Gépészmérnök Bsc 1.évfolyam

Sziasztok!

 

Beznoszka Bianka vagyok, első éves Gépészmérnök BSc szakos hallgató és szeptember óta aktív hökös.

Azért szeretném, hogy megválasztott tag lehessek, hogy még jobban képviselni tudjam évfolyam társaimat és szaktársaimat. Szerintem a legfontosabb feladatunk, hogy minél jobb programokat szervezzünk amelyek akár újító jellegűek vagy akár hagyományőrzőek, diákok kérdéseinek képviselése, megválaszolása és mindezt egy jó csapatmunkával elérni.

Üdvözlettel: Bianka 

Börcs Dávid vagyok, első éves gépészmérnök hallgató. Ősszel jelentkeztem a HÖK-be, mert segíteni szerettem volna a hallgatóknak. Az elmúlt félévben lehetőségem volt több rendezvény lebonyolításában segíteni. Célom, hogy HÖK-ös tárásimmal együtt képviselhessem a hallgatók érdekeit. 

Kozák Valentin vagyok elsőéves Gépészmérnök hallgató az egyetemen. Két idegen nyelven beszélek angolul középszinten és bolgárul alapszinten valamint még szeretnék megtanulni németül is. Szabad időmben szívesen sportolok, és barkácsolok. Az előző félévben csatlakoztam a Hallgatói önkormányzathoz és teljes körű tag szeretnék lenni ezért indultam a választásokon.  

 

Nagy Mátyás vagyok, első éves Gépészmérnök hallgató.

Eddigi munkáim a Hallgatói Önkormányzatban:

          - szocpapír szedés

          - gépész bogrács szervezése

          - gépész váltó szervezése

          - gépész konferencia szervezése

          - gépész foci szervezése

          - részvétel a gépész szakestélyen

 

A hallgatói érdekképviseletet fontosnak tartom az egyetemünkön, ezért szeretném megszavaztatni a választói jogokat magamnak, hogy továbbra is hasznos tagja legyek a Gépész HÖK-nek.

 

Rácz Balázs Miklós elsőéves Gépészmérnök szakos hallgató vagyok.

Motivációs levelemmel alátámasztom ,hogy miért lennék alkalmas Megválasztott Hallgatói Képviselőnek.

2015 szeptembere óta a Gépészmérnök Szakbizottság aktív tagajként tevékenykedem. A Bizottságban eltöltött idő alatt rengeteget tanultam és még több tapasztalatot szereztem .A kicsivel több mint fél év alatt sok hallgatótársamnak segíthettem és ez rendkívül jól esik számomra . Ezért is szerepel jelenlegi céljaim között ,hogy hallgatótársaimhoz minél több fontos információt tudjak eljuttatni és ,ha bármilyen kérdésük vagy észrevételük van nyugodtan kérdezhessenek engem.

Céltudatos és kitartó ember vagyok, amit eltervezek azt meg is valósítóm .Bízom benne ,hogy Megválasztott Képviselő lehetek.

 

 

 

 

 

 

Tisztelettel:

Rácz Balázs Miklós

                                                                       Győr,2016.03.22

 

Tisztelt Hallgatói önkormányzat!

Középiskolai tanulmányaim során is érdekelt a diákönkormányzat, de belépés mellett nem határoztam el magamat. A felsőfokú tanulmányaim kezdetével, 2015 szeptemberében lehetőségem nyílott a hallgatói önkormányzatba belépnem egy sikeres válogatás után. Eddigi munkám során több alkalommal segítettem már hallgatótársaimat kérdéseik megválaszolásában, érdekeik képviseletében. Részt vettem rendszeres valamint rendkívüli szociális pályázatok elbírálásában, valamint az egyetem és a kar által szervezett rendezvényeken. Sok  hallgatóval ápolok jó viszonyt, szóval a kapcsolatfelvétel és programok szervezése sem okozna problémát számomra.

A rendezvényszervező és kommunikációs készségeim függvényében alkalmasnak találom magam arra, hogy képes vagyok hasznos feladatokat ellátni a hallgatói önkormányzat tagjaként.

 

 

 

Tisztelettel:      Révész Gergő

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.
Tantárgyválasztás 2018. január 29. 06:00 - 2018. február 3. 23:55