Bemutatkozás - Logisztikai mérnök szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

 
 

Sziasztok!

Erőss Ákos vagyok, első évfolyamos logisztikai mérnök hallgató. Az elmúlt félév során megbízott hallgatói képviselőként segítettem a hallgatói életeteket, most szeretnék indulni a választáson, és ezek után megválasztott képviselőként folytatni eddigi tevékenységemet. Bízom a támogatásotokban, szavazzatok rám! Köszönöm!

 
 

Sziasztok!

Juhász Péter vagyok, első évfolyamos logisztikai mérnök hallgató. Az elmúlt félév során megbízott hallgatói képviselőként segítettem a hallgatói életeteket, azonban most szeretnék indulni a választáson, és ezek után megválasztott képviselőként folytatni eddigi tevékenységemet. Bízom a támogatásotokban, szavazzatok rám!

 
Kovács Martin vagyok, logisztikai mérnök hallgató, a hallgatói önkormányzat tagja. Az első félév eleje óta tevékenykedem a Logisztika Szakbizottságban. Szeretnék még többet segíteni a hallgatóknak, ezért szeretnék indulni a választásokon.  
 

2.évfolyam

 
 

Kárpáti Ágnes vagyok, másodéves logisztikai mérnök hallgató, megválasztott hallgatói önkormányzati képviselő. Az első félév eleje óta tevékenykedem a Logisztika Szakbizottságban. Szeretnék még többet segíteni a hallgatóknak, ezért szeretnék indulni újra a választásokon.

 
 

Sziasztok!

Mészáros Erik vagyok, jelenleg ez a második évem logisztikai mérnök hallgatóként. Egy éve vagyok a Hallgatói Önkormányzat tagja. Eddig még sosem voltam megválasztott képviselő, azonban most szeretnék indulni a választáson. Bízom a támogatásotokban, szavazzatok rám! Köszönöm!

 
 

3.évfolyam

 
Sziasztok! Szakács Flóra vagyok, harmadéves logisztikai mérnök hallgató. Első évem októbere óta részt veszek a hallgatói önkormányzat működésében, többek között a különböző rendezvények, szakbogrács, szakest megszervezésében és lebonyolításában, valamint a hallgatók ügyeinek intézésében. A kérdéseitekkel eddig is bátran megkereshettetek és ezután is segítségetekre leszek. Az elmúlt két évben is megválasztottként segítettem a hallgatói életeteket, ezek után is megválasztottként szeretném folytatni. Szavazzatok rám!  
 

Sziasztok!

Kossuth Gábor Lajos vagyok, második évfolyamos logisztikai mérnök hallgató. Az elmúlt félév során megbízott hallgatói képviselőként segítettem a hallgatói életeteket, azonban most szeretnék indulni a választáson, és ezek után megválasztott képviselőként folytatni eddigi tevékenységemet. Bízom a támogatásotokban, szavazzatok rám! Köszönöm!

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.
Tantárgyválasztás 2018. január 29. 06:00 - 2018. február 3. 23:55