanári részről is kaptam már pozitív visszajelzést a munkámmal kapcsolatban.
Sok szervezett programon aktívan kivettem a részemet, gondolok itt a bográcsokra, szakestekre, kocsmatúrákra. Mindenhol szervező szerepben igyekeztem helytállni.
Továbbra is szeretném őket képviselni és az eddigi közös munkát a hallgatói képviselőkkel, szakfelelősökkel, kari elnökkel tovább folytatni. 
Tavalyi RELAX táborban marketing szekcióba kerültem, amit nagyon élveztem és sok új információt szereztem, amiket továbbítani tudtam az évfolyamomnak.
Felkészítő napokon a mentor szerepet kifejezetten élveztem, örömmel segítettem a gólyákat, nagyon jó kapcsolat alakult ki köztünk.
Nyitott vagyok az emberek felé és megítélésem szerint jó kommunikációs képességgel rendelkezem.

Az aláírások gyűjtésénél is érezhető volt, hogy mellbedobással támogatnak engem a hallgató társaim. Ezért gondolom, hogy alkalmas lennék hallgatói képviselőnek.
 

Németh Réka vagyok, harmadéves Tanító szakos hallgató és az Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán folytatom jelenleg a tanulmányaimat.

 

Annak oka, hogy utolsó évemre jelentkezek Hallgatói önkormányzati képviselőnek az, hogy úgy gondolom, erre az időre olyan tapasztalatokkal és élményekkel gazdagodtam, amelyek segítségével képes vagyok segíteni alsóbb éves és az évfolyamomon tanuló hallgatóknak. Úgy gondolom, hogy barátságos és nyitott személyiségemnek köszönhető az, hogy több évfolyamról is jól ismerek tanító szakos hallgatókat, akikkel jó kapcsolatot ápolok. Úgy vélem, ez fontos egy HÖK képviselő számára, hiszen ezáltal bizalommal és bátran fordulhatnak hozzá társai, amelynek hatására akár jobban informálttá is válhatnak a hallgatók szükség esetén.

Véleményem szerint a jelenlegi képviselőkkel is könnyedén együtt tudnék működni, hiszen pár emberrel jelenleg is jó viszonyt ápolok. Ez pedig elengedhetetlen az értékes és igényes közös munkához.

megadják nekem a lehetőséget, hogy szélesebb körben tudjak a szak évfolyamjainak a segíteni.

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00