Ápolás és betegellátás szakfelelős

Bognár Adriennek hívnak, 1997. május 8-án születtem Sopronban, azóta Fertődön élek családommal. Édesanyám kozmetikusként, édesapám polgármesterként dolgozik. Tanulmányaimat a helyi általános iskolában kezdtem, ahol állandó tagja majd később alelnöke lettem a diákönkormányzatnak. Az iskolai rendezvények szervezése, kivitelezése mellett segítettük a városi rendezvények lebonyolítását is, próbáltuk a diákéveket tartalmasabbá tenni .
Ezt követően tanulmányaimat a soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnáziumban folytattam, ahol angol nyelvi előkészítő év miatt öt évet töltöttem. Gimnáziumi éveim alatt az iskolaújság szerkesztőségében tevékenykedtem,  a végzős év fontosabb rendezvényeinél is mindig ott voltam szervezőként.
A nyaraimat egy nyári táborban töltöttem önkéntesként, ahol kisiskolás korú gyerekeknek szerveztünk közösségi programokat, versenyeket, előadásokat.
Érettségi utáni terveim között első helyen szerepelt az egyetemi továbbtanulás, ami szerencsére megvalósult . Mivel az egészségügy felé húz a szívem már kisiskolás korom óta, ezért nem volt kérdés, hogy ilyen szakirányban szeretném tanulmányaimat folytatni. Választásom a Széchenyi István Egyetemre esett, a nyílt napon pedig végképp meggyőződtem arról, hogy ebben az intézményben szeretnék tanulni. Ápolás és betegellátás szakra jelentkeztem szülésznő szakirányra, ahova felvételt nyertem, aztán elkezdődtek az egyetemi évek. Kollégista vagyok, a Külső Kollégium lakója.
Az egyetemi évek alatt se szeretném abbahagyni a közösségi élet szervezésében való részvételt, emiatt jelentkeztem a Hallgatói Önkormányzatba. A tavaszi félév rendszeres szociális támogatásainak beszedésénél, elbírálásánál már szakfelelős megbízottként tevékenykedtem.  Kihívást látok a szakfelelősi posztban, motivált és izgatott vagyok a jövőt illetően. Szeretném a továbbiakban is segíteni a hallgatói élet színesebbé tételét munkámmal. 

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00