Bemutatkozás - Mezőgazdasági mérnök szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

Sziasztok!

Bartal Dávid vagyok, Mezőgazdasági mérnök fsz szakon tanulok. Szeretnék hallgatói képviselő lenni, mert jól kijövök az emberekkel és kommunikatív vagyok. Szeretek minden egyetemi és hallgatói rendezvényen segítőkezet nyújtani.

 
Marácz Noéminak hívnak. Mezőgazdasági mérnöki Bsc képzesen elsőévfolyamos hallgató vagyok, és szeretnék indulni a Hallgatói Képviselő választásokon. Eddig is részt vettem a HÖK tevékenységeiben, és ezután is tervezem a részvételemmel segíteni az önkormányzatot. Nagyon élvezem ezt és mindig is szerettem az efféle munkákat. Szívesen dolgozom a HÖK-ösökkel, mert úgy vélem ez egy nagyon jó közösség. Sok, hallgatóknak rendezett programon vettem részt, valamikor résztvevőként, valamikor pedig szervezőként. A továbbiakban is folytatnám ezt a tevékenységet  
Mészáros Zsófia mezőgazdasági mérnöki Bsc I. évfolyamos hallgatóként szeretnék indulni a hallgatói képviselői választásokon. Eddig is aktívan tevékenykedtem a HÖK-ben, megbízott hallgatói képviselőként. Nagyon élvezem a szervezet munkáját és továbbra is szeretnék benne dolgozni. Mindig is szerettem közösségben dolgozni, és most úgy érzem hogy annak amit csinálok értelme van. A hallgatói életben aktívan részt veszek, és szeretnék a programok szervezésében továbbra is, vagy méginkább részt vállalni.  
 

2.évfolyam

 
 

3.évfolyam

 
Sziasztok! Szabó Zsoltnak hívnak, harmadéves mezőgazdasági mérnök hallgató vagyok. Kollégistaként a D002-es szobában is bármikor megtaláltok a problémáitokkal, szívesen segítek. Szabadidőm nagy részét Szilban töltöm a barátaimmal és a néptánccal. A Hallgatói Önkormányzat mellett a Sportbizottság tagjaként is tevékenykedem.   

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00