Állattenyésztő Bsc 1.évfolyam

Tisztelt VB tagok és Hallgatók!

  Czikolai Tamara Dóra vagyok, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság és Élelmiszertudományi Kar-on, az állattenyésztő Bsc-n, első évfolyamos hallgató. Törzsgyökeres  mosonmagyaróvári vagyok, és a nagypapám is erre az egyetem-re járt, így különösen fontos volt számomra a családi hagyományok folytatása, hogy itt végezzem én is a tanulmányaimat.

  Levelem célja, hogy bekerülhessek a Hök csapatába, mint Hallgatói képviselő.

Szeretek az egyetemre járni és ezt be is bizonyítanám Nektek, ennek az elsőd-leges lépése számomra a Hök és az azzal kapcsolatos feladatok lelkiismeretes teljesítése. Járok a gyűlésekre, tréningen is részt vettem már, így bele láttam a tevékenységeikbe, a sok munkába amit értünk tesznek. A részévé szeretnék válni ennek a kis összetartó csapatnak, akikkel a közösség érdekében cseleked-hetünk és színesebbé tehetjük a hallgatóság életét. Számtalan ötletem van, amit szívesen megvalósítanék, közel áll hozzám a szervezkedés és az intézke-dés. Mivel helybéli vagyok több előnnyel is rendelkezem, jól kiismerem magam a városban,  sok jó kapcsolatom van magasabb körökben is, és nagyrészt a városban töltöm mindennapjaimat, így sürgős esetben is elérhető vagyok. Szeretem az emberek társaságát, jól megtalálom mindekivel a közös hangot.

  Szívesen segítek és veszek részt bármilyen csapatmunkában, vagy akár egyéni megmérettetésben is. Például már most elkezdtünk szervezni egy lány foci csa-patot, és többen érdeklődtek utána, így biztos hogy tovább tudjuk fejleszteni ezt a kezdeményezést is. Remélem több ilyen programot tudunk megtervezni és kivitelezni a jövőben egyaránt.

 Nagyon szeretnék bekerülni  a Hök csapatába és velük együtt tevékenykedni, szervezkedni és segíteni.

 

 

Köszönettel és Üdvözlettel:

                                                  Czikolai Tamara

                                                                                                                         2016.03.25.

AKIK

Az Alumni, Karrier és Információs Központ

Hétfőtől Csütörtökig 08:00 és 16:00 óra,
Pénteken 08:00 és 14:00 óra között

érhető el az érdeklődők számára.

A Központban hallgatói ügyintézésre, karrier és öregdiák tevékenységekre, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

További információk

Elérhetőség

Cím: Multifunkciós Épület, 9026 Győr Egyetem tér 1.
Tel: +36 (96) 503-440
E-mail: hok@sze.hu

Térkép

Winter Seminar 2018- Media and Democracy 2018. február 26. 00:00 - 2018. március 2. 01:00
Rektori Fórum 2018. február 28. 14:00 - 15:00
Levelező oktatás kontaktóráinak időpontja 2018. március 2. 00:00 - 2018. március 3. 01:00