Bemutatkozás - Kereskedelem és marketing szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

Polgár Gábor vagyok, kereskedelem és marketing- kereskedelmi logisztika szakos hallgató. Jelenleg a második aktív félévemet töltöm az egyetemen. Magamról annyit, hogy szeretek sportolni, főként a csapatjátékokat, de leginkább a focit. Már a legelső adandó alkalommal csatlakoztam a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatába. Szinte már a gólyatáborban tudtam, hogy csatlakozni szeretnék, mivel szeretek mások problémáján segíteni, szeretem a nyüzsgést, a programokat és szeretek részt venni az egyetem illetve a HÖK által szervezett programokon. Szívesen veszek részt a programok szervezésében, lebonyolításában.  

Nagy Zsófia Beatrix

Marcsik Enikőnek hívnak, de az Encsit jobban kedvelem, bár nagyjából mindenre hallgatok.2015 óta járok az egyetemre, és azóta tagja is vagyok a H.Ö.K. nek. Igyekszem minden közösségi programban részt venni, akár szervezőként akár segítőként, vagy simán csapatban is. Nagyon szeretek sportolni és bővíteni az ismereteimet olyan területeken amik a szívemhez közel állnak. Ilyen a lovaglás az íjászat a futás, röplabda, lovasíjászat és mostanában a mezőgazdaság is felkeltette az érdeklődésem. Társasági embernek tartom magam, szeretek segíteni az embereken, új barátokat szerezni. 12évet lehúztam a Magyar Vöröskeresztnél mint önkéntes és ha időm engedi most is szívesen foglalkozom vele. Középfokú elsősegély vizsgával rendelkezem amit minden nyáron megújítok a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat megkezdése előtt így ha valakit valami baj ér abban is szívesen állok rendelkezésetekre. Szeretek bulizni és a barátaimmal eltölteni a szabadidőmet. Igyekszem mindenben a segítségetekre lenni most is és a későbbiekben is, szóval forduljatok hozzám bátran, bármivel

Mottóm: Élj, és tanulj meg élni hagyni!

 

Pajor Eszter Anna
Pajor Eszter vagyok, 1 éves Kereskedelem és marketing szakos hallgató. Pár hónapja vagyok mégcsak tagja a Hallgatói önkormányzatnak, de úgy érzem megtaláltam a helyem. Sok rendezvényen voltam, ezen rövid idő alatt, mint segítő, mint külsős. Úgy érzem, a hallgatók tájékoztatása, segítése nekem való feladat, mert jó kommunikációs készséggel rendelkezem, barátságos és nyitott vagyok, valamint jó megoldó készséggel rendelkezem.

 

Bodor Evelin 

 
 

2.évfolyam

 
 

3.évfolyam

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00