Bemutatkozás - Műszaki menedzser szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

 

Förhétz Emese vagyok, első éves műszaki menedzser hallgató. 2016 szeptembere óta tevékenykedem megbízott hallgatói képviselőként. Ez idő alatt igyekeztem a hallgatók érdekeit képviselni és segítségükre lenni. Szívesen folytatnám ezeket a tevékenységeket mint általatok megválasztott hallgatói képviselő. Ha a korábbi tapasztalatok alapján alkalmasnak találsz erre, kérlek szavazz rám! 

 

Sziasztok!

Horváth Ádám vagyok, első éves műszaki menedzser hallgató. 2016 szeptembere óta hallgatói képviselő. Azért jelentkezem megválasztott hallgatói képviselőnek, mert szeretnék aktív, hasznos munkámmal részt venni a hallgatótársaim mindennapjainak megkönnyítésében, és egy precíz, felelősségteljes csapat tagjaként tanulótársaimat segíteni a számukra fontos információk megszerzésében.

 
 

2.évfolyam

 
Sziasztok!

Bán Bianka vagyok, másod éves műszaki menedzser hallgató, 2015 szeptembere óta megbízott hallgatói képviselő és tavaly április óta megválasztott hallgatói képviselő. Ez alatt az idő alatt igyekeztem a hallgatók segítségére lenni és érdekeiket figyelembe venni, ezért a továbbiakban is szeretnék, mint megválasztott képviselő a szervezet munkásságában részt venni és színesebbé tenni számotokra az egyetemi életet.

 
 

Sziasztok!

Luczek Julianna vagyok, másod éves műszaki menedzser hallgató. Az idei évtől megbízott hallgatói képviselő. Szeretnék általatok megválasztott képviselő lenni, hogy segíthesselek titeket és a többiek munkáját.

 
 

3.évfolyam

 
Rácz Viktória Gabriella vagyok 3. éves műszaki menedzser hallgató a Széchenyi István Egyetemen. Mint Hallgatói Önkormányzati tag 2016 eleje óta jeleskedem. Azért jelentkeztem a HÖK-be, mert szerettem volna a segítségemet nyújtani másoknak és információkkal szolgálni. Nagyon sok rendezvényen részt szoktam venni, és úgy gondolom, hogy fontos lenne ezeket a rendezvényeket a jövőben is megtartani, mert fontos a hallgatók számára.  
 

Görbe Polina vagyok, harmadéves Műszaki menedzser szakos hallgató. A sikeres egyetemi felvétel után látva és tapasztalva a felsőbb éves HÖK-ös hallgatók segítőkészségét és lelkesedését késztetést éreztem arra, hogy én is tagja lehessek ennek a szervezetnek. Immáron 2014 szeptembere óta megbízott hallgatói képviselő vagyok, 2015 áprilisától megválasztott képviselő. A lelkesedésem nem hagyott alább, ezért a továbbiakban is szeretném a hallgatók érdekeit képviselni, a segítségükre lenni és a szervezet munkásságát támogatni.

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00