Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök Bsc 3.évfolyam

Kedves Hallgatótársaim!

Tóth Petra vagyok, karunk harmadéves Gazdasági és Vidékfejlesztési agrármérnöki szakos hallgatója. A Széchenyi István Egyetemhez való csatlakozás miatt a Hallgatói Önkormányzat is változásokon ment át, melynek következtében több hallgatónak van lehetősége a HÖK-ben tevékenykedni. Én, mint hallgatói képviselő szeretnék részt venni a munkában.

Olyan embernek tartom magam, aki könnyen barátkozik és találja meg a közös hangot másokkal. Mindig is szerettem volna a közösség szerves tagja lenni, és mint hallgatói képviselő lehetőségem nyílik aktívabban kivenni a részem a munkából. 2015 tavaszi félévében lehetőségem nyílt Erasmus ösztöndíjjal Finnországban tanulnom, ahol rengeteg új dolgot ismerhettem meg mind szakmai téren, mint a hallgatói életről. A kint megszerzett tapasztalataimat szeretném felhasználni az itteni munkám során. Remélem a közeljövőben sok új ötlettel színesíthetem a hallgatói életet.

Köszönöm, hogy elolvastad a levelem.

Petra

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Nyugdíjas Találkozó 2017. november 21. 15:00 - 20:00
Levelezős konzultációs hétvége 2017. november 24. - 2017. november 25.