Építőmérnök szakfelelős

Pőcze Gábor, II. éves, építőmérnök hallgató vagyok.

Tavaly előtt végeztem Győrben a Hild József Építőipari Szakközépiskolában. Ott tagja voltam a Diákönkormányzat csapatának, élveztem a tisztséggel járó feladatok végrehajtását. A DÖK mellett osztálykirándulások, tanulmányi utak szervezésében működtem közre. Középiskolai tanulmányaim után ugyancsak a Hildben egy éves technikus képzésen vettem részt. A középiskolás évek alatt SZÉTV versenyen, technikusként pedig az országos technikus tanulmányi versenyen szerepeltem (OSZTV). A Hildes tanulmányaim lezárásaként az iskola támogatásával Norvégiában az Europa Nostra rendezvényen és építészeti táborban osztálytársammal hazánkat képviseltem.

Mikor hallottam, hogy a Hallgatói Önkormányzat tagfelvételt hirdet a képzésünkön, nagyon megörültem, ugyanis mindig is érdekelt a közösség érdekében végzett munka, és alkalmasnak éreztem magam, hogy egy ilyen csapat munkájában vegyek részt. Úgy gondolom az elmúlt másfél évben próbáltam a legjobb tudásommal elvégezni a rám bízott feladatokat, kivenni részemet a közösségi tevékenységekből, és segíteni társaimat tanulmányaikban, közösségi életükben. Célom, hogy folytassam elődöm nagyszerű munkáját, és egy jól együttműködő, segítőkész csapatot kovácsoljak össze.

Amióta elkezdtem tanulmányaimat a Széchenyi István Egyetemen arról álmodtam, hogy bekerülhessek a Hallgatói Önkormányzatba, így ez a pozíció különösen nagy örömmel töltene el. Véleményem szerint alkalmas lennék ennek az ebből adódó feladatok elvégzésére. 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

MÉK Szalagavató 2018. február 24. 19:00 - 23:00
Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00