Bemutatkozás - Gazdaságinformatikus szak

1.évfolyam

2.évfolyam

3.évfolyam

1.évfolyam

 
Sziasztok!

Fehér Nikoletta vagyok, elsőéves gazdaságinformatikus hallgató. Fél évvel ezelőtt lettem tagja a Hallgatói Önkormányzatnak. Büszkén mondhatom, hogy egy segítőkész, életvidám csapatba kerültem, ahol társaim lelkesen segítenek nekem, illetve a többi hallgatónak. Célom, hogy én is felkarolhassam szaktársaim, és tovább tudjam nekik adni mind a szakmai, mind a tapasztalati tudásom. Az eddigi programok, különböző rendezvények lebonyolításában rengeteget segítettem, s ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy hallgatói társaim már most kellő bizalommal fordulnak hozzám segítségért, tanácsért, információkért. Szeretném tovább erősíteni a HÖK-ös csapatunkat, színessé tenni a hallgatók napjait, ezért is jelentkeztem megválasztott hallgatói képviselőnek.
Előre is meg szeretném köszönni azoknak, akik rám szavaznak. A többi jelentkezőnek sok sikert kívánok.

 
 

Németh Renátó vagyok, elsőéves gazdaságinformatikus hallgató. Azért jelentkeztem a választásra, mert szeretnék szavazati jogot szerezni, ugyanis úgy érzem, így nagyobb segítség lehetnék hallgatótársaim számára, jobban tudnám képviselni érdekeiket. Megbízott Hallgatói Önkormányzati képviselőként már szereztem tapasztalatot ezen a területen, a további munkámat ez is segítené.

Sok sikert szeretnék kívánni a többi jelentkezőnek, illetve köszönöm azoknak, akik rám szavaznak!

 
 

2.évfolyam

 

3.évfolyam

Sziasztok!
Hegyi István vagyok, harmadéves gazdaságinformatikus hallgató. Egy éve jelentkeztem a HÖK-be, mivel fontosnak tartottam, hogy hallgatótársaim problémáinak megoldásában aktív részt tudjak vállalni, valamint az egyetemen töltött idejüket színesebbé tehessem. Szavazati jog birtokába az esetleges döntéshozatalokban is az érdeküket tartanám szem előtt.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki szavaz rám, a többi jelöltnek meg sok sikert kívánok!

 
Sziasztok Horváth Róbert vagyok, másodéves gazdaságinformatikus hallgató. Azért jelentkeztem a HÖK-be, hogy segítsem a hallgató társaimat, illetve, hogy a rendezvények lebonyolításában is ki tudjam venni a részemet. Ezek után is legjobb tudásom szerint szeretném segíteni hallgató társaimat, valamint az egyetemi életben felmerülő problémákban támogatást tudjak nyújtani a megfelelő hatáskörben.  

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00