Gépészmérnök Bsc 2.évfolyam

Csörgey Tímea vagyok, 21 éves felvidéki, 4. szemeszteres gépészmérnök hallgató a Széchenyi István Egyetemen.  Már előző iskolámban is bizonyítottam a DÖK tagjaként.  Az egyetemünkön ebben a tanévben kezdtem tevékenységemet a Hallgatói Önkormányzatban. A szakbizottság tagjaként sokat tanulhattam a többiektől, pozitív hatással volt rám a csapatmunka. Számomra és a többi HÖK-ös számára is nagyon fontos a hallgatói érdekképviselet. Bízom benne, hogy szaktársaim bizalmat szavaznak nekem a választások során, hiszen nagyon szívesen veszek részt a különböző programjaink szervezésében és lebonyolításában. Ilyen például a szakestély, amely komoly előkészületeket igényel , de véleményem szerint jelentős esemény a gépész hagyományok miatt és hogy ezeket a szaktársainkkal is megismeretethessük. Továbbá részvételünk a GMHOK-ban is  említésre méltó, melyben szintén sok és kemény munkája van kis csapatunknak. Emellett a szakbográcsaink is sokban hozzájárulnak a hallgatói élet felpezsdítésében. Ezekben továbbra is szeretnék aktívan részt venni, hisz’ örülök, hogy legalább ennyit tehet az egyetemünkért és hallgatóinkért.

Horváth Balázs vagyok, másodéves gépészmérnök hallgató. Mindig is érdekeltek a hallgatói ügyintézési dolgok, és azért szeretném magam jelöltetni megválasztott képviselőnek. Ez által aktívabban tudom segíteni a HÖK szervezetét, és segítséget nyújtani hallgató társaimnak. Rendkívül fontosnak találom, hogy a diáktársakkal megfelelő időben, megfelelő helyen minden információ meg legyen osztva, ezzel segítve Őket pályafutásukon. Továbbá a jól ismert gépészbogrács sikeres lebonyolításáért tevékenykedek, amely remek közösségépítő program az egyetemen. 

 

 

2016.március 24.                                                                                                      Horváth Balázs

Lakatos Zsolt vagyok, másodéves gépészmérnök hallgató, illetve a Hallgatói Önkormányzat tagja. Másfél éve vagyok hallgatói képviselő ebből egy éve megválasztottként. A gépészmérnöki szak hallgatóinak érdekeit képviselem, valamint számos program szervezésében vettem/veszek részt, például: Gépészfoci, Szakesély, Gépész, Mechatronikai- és Jármű Mérnök Hallgatók Országos Konferenciája, Gólyatábor és egyéb más programok.
Mivel a tanulmányaimat is sikeresen tudom végezni a hallgatói képviselet mellett, ezért úgy érzem, alkalmas vagyok továbbra is a feladat betöltésére.

 

Magyar Péter vagyok, 20 éves. A Széchenyi István Egyetem gépészmérnök szak hallgatója vagyok. Ezúton szeretnék jelentkezni a Hallgatói Önkormányzatba. Lelkes, megfontolt, csapatjátékos, megbízható embernek tartom magam, éppen ezért érzem alkalmasnak magamat. Pozitív tulajdonságaimat már kamatoztathattam előző iskolámban DÖK elnökként. A DÖK-ön belül létrehoztam egy hatékony együttműködési rendszert tanáraink és diákjaink között. Törekedtem az iskolai élet fellendítésére is, például különféle rendezvények megszervezésével, és lebonyolításával. Több mint fél évet dolgoztam a KFC-ben. Közel 50 kollégám mellett megtanultam a tisztességet, az alázatot, a türelmet és a csapatmunkát. Számomra azért fontos, hogy a HÖK tagja lehessek, mert a későbbiekben is szeretnék ezzel foglalkozni, s motivál továbbá az is, hogy sokat tanulhatok/fejlődhetek és, hogy lehetőségem nyíljon többet adni egyetemünknek, azon belül is a hallgatóknak. Távlati céljaim között szerepel, hogy megszerzett tudásom és tapasztalataim felhasználásával minél több időt eltölthessek itt és, hogy több feladatot láthassak el az egyetemünk életének a felpezsdítésében. Tisztában vagyok azzal, hogy nagy felelősséggel jár a HÖK tagjának lenni, de vállalni tudom ezt a kihívást, sőt, örömmel várom.

 
 

 Tisztelt Hallgatói Önkormányzat!

Már 2. éve vagyok a Gépész HÖK tagja.

Jól tudok együttműködni a többiekkel, és számos rendezvény lebonyolításában részt vettem.

 

  A rendezvényszervező és kommunikációs készségeim függvényében alkalmasnak találom magam arra, hogy képes vagyok hasznos feladatokat ellátni a hallgatói önkormányzat tagjaként.

 

Parais Réka Bernadett vagyok, másod éves gépészmérnök hallgató. Tavaly ősszel bizalmat szavaztak nekem, s megválasztottak HÖK-ös képviselőnek, mely feladatnak azóta próbálok legjobb tudásom szerint megfelelni. Korábbi hasonló feladatkörökben szerzett tapasztalataimat felhasználva, s a körülöttem már több éve HÖK-ös tagok segítségével célom, hogy az egyetemisták érdekeit minél jobban képviselhessem. Az elmúlt hónapok alatt lehetőségem volt már sok feladat elvégzésére, sok program szervezésénél, lebonyolításánál segíthettem, s szeretnék minél több lehetőséget kapni, ahol bebizonyíthatom rátermettségemet.
Fontosnak tartom, hogy az egyetemen lévő hallgatóknak minél több dologban tudjunk segíteni, minél színesebb programok lehessenek, amik megkönnyítik és felejthetetlenné teszik az egyetemi éveket, s ehhez a hallgatói önkormányzat színvonalas munkája nagyon sokat tud hozzátenni, így szeretnék választott HÖK-ös képviselő lenni. Amennyiben ezekre a feladatokra továbbra is rátermettnek találtok, kérem támogatásotokat!

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00