Gazdálkodási és menedzsment Bsc 2.évfolyam

Tavasszal a negyedik félévemet kezdtem meg gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatóként. Ennek ellenére a 6. féléve tevékenykedem a hallgatói önkormányzatban. 2012-ben kezdtem meg tanulmányaimat a Széchenyi István Egyetemen, mint gazdálkodási menedzserasszisztens. Zárvizsgám letétele után kezdtem el a gazdálkodási és menedzsment szakot. Hobbik: úszás, futás

Kutasi Kitti vagyok a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, Gazdálkodási és menedzsment szak másodéves hallgatója. Egy éve már erősítem a szakbizottságot, és szeretném ismét képviselőként tovább folytatni munkámat. Hogy miért ?! Képviseljem a szakom hallgatóit, segítsek a feladatok megszervezésében és lebonyolításában, illetve hogy egy jó csapat tagja legyek. 

Sziasztok!

 

Szabó Vivien vagyok, másodéves, gazdálkodás és menedzsment szakos hallgató. Már egy éve a Hallgatói Önkormányzat tagja vagyok, pályázatom célja, hogy továbbra is tagja lehessek ennek a vidám, segítőkész és talpraesett közösségnek. 

Középiskolás koromban is aktív Diák önkormányzati tag voltam, mindig szerettem ezekhez a tanulói / hallgatói közösségekhez tartozni. 

Alapjában véve egy elég vidám és pozitív személyiség vagyok, non-stop humorral. Igyekszem feldobni a körülöttem levők hangulatát és kibillenteni őket az unalomból.

 

Bemutatkozás

Takács Fanninak hívnak, a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karon gazdálkodás és menedzsment szakos másod éves hallgatója vagyok. 21 éves vagyok és Győrben lakom. Hobbim kimondottan nincs, de szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni, kirándulni, sportolni. Emellett nagyon szeretek utazni, úszni, búvárkodni, hegyet mászni és síelni, a valamint off-road versenyekre járni. Véleményem szerint segítőkész, precíz és megbízható vagyok illetve szeretek csapatban dolgozni. Bízom abban, hogy ezekkel továbbra is hozzájárulhatnék a Hallgatói Önkormányzat munkájához.

A Baross Gábor Közgazdasági Szakközép iskolában idegen nyelvű titkárként végeztem. Előtte a Szabadhegyi Magyar - Német Középiskolában érettségiztem, ahol 4 évig tagja voltam a diákönkormányzatnak, amelyben 3 évig alelnökként segítettem a szervezet munkáját. Részt vettem különböző programok szervezésében és számos adminisztrációs feladatok (pl. ösztöndíjak elbírálása stb.) elvégzésében. Ezáltal megismerkedtem és tapasztalatokat szereztem ezekkel a tevékenységekkel kapcsolatban. Jelenleg a Hallgatói Önkormányzat képviselője vagyok, és úgy gondolom, hogy ez alatt a két év alatt sikerült megismerkednem az egyetemi programokkal illetve a HÖK által ellátott feladatokkal.

Örülök, hogy egy ilyen kiváló csapat tagja lehetek. Szeretek segíteni a programok szervezésében valamint szívesen is veszek részt rajtuk, hiszen nagyon jók. Emellett szívesen segítek a hallgatóknak, amikor kérdéssel fordulnak hozzám. Nagyon örülnék, ha a Hallgatói Önkormányzat képviselője lehetnék és a továbbiakban is hozzájárulhatnék a csapat munkájához. A célom az lenne, hogy a munkámmal több hallgatóhoz juttassuk el a különböző hallgatói információkat, programokat és ezáltal még több egyetemistát sikerüljön beszervezni az egyetem pezsgő hallgatói életébe.

Takács Fanni

 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00