Bemutatkozás - Gépészmérnök szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

  
Bohn Gergely Flórián 1. éves gépészmérnök szakos hallgató vagyok, szeptember óta aktív HÖK-ös. Jelentkezésemet képviselőnek elsősorban az elkötelezettségem a hallgatókért való munkában ösztönözte, és nem utolsó sorban vezetőim ajánlása/kérése. Ahogy eddigi HÖK-ösként sikerült hozzájárulnom a rendezvények sikeres lebonyolításához, ezután is szeretném a nemes hallgatóság életét segíteni, ügyeiben eljárni és rendezvényekkel könnyíteni a kikapcsolódásaikkal járó esetleges nehézségeiken.  
Ganzer Szilárd vagyok, első éves mesterszakos gépészmérnök hallgató.

Korábbi tanulmányaim során is aktívan részt vettem a hallgatói közéletben, 2013-tól megválasztott hallgatói képviselő voltam alapképzésen.
Azért szeretném magam megválasztott képviselőnek jelöltetni, hogy szaktársaim érdekeit érvényesíteni tudjam, minden őket érintő eseményről, feladatról időben tudomást szerezzenek, segítséget tudjak nyújtani nekik a tanulmányaik során fellépő nehézségekben.
Mesterszakos tanulmányaim során is számos alkalommal segítettem a Hallgatói Önkormányzat munkáját, mint például a Szakbogrács, illetve Szakestély lebonyolítása, vagy a Szociális Támogatás beszedése és javítása.

 
Guti Norbert vagyok 21 éves, első éves gépészmérnök hallgató. Nyíradonyból érkeztem ami Győrtől körülbelűl 450 km-re található. Igyekszem az egyetemen belül minél nagyobb közösségi életben részt venni, segíteni hallgatói társamnak ez is volt egyik oka, hogy jelentkeztem a hallgatói önkormányzatba. Emellett az egyetemi kosárcsapat tagja vagyok akikkel most keleti oldalon 5 helyezést értünk el, amivel mindössze 1 hellyel maradtunk el a rájátszásról.  
Sziasztok!


Povlács Belián vagyok, első éves gépészmérnök BSc szakos hallgató.
Ősszel nyertem ideiglenes felvételt a Hallgatói Önkormányzatba és azóta aktívan tevékenykedem a HÖK keretei között. Már a középiskolai éveimben is érdekelt diáktársaim segítése, véleményük és gondolataik közlése az iskola felé. A Diákönkormányzatban alelnöki és elnöki feladatokat is végeztem, melyeket már itt, a HÖK-ben is hasznosítani tudtam különböző rendezvényeink szervezése és lebonyolítása alatt. HÖK egyik fő feladata a tanulók érdekképviselete, amit eddig is nagyon fontosnak tartottam, amit bizonyít az is, hogy a 2014-ben megtartott Országos Diákparlament szekciódelegáltjai közé kerülhettem és tolmácsolhattam a diákok kéréseit a kormány felé.
Szeretném a Hallgatói Önkormányzatban is folytatni ezen tevékenységemet, segíteni hallgatótársaim tanulmányait, valamint ahogy az elmúlt évben, úgy a következő években is minél több rendezvényen dolgozni a jó hallgatói közéletért. 

 
Sziasztok!


Schwarcz János vagyok első éves Gépészmérnök  BSc szakos hallgató, szeptemberben jelentkeztem a HÖK-be. 
Az első félév során több rendezvény lebonyolításában segédkeztem. 
Azért szeretném, hogy megválasztott tag lehessek, hogy még inkább tudjam képviselni évfolyam illetve szaktársaimat. 

Üdvözlettel :

Schwarcz János

 
 

2.évfolyam

 
 

Bársony Zsombor vagyok. Indulni szeretnék a gépész HÖK képviselői választáson. Azért döntöttem így, hogy szavazási jogommal erősebben tudjam támogatni a hallgatótársaim érdekeit.

 

Beznoszka Bianka

4. féléves Gépészmérnök hallgató vagyok és első félévemtől Hallgatói

Önkormányzati tag.
Fontosnak tartom, hogy szavazati joggal rendelkezzek. Ezzel is szeretném a
hallgatói társaimat képviselni azon felül, hogy kérdéseire válaszolok és
kéréseiket megpróbáljuk megoldani a többi HÖK-ős segítségével.
Üdvözlettel:
Beznoszka Bianka (W3J0C1)
2017. április 23.

 
Kozák Valentin vagyok 20 éves gépészmérnök hallgató. Egyetemi éveimet 2015 szeptemberében kezdtem viszont még ennél korábban a gólyatábor ideje alatt elhatároztam, hogy hallgatói képviselő szeretnék lenni. Fél év elteltével lehetőségem nyílt arra, hogy megválasztott hallgatói képviselő lehessek és a szavazatimmal is képviselhessem a hallgatókat így indultam a választásokon és egy éve megválasztott képviselőként tevékenykedem.

A hallgatók képviselete mellett számos gépész rendezvény lebonyolításában is segédkeztem (pl.: Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája, Gépész foci, Szakbogrács, Szakesély stb.)  ezzel rengeteg tapasztalatot gyűjtve.

Mivel a tanulmányaimat is sikeresen tudom végezni a hallgatói képviselet mellett, ezért úgy gondolom, hogy továbbra is alkalmas vagyok a feladatra.

 

Révész Gergő

A felsőfokú tanulmányaim kezdetével, 2015 szeptemberében lehetőségem nyílott a hallgatói önkormányzatba belépnem egy sikeres válogatás után. Azóta is oszlopos tagja vagyok a szervezetnek és az elmúlt egy évben megválasztott hallgatói képviselőként tevékenykedtem. Eddigi munkám során több alkalommal segítettem már hallgatótársaimat kérdéseik megválaszolásában, érdekeik képviseletében. Részt vettem rendszeres valamint rendkívüli szociális pályázatok elbírálásában, továbbá az egyetem és a kar által szervezett rendezvényeken. Sok hallgatóval ápolok jó viszonyt, a kapcsolatfelvétel és programok szervezése sem okoz problémát számomra. Az eddigi legnagyobb feladat melyet rám bíztak és mely egyben nagy megtiszteltetés is volt számomra, hogy a 2017. évi Educatio Nemzetközi Szakkiállításon én képviselhettem az egész gépész szakot.

A rendezvényszervező és kommunikációs készségeim függvényében alkalmasnak találom magam arra, hogy képes legyek hasznos feladatokat ellátni a hallgatói önkormányzat tagjaként.

 
 
 

3.évfolyam

 
Lakatos Zsolt vagyok, harmadéves gépészmérnök hallgató, illetve a Hallgatói Önkormányzat tagja. két és fél éve vagyok hallgatói képviselő ebből két éve megválasztottként. A gépészmérnöki szak hallgatóinak érdekeit képviselem, valamint számos program szervezésében vettem/veszek részt, például: Gépészfoci, Szakesély, Gépész, Mechatronikai- és Jármű Mérnök Hallgatók Országos Konferenciája, Gólyatábor és egyéb más programok.

Mivel a tanulmányaimat is sikeresen tudom végezni a hallgatói képviselet mellett, ezért úgy érzem, alkalmas vagyok továbbra is a feladat betöltésére.

 
Sziasztok! Oszlányi Viktor vagyok harmad éves gépészmérnök hallgató. Sokat tevékenykedek a HÖK számára, és kaphatnának több pénz a szakok a rendezvényekre, mert így egyre nehezebb boldogulni, de azért elvagyunk és kitartunk a végsőkig!  
Parais Réka Bernadett vagyok, harmad éves gépészmérnök hallgató. Elsőévesként bizalmat szavaztak nekem, s megválasztottak HÖK-ös képviselőnek, mely feladatnak azóta próbálok legjobb tudásom szerint megfelelni. Korábbi hasonló feladatkörökben szerzett tapasztalataimat felhasználva, s a körülöttem már több éve HÖK-ös tagok segítségével célom, hogy az egyetemisták érdekeit minél jobban képviselhessem. Az elmúlt hónapok alatt lehetőségem volt már sok feladat elvégzésére, sok program szervezésénél, lebonyolításánál segíthettem, s szeretnék minél több lehetőséget kapni, ahol bebizonyíthatom rátermettségemet.

Fontosnak tartom, hogy az egyetemen lévő hallgatóknak minél több dologban tudjunk segíteni, minél színesebb programok lehessenek, amik megkönnyítik és felejthetetlenné teszik az egyetemi éveket, s ehhez a hallgatói önkormányzat színvonalas munkája nagyon sokat tud hozzátenni, így szeretnék választott HÖK-ös képviselő lenni. Amennyiben ezekre a feladatokra továbbra is rátermettnek találtok, kérem támogatásotokat!

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.
Tantárgyválasztás 2018. január 29. 06:00 - 2018. február 3. 23:55