Bemutatkozás - Közlekedésmérnöki szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

Kedves Hallgató!
Kanizsai Máté vagyok, elsős közlekedésmérnök hallgató. Egyszer egy vonat vécéjében elolvastam egy matricát, ami megvilágosodást hozott. A matricán ennyi állt: „Kérjük, úgy hagyja itt ezt a helyet, ahogy ön is találni szeretné.” Rájöttem, hogy én ezért szeretnék dolgozni. Munkámmal egy olyan közösség létrehozásáért szeretnék dolgozni, amibe résztvevőként is jó tartozni, nem csak szervezőként.
Kérlek, támogass engem ebben a munkában azzal, hogy rám szavazol! Köszönöm!

 

Palicska Ádám vagyok, elsőéves közlekedés mérnök hallgató.
A hobbimnak mondanám, bár sokkal több annál, hogy cserkészkedek már lassan 10 éve. (a magyarországi cserkészet teljesen eltér a jobban ismert amerikai cserkészettől, sokkal ”több” és jobb annál ) A cserkészeten belül őrsvezető vagyok, ami annyit takar, hogy van egy 10 fős 7.-es fiúkból álló őrsöm, akikkel sokat kell foglalkozni. Emiatt is és, és alapvetően azért is, mert vezető vagyok, elég sok felelősség és szervezés van jelen az életemben.
Azért szeretnék tehát megválasztott HÖK-ös lenni, mert szeretek szervezni és az így rám háruló felelősséggel is megbirkózok.
Ebből kifolyólag tehát, nem pazarolnám el a szavazatomat, amit így kapnék.

 

2.évfolyam

Sziasztok! Lesku Máté Levente vagyok, másodéves közlekedésmérnök alapszakos hallgató. 2015 szeptembere óta tagja vagyok a Hallgatói Önkormányzatnak. Ez idő alatt igyekeztem hallagatótársaim rendelkezésére állni minél több dologban, illetve az általunk szervezett programok minél gördülékenyebb lebonyolításában. Munkásságom folytatásához szeretném a segítségeteket, szavazataitokat kérni!
Köszönettel:
Lesku Máté Levente
Elérhetőségeim:
+3630/3020215
leskumate@gmail.com

 

3.évfolyam

Szabó Dániel Zoltán vagyok a Széchenyi István Egyetem harmadéves közlekedésmérnök hallgatója. Már tavaly jelentkeztem a HÖK-be, és egy éve megválasztott tag vagyok. Szabadidőmbe szeretek sportolni, leginkább falatmászni. Remélem a munkámmal tovább segíthetem a Hallgatói Önkormányzat munkáját.

 

Sziasztok!
Szőts Zsófia vagyok, harmadéves közlekedésmérnök hallgató. Szeretnék a Hallgatói Önkormányzat tagja maradni, hogy továbbra is segíteni tudjam életeteket az egyetemen. Az élet más területein is szeretek részt venni a programok szervezésében és segíteni embertársaimat, ezért döntöttem úgy, hogy ezt a feladatot a továbbiakban is szeretném folytatni.

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00