Gyógypedagógus szakfelelős

Sziasztok!

Mecseki Virágnak hívnak, másodéves gyógypedagógus hallgatóként tanulok a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. 22 éves vagyok, Pomázról érkeztem (Szentendre mellől)

1 éve töltöm be a megbízott gyógypedagógia szakfelelős pozíciót. Ezidő alatt nagyon sok tapasztalatot szereztem a szervezési feladatokban, kapcsolattartásban.  Szakfelelős és hallgatói képviselő társaimmal megszerveztük az első nagy AK kari bográcsot, melyen szerzett tapasztalatokkal gazdagodva szerveztünk egy Ak grill estet is idén tavasszal.

Amit csinálok, azt általában szívvel-lélekkel teszem. Lelkiismeretes vagyok, ha valamit kiadok a kezemből, azt szeretem tökéletesen végre hajtani. Nagyon szeretek segíteni az embereknek, empatikus vagyok, a szakomhoz kapcsolódóan is. Szeretek együtt dolgozni a hallgatókkal, valami újat létrehozni. Türelmes vagyok és mindenkinek próbálok segíteni, addig járok utána a dolgoknak, amíg meg nem oldódnak vagy nem tudok pontos információt adni a hallgatóknak.

Szerveztünk esélyegyenlőségi programot az egyetem keretein belül, ahol nagyon sok izgalmas feladatot csináltunk, szerveztünk. A hallgatók megtapasztalhatták, hogy milyen egy kicsit „másnak” lenni. Ki tudták próbálni, milyen kerekesszékben ülni, milyen lehet látássérültként csinálni a mindennapi rutint (öltözködés, olvasás…)

Nagyon fontosnak tartom, hogy a hallgatók minél több programon tudjanak részt venni, amik tapasztalatot adnak nekik és lelkesítő hatással vannak rájuk., ezt szeretném lehetővé tenni, a lehetőségek maximális kihasználásával. Próbálok minél több programot szervezni a Hallgatói Képviselőkkel, hogy élvezetesebbé tegyük az egyetemi éveket.

Biztos veletek is előfordult már, hogy olyan helyzetbe kerültetek, hogy nem tudtatok mit tenni, nem tudtátok kihez tudtok fordulni. Szeretném az ilyen helyzeteket elkerülni, és maximális segítséget nyújtani nektek. Bármikor tudtok hozzám fordulni, ahogy eddig is nagyon sokan tettétek. Ne érezzétek úgy, hogy nem számíthattok senkire én és a Hallgatói Képviselők azért vagyunk, hogy segítsünk nektek az egyetemmel kapcsolatos problémák leküzdésében.

Remélem ez a pár sor felkeltette az érdeklődéseteket és bizalmat sugall, hogy én képviseljem a gyógypedagógus hallgatók véleményét, érdekeit szakfelelősként továbbra is.

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00