Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar - Gépészmérnök képviselőjelöltek

Kép Bemutatkozás
 

Godó Zénó (I. évfolyam)

A nevem Godó Zénó, elsőéves gépészmérnök hallgató vagyok. A HÖK-höz már az első félévemben csatlakoztam, ugyanis mindig is szerettem volna egy olyan csapat tagja lenni, amelyik más emberek érdekeit képviselik. Szavazati jogot is ugyanezen okból szeretnék szerezni, hogy az én véleményem is segítse az emberek, és a szak fejlődését.

 

Jobb Gábor (I. évfolyam)

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. áprilisában (3-5) történő Hallgatói Képviselő választásra. (A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, karielnök választás során.)

Első éves gépészmérnök szakos hallgató vagyok. Számomra fontos a hallgató társaimnak az érdekképviselete szeretném ha, minden döntés amit hozni fogok a jövőben a saját véleményem mellet a szaktársaim illetve a hallgatók érdeket képviselné mivel fontos ez számomra. Kari elnök illetve szakfelelős választáson a legmegfelelőbb személyt megválasztani az adott pozícióra, hogy a lehető legjobb legyen a szaknak, a karnak és a hallgatóknak is. Fontos továbbá hogy minél több információt nyújtsak a különféle támogatásokról/ösztöndíjakról. Kapcsolat a hallgatók felé szintén fontos, meghallgatom őket, hogy mi az esetleges probléma min kéne változtatni és azt a felsőbb vezetőségnek továbbítani, hogy a hallgatóságnak mire lenne igénye a tanuláshoz és más területeken.

Az embereken való segítség motivál engem. Egy hallgatói képviselőnek megbízhatónak kell lennie, úgy gondolom, hogy én az vagyok. Képességeimet számba véve hiszem, hogy tudásom szerint a legjobbat fogom nyújtani hallgatói képviselőként is.

 

Kapusi Dorottya (I. évfolyam)

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. áprilisában (3-5) történő Hallgatói Képviselő választásra. A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, karielnök választás során.

Azért szeretnék hallgatói képviselő lenni, mert szívesen támogatnám gépész hallgatótársaimat, képviselném az érdeküket és segítenék, ha bármiben elbizonytalanodnának. Úgy érzem egy HÖK-ösnek az a kötelessége, hogy hallgatótársait képviselje, bármilyen probléma adódik és segítségükre legyen. Úgy gondolom, én ezeket a feladatokat minden feltétel nélkül teljesíteni tudnám.

 

Nagy Balázs (I. évfolyam)

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. áprilisában (3-5) történő Hallgatói Képviselő választásra. A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, karielnök választás során.

Szavazati joggal azért szeretnék rendelkezni, hogy jobban gyakoroljam a feladataimat a Hallgatói Önkormányzaton belül, valamint ezzel nem kevés tapasztalatot szerezhetnék meg. Hozzátartozik az is, hogy véleményemet fejezhetem ki különböző témákkal kapcsolatban. Valamint ismerettségi körömet is szeretném bővíteni.

 

Szücs Kristóf (I. évfolyam)

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. áprilisában (3-5) történő Hallgatói Képviselő választásra. (A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése szakfelelős, karielnök választás során.)

Középiskolai tanulmányaim alatt, már részt vettem a diák önkormányzatban is. Azóta vált „célommá” a tanuló, hallgató társaimnak a segítése, támogatása. Valamint az előző félév óta a HÖK aktív tagja vagyok. Munkásságommal jobbá, sikeresebbé és élmény dússá szeretném változtatni a hallgatói életed.

 

Walter Norbert (I. évfolyam)

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. áprilisában (3-5) történő Hallgatói Képviselő választásra. (A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselete szakfelelős, illetve karielnök választás során.)

A fent említett feladatok elvégzésére -mint azt már te is bizonyára tapasztaltad- nagy szükség van, hiszen mindenkinek elkél a segítség a hivatalos ügyei intézésében. Megválasztásommal szeretném elősegíteni, illetve könnyebbé tenni minden kedves hallgatótársam egyetemi pályafutását.

 

Simon Márton Attila (II. évfolyam)

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. áprilisában (3-5) történő Hallgatói Képviselő választásra. (A hallgatói képviselő feladata szaktársainak érdekvédelme, támogatások és ösztöndíjakban való segítségnyújtás, érdekeik képviselése, szakfelelős és karielnök választás során.)

Azért szeretnék megválasztott HÖK képviselő lenni, mert úgy érzem, hogy innovatív ötleteimmel támogatni tudnám a hallgatói önkormányzat munkáját. Úgy gondolom, hogy megválasztott képviselőként a szaktársaim tanulmányaik során felmerülő problémáikban/nehézségeikben könnyebben tudnék érdemleges segítséget nyújtani.

 

Börcs Dávid (III. évfolyam)

Ezen sorokkal szeretnék bemutatkozni a 2018. áprilisában történő Hallgatói Képviselő választásra. Immár 6. féléve erősítem a Gépész Hök-öt. Az elmúlt félévekben lehetőségem volt több rendezvény lebonyolításában segíteni, például: Gépészfoci, Szakesély, Gépész, Mechatronikai- és Jármű Mérnök Hallgatók Országos Konferenciája. A továbbiakban is szeretnék tenni a hallgatók érdekeiért. 

 

Révész Gergő (III. évfolyam)

Révész Gergő vagyok, harmadéves gépészmérnök hallgató. Ebben az évben hatalmas változáson ment keresztül a gépészmérnök szakbizottság, továbbá több kolléga is távozott közülünk. Így, fiatal korom ellenére rutinosabb hallgatói képviselőnek mondhatom magamat a HÖK-ben. Ezáltal kötelességemnek érzem, hogy induljak ebben az évben is a választásokon, ezzel továbbra is kitartani azon hallgatók mellett, akik az elmúlt 3 évben is bizalmat szavaztak nekem. Eddigi éveim alatt, rengeteg kérdéssel/kéréssel kereshettetek meg, amire mindig igyekeztem belátásom és tapasztalatom szerint készségesen válaszolni, természetesen a jövőben is állok rendelkezésetekre. Pár fontosabb esemény, ahol tevékenykedtem az elmúlt évben megválasztott hallgatói képviselőként: GSZNHK (csapatvezető), TMDK (zsűritag), Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás (képviselő).

Elérhetőség

Cím: 9026 Győr Egyetem tér 1. - Mutifunkciós Épület EHÖK iroda

E-mail: hok@sze.hu

EHÖK elérhetőségek 

Facebook oldal

Kisház - ÚT 106 (AKIK)

Hallgatói Információs és Szolgáltató Központ

Nyáron ZÁRVA!
Újra nyitás: augusztus 29.-től!
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 09:00 - 14:00*
*ebédszünetben zárva: 12:00-12:30

Szolgatáltatások:

  • információ nyújtás: pályázatokról, támogatásokról
  • diákhitel ügyintézés
  • vonatjegy, vasúti bérlet árusítás
  • GyőrBike ügyintézés
  • Nyomtatás, fénymásolás, scannelés
  • Sportpártolói
  • stb.

További információk

Tanulmányi Osztály fogadási idő

A Központi Tanulmányi Osztályon és a kihelyezett Tanulmányi Osztályokon (AK, MÉK)

 az alábbi fogadási idő érvényes:

2018. augusztus 09-én az ügyfélfogadás technikai okok miatt szünetel.

TO.SZE.HU

Ügyeleti rend: 2018.07.31.-08.17. között csak a
Központi Tanulmányi Osztály tart ügyeletet,
a többi épület zárva lesz.

kedd 08:00 - 12:00
szerda 08:00 - 12:00
csütörtök 08:00 - 12:00

HÖK Események

Munkaszüneti nap 2018. augusztus 20.
Bejelentkezés a 2018/19. tanév I. félévére 2018. augusztus 24. 06:00 - 2018. szeptember 1. 23:55
Tantárgyválasztás a 2018/19. tanév I. félévére 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 1.
Szenátusi ülés 2018. augusztus 27. 16:00 - 18:00
Balektábor 2018 2018. augusztus 28. 08:00 - 2018. szeptember 2. 06:00
SZE Gólyahét 2018 2018. augusztus 29. 08:00 - 2018. szeptember 2. 02:00
Beiratkozás nappali tagozatos hallgatók számára 2018. szeptember 2. 00:00 - 01:00

Térkép