Bemutatkozás - Mérnökinformatikus szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

Msc

1.évfolyam

Sziasztok!
Csizmazia Krisztián vagyok, a Széchenyi István Egyetem mérnök informatikus hallgatója, és a Hallgatói Önkormányzat tagja 2016. szeptembere óta. Úgy gondolom sokan találkozhattatok már velem a hallgatóknak szervezett rendezvények alatt, ahol nem csak mint HÖK-ös, de sokszor fotósként is jelen voltam. Imádok új dolgokat kipróbálni, részt venni minél több eseményen, új arcokat megismerni, és az egyetemünk hallgatói életének minél aktívabb tagja lenni.

 
 

Sziasztok!
Lipták Bence vagyok, elsőéves mérnökinformatikus hallgató. 2016. szeptemberében kezdtem HÖK-ös pályafutásomat megbízott képviselőként, nagy reményekkel nekiindulva a szemeszternek. Úgy vélem, a gimnáziumiban való szerveszkedésben, illetve eddigi HÖK-ös pályafutásom alatt rengeteg tapasztalatot szereztem tervezésben, szervezésben, közreműködésben, csapatban való dolgozásban, mintúgy szaktársak segítésében és informálásában egyaránt. A HÖK-ben töltött időnek köszönhetően rengeteg szaktársat, illetve más szakok hallgatóit is megismerhettem. Eme okok miatt szeretnék továbbra is a Mérnökinformatikus szakbizottság további tagja lenni, hozzájárulva az egyetemi élethez, annak megkönnyítéséhez, segítségéhez, illetve színesebbé tételéhez.
Köszönöm azoknak, akik rám szavaznak, a többi kandidáltnak pedig sok sikert kívánok!

 
 Üdvözlet! Orosz Dávid vagyok elsőéves mérnökinformatikus hallgató, még szeptemberbe nagy álmom volt, hogy bekerüljek az egyetem Hallgatói Önkormányzatába és szeptember végén be is választottak. Szerintem már sokan ismertek vagy láttatok valahol az egyetemen, igyekszem mindig jelen lenni a hallgatóknak szervezett rendezvényeken és aktívan részt venni. Szeretek a HÖK-be tevékenykedni, ami a hallgatókért van, szeretem a kihívásokat, szeretek egy jó csapatnak a tagja lenni és szeretek új embereket megismerni.  
 

2.évfolyam

 
Sziasztok!

Gerencsér Kristófnak hívnak, elsőéves mérnökinformatikus hallgató vagyok. Mielőtt az egyetemre kerültem volna a zalaegerszegi Csány László Közgazdasági középiskolában tanultam informatikát, ezért is választottam a mérnökinformatika szakot.
Lassan két éve vagyok tagja a hallgatói önkormányzatnak, és azóta igyekszem aktívan részt venni a különböző feladatok megoldásában. Ezért is szeretnék újra megválasztott képviselő lenni, hogy továbbra is segíthessek hallgató társaimon.

 
 Sziasztok! Molnár Tamás vagyok 4. féléves Mérnökinformatikus BSc hallgató. Azért jelentkezem hallgatói képviselőnek, mert elég energiát és motivációt érzek ahhoz, hogy szaktársaim véleményét képviseljem. Elég kommunikatív vagyok és bárki problémájában szívesen segítek. Nem okoz gondot a kollektíva iránt felelősséget vállalni.  
 

3.évfolyam

 
Németh Martin vagyok, harmadéves Mérnökinformatikus hallgató. A Hallgatói Önkormányzatba, való jelentkezésem nagyban befolyásolta, hogy tapasztalatokat szerezzek, illetve új embereket ismerjek meg, valamint legfőképp, hogy segítsem hallgató társaimat. A korábbi évben is megválaszolt képviselő voltam, szeretném ezt a pozíciót megőrizni. Ha valami kérdésetek lenne, forduljatok hozzám bizalommal.  
 Sziasztok! Somogyi Bencének hívnak, Mérnökinformatikus hallgató vagyok. Ez a 3. évem az egyetemen, és kezdésem óta tagja vagyok a szakom szakbizottságnak. Célom az, hogy utolsó évemben is teljes jogú tagja maradhassak a bizottságnak, és tovább láthassam el a hallgatói képviselői teendőimet, a szak további rendezvényeinek lebonyolításában és szervezésében segítsek, illetve tarthassam a kapcsolatot a hallgatókkal, segítsek nekik. A személyes tapasztalatok, és a fent leírtak alapján bízom a támogatásotokban.  

MSC

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.
Tantárgyválasztás 2018. január 29. 06:00 - 2018. február 3. 23:55