Bemutatkozás - Járműmérnök szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

Mezősi Balázs vagyok, Tatabányáról érkeztem, és második féléves Járműmérnök hallgató.

A hökbe azért jelentkeztem, mivel még gólya táborban, meg tudtam hogy mivel is fogalkoznak a hökösök, és hogy mekkora ismeretséget tudnak szerezni,  nem csak saját, hanem mások szakán is. Emellett az is tetszik hogy benne lehetek az egyetemi rendezvények leszervezésében is, és tudok segíteni a szaktársaimnak, bármiről is lenne kérdésük, legyen az szoctám, tantárgy tematikák meg ehhez hasonló dolgok.

Ebből adódóan, úgyérzem hogy következő évben már meghatározóbb alakja szeretnék lenni a höknek, és ezért részt szeretnék a választásokon.

 
 

Kiss Patrik vagyok, elsőéves járműmérnök szakos hallgató.

Azért szeretnék megválasztott Hallgatói Önkormányzati képviselő lenni, mert fontosnak tartom a Hallgatók érdekeinek képviseletét. Nem csak tanácsokkal, nem csak szavakkal, hanem tettekkel is! Eddigi tapasztalataim szerint, a rám bízott feladatokat mindig maximális odafigyeléssel végeztem el, munkámmal elégedettek voltak! Remélem a jövőben ti is megtapasztaljátok ezt! Munkám során igyekszem a hallgatókat előtérbe helyezni, és keresni mindenben a lehetőséget, hogy a tanulmányaikat segítsem, vagy kikapcsolódásukhoz különböző programokkal hozzájárulhassak.

Nagyon tetszett például, amikor a Gépész Konferenciát szerveztük, örömmel vettem ki a részem, mind a szervezésben, mind a lebonyolításban. Vagy akár a Bográcsok hangulata, ami szervezőként jobb, mint résztvevőként.

Bizalmatokat előre is köszönöm!

   
 

Szanyi- Nagy Dávid

Szeretnék megválasztott Hallgatói Önkormányzati tag lenni. Gólyaként kezdtem az évet és amint lehetett jelentkeztem is a HÖK-be. Azért választottam a HÖK-öt, mert szeretek segíteni hallgatói társaimon és szívesen segítek programok, rendezvények lebonyolításában. Az elmúlt majdnem 2 félévben igyekeztem kivenni a részem a feladatokban. Az előttem álló félévekben is szeretném ezeket folytatni, és ha lehetséges még színesebbé szeretném tenni a diákok hétköznapjait különböző programokkal. 

   

Fábián Márton Pál elsőéves járműmérnök szakos hallgató vagyok.

Levelemmel a Járműmérnöki szak Hallgatói Önkormányzatának elsőéves megválasztott hallgatói képviselő pozíciójára pályázom.

Szeretném a HÖK tevékenységét a következő évtől mint megválasztott hallgatói képviselő. A középiskola utolsó éveiben az otthoni sportegyesületem által szervezett sporteseményeken hasznos, rendezvényszervezéssel és logisztikával kapcsolatos tapasztalatra tettem szert. Nem jelent gondot csapatban dolgozni más emberekkel, és együtt tenni a hallgatók ügyeiért. Azért indultam a megválasztott hallgatói képviselő pozícióért, mert szeretnék a fontosabb ügyekben is részt vállalni, valamint a HÖK teljes jogú tagja lenni. Az idei év alatt sok tapasztalatot szereztem a HÖK-ben végzendő tevékenységekkel kapcsolatban, és a jövőben is szeretném a hallgatók érdekeit képviselni, segíteni tanulmányaikat.

 

Sziasztok, Buda Bence vagyok, elsőéves járműmérnök hallgató.

Azért szeretek hallgatói önkormányzati tag lenni, mert részt vehetek a programok szervezésében, sok embert megismerhetek, sokféle információhoz juthatok, amivel hallgatótársaimat is segíteni tudom. Szeretnék megválasztott képviselő lenni, mert akkor szavazataimmal is tudom képviselni, segíteni az egyetem diákjait, és a diákok érdekeit.

   
 

2.évfolyam

Bónácz János

 Sziasztok!

Itt szeretnék kiegészítéseket fűzni az önéletrajzomhoz, illetve kifejteni indíttatásomat.

Gubis István buzdítására jeletkeztem a Járműmérnök HÖKbe 2015 őszén.

  • DÖK-ös voltam középiskolás éveim alatt
  • Rendszeresen részt vettem a szakbizottsági üléseken, igyekeztem kivenni a részem a munkából
  • Remek társaság alakult ki, mellyel képesek vagyunk érdemben képviselni a hallgatók ügyeit, így szeretnék továbbra is a képviselők közt maradni a HÖKben.
   

Bognár Benjáminnak hívnak, első éves járműmérnök hallgató vagyok.  Olyan emberek tartom magam, aki mindenkivel talál közös hangot. Szeretek új emberekkel találkozni, megismerkedni. Emellett segítőkésznek tartom magamat. Ezért is gondoltam úgy, a második félévben, hogy belépek a Hallgatói Önkormányzatba, mert szeretném a szabad időmet hasznosan kitölteni, és plusz tevékenységekkel kitölteni az egyetemi éveimet.

   

Sallai Márk vagyok, 2. éves Járműmérnök szakos hallgató. Két éve vagyok a hallgatói önkormányzat tagja, mely alatt igyekeztem a rám bízott feladatokat a lehető legjobban elvégezni. Célom az, hogy megválasztott képviselőként szaktársaimat tanulmányaikban támogathassam, esetleges problémáikban segítséget nyújthassak. Nem csak tanulmányaikat, hanem a kikapcsolódásukat is igyekszem segíteni, remélem, hogy a jövőben is sok rendezvényen találkozhatunk. Bízom az elkövetkezendő közös munkáink sikereiben!

   

Kiss Dávid vagyok másod éves járműmérnök hallgató. 2015 októbere óta tevékenykedem a hallgatói önkormányzatban, rengeteg közös rendezvény, tréning és élmény van már a hátunk mögött. Ezért is szeretném újra megválasztatni magam, hogy aktív munkával és megfontolt döntésekkel tudjam továbbra is támogatni az ökormányzat és diáktársaim munkáját.

   

3.évfolyam

 

 

Weiler Gina vagyok, harmadéves járműmérnök Bsc-s hallgató. Idén is szeretnék indulni a hallgatói képviselő választáson. Úgy gondolom harmadévesként már nagyobb rálátásom van az önkormányzat tevékenységeire és tapasztalatommal már nagyobb részben tudom segíteni szakbizottságunk működését. Minden erőmmel azon leszek, hogy az új szakfelelősünk munkáját segítsem, illetve gólyáinkat betanítsam azokra a feladatokra, melyeket szakbizottságunknak kell elvégezni. Mivel több tréningen/Rilexen is részt vettem az elmúlt években, az ott szerzett tapasztalatot illetve elért eredményeket is szeretném tovább vinni, és remélem hogy egyszer tényleg megvalósul az ”álom HÖK”.


   

Pálfi Milán

Szeretnék idén is megválasztott hökös lenni, hogy szavazati jogommal és tapasztalataimmal segíthessek az egyetem hallgatóin. Szeretek részt venni a programok és rendezvények megszervezésében. Ahol tudok, segítek szakfelelősömnek és hallgató társaimnak tanulmányaikban, szociális támogatás szedésében, javításában valamint információk továbbításában. Sokszor főzök bográcsokon és támogatom előkészületeit.

   

Sziasztok!

Tóth Attila Péter /Pádre/ vagyok, harmadéves Járműmérnök szakos hallgató.

Azért szeretnék megválasztott hallgatói képviselő lenni, hogy a hallgatók - a mi - érdekeinket nem csak tanácsokkal, hozzászólásokkal, hanem tényleges szavazattal is képviseljem. Felfogásom az, hogy: Semmi sincs kőbe vésve. Mindenen lehet változtatni, sőt sok esetben szükséges is!

   

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.
Tantárgyválasztás 2018. január 29. 06:00 - 2018. február 3. 23:55